AGF Kampprogram

Her på denne side finder du AGF kampprogram fra Superligaen. Du vil have mulighed for at holde dig opdateret med, hvornår AGF skal møde de forskellige hold i Superligaen. Kampene vil blive opdateret kort efter slutfløjtet, og det vil der være mulighed for at se, hvad kampen endte, hvem der scorede målene og hvem der var kampens bedste spiller ifølge brugerne på Morethanaclub.dk.


Næste AGF Kamp

Seneste AGF Kamp


Kampprogram i Superligaen

Spilletidspunkterne kan ændre sig

Selvom der står dato og tidspunkter ud for de fleste af kampene, så er det ikke ensbetydende med, at kampen bliver spillet på den pågældende dato. Da TV-interessen for den danske Alka-Superligaen blot bliver større og større, betyder det også, at TV-kanalerne har mulighed for at bestemme spilletidspunkter og dermed rykke nogle kampe.

Alle kampene er derfor ikke fastlagte på nuværende tidspunkt, og du skal derfor vente med at skrive kampene i kalenderne, til de er endeligt bekræftet. Når AGFs kampe i Superligaen er blevet endeligt bekræftet, vil de stå her på siden.

Spilletidspunkterne i Superligaen

Spilletidspunkter i Alka Superligaen har ændret sig frem mod sæsonen 2017/2018. Superligakampene vil dog fortsat blive afviklet på de samme ugedage, som vi hele tiden har været vant til det fra de forgående sæsoner. Mandag, fredag, lørdag og søndag vil der fortsat blive spillet Superligafodbold.

Kampene spilles oftest på disse tidspunkter:

  • Mandag kl. 19:00
  • Fredag kl. 19:00
  • Lørdag kl. 16.00
  • Søndag kl. 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00