Swingerklub eller sexklub?

1

Måske du i øjeblikket ikke har en fast partner at dyrke sex med, eller måske du bare nyder at udforske dit sexliv. I sexklubberne rundt omkring i Danmark, har du mulighed for at prøve grænser af, ligemeget om det er i swingerklubber eller sexklubber

Den store forskel på klubberne 

Der er stor forskel på en swingerklub og en sexklub. I swingerklubben kan du enten komme alene eller med en partner, og i løbet af aften kan i dyrke sex i forskellige rum og have sex med andre. I en swingerklub er der ofte også mere fokus på samvær end i en sexklub, hvor det er sexen, som er i fokus. I en sexklub er det ofte mere direkte, og mange kommer kun for at få sex. 

Swingerklubberne og sexklubberne har dog to ting til fælles. Det første er, at sex er hedt begge steder, og det andet er diskretionen ophører ikke ved døren. Det betyder altså, at hvad der sker i swingerklubberne og sexklubberne bliver i klubberne. På denne måde kan alle være trygge i klubberne, og skal ikke frygte at blive hængt ud til offentlig skue efterfølgende. Swingerklubberne har, som skrevet før, ofte flere rum, hvor man kan dyrke sex med sin partner, her vælger man altså selv om man blive inkludere andre. I sexklubberne foregår det ofte i et rum og alle kan se på, der er også mulighed for at skifte partnere flere gange, hvis man har lyst til det. 

Hvis du ikke ønsker at tage alene afsted første gang, at du skal på en sexklub, så kan du gøre brug af Scor. Du kan enten gå på chatten eller skrive i din profiltekst: kvinde søger sex, eller mand søger sex. Mange af klubberne har desuden diverse forums, hvor man kan skrive med de andre gæster af sexklubben. 

Hvem kommer i en sexklub? 

Der findes mange sexklubber rundt omkring i Danmark, og der kommer også mennesker fra alle sociale lag og aldre i klubberne. Det er ofte muligt at finde alle typer i swingerklubberne og  sexklubberne, men når man smider tøjet på klubberne fjerner man også ens identitet, så alle er på lige fod. I de seneste par år er sexklubberne også blevet mere populær blandt unge, og mange er klubberne afholder aftener, der er forbeholdt unge. De unge er meget nysgerrige på sexen, og deltager også på normale aftener. Både swingerklubberne og sexklubberne ses af mange, som et sikkert sted at prøve grænser af. Man er altid meget velkommen i klubberne, så længe man er bevidst om egne grænser og overholder reglerne. 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
www.torchemada.net
1 måned siden

Jeg kender folk, der frekventerer swingerklubber og er ledsaget af ledsagere, og ikke af rigtige veninder. Det er en måde at undgå parforholdsproblemer på, men samtidig er det også muligt at kneppe udenfor parret. Jeg efterlader dig linket, hvor mange swingere kontakter eskorte for at deltage i private klubber: torchemada