AGF Kampprogram

Her på denne side finder du AGF kampprogram fra Superligaen. Du vil have mulighed for at holde dig opdateret med, hvornår AGF skal møde de forskellige hold i Superligaen. Kampene vil blive opdateret kort efter slutfløjtet, og det vil der være mulighed for at se, hvad kampen endte, hvem der scorede målene og hvem der var kampens bedste spiller ifølge brugerne på Morethanaclub.dk.


Næste AGF Kamp


Seneste AGF Kamp


Kampprogram i Superligaen

Spilletidspunkterne kan ændre sig

Selvom der står dato og tidspunkter ud for de fleste af kampene, så er det ikke ensbetydende med, at kampen bliver spillet på den pågældende dato. Da TV-interessen for den danske Alka-Superligaen blot bliver større og større, betyder det også, at TV-kanalerne har mulighed for at bestemme spilletidspunkter og dermed rykke nogle kampe.

Alle kampene er derfor ikke fastlagte på nuværende tidspunkt, og du skal derfor vente med at skrive kampene i kalenderne, til de er endeligt bekræftet. Når AGFs kampe i Superligaen er blevet endeligt bekræftet, vil de stå her på siden.

Spilletidspunkterne i Superligaen

Spilletidspunkter i Alka Superligaen har ændret sig frem mod sæsonen 2015/2016. Superligakampene vil dog fortsat blive afviklet på de samme ugedage, som vi hele tiden har været vant til det fra de forgående sæsoner. Mandag, fredag, lørdag og søndag vil der fortsat blive spillet Superligafodbold.

Kampene spilles på disse tidspunkter:

  • Mandag kl. 19:00
  • Fredag kl. 18:00
  • Lørdag kl. 16.00
  • Søndag kl. 13.30 – 16.00 – 18.00

Superliga odds

Er man interesseret i lidt statistik på efterårets AGF kampe, kan man se odds for AGF’s kampprogram hos Nordicbet. På den kommende Søndagskamp (22.10.2017) mod FCK, får kan spille på dobbeltchance hos Nordicbet. Det betyder et sikkert bet, hvor man sikrer sig mod uafgjort resultat, dvs. du får pengene igen, selvom resultatet ender uafgjort. Se oddsene for Søndagens FCK match, samt andre AGF kampe hos Nordicbet sportsbook.

Superliga-struktur

Der var længe snak om, at en ny struktur i Superligaen skulle blive aktuel, men det endte altså med, at klubberne i sidste time blev uenige og derfor følger vi fortsat den samme model i Superligaen, som vi har gjort siden 90’erne.

Superligaen er opdelt med 12 hold, der hver især spiller 33 kampe. Man møder hinanden tre gange hver, og dette er meget atypisk, da man i stort set alle andre lande møder hinanden et lige antal gange. Det ene hold har dermed fordelen, da de får lov at spille to hjemmekampe mod den ene modstander.

Når de 33 runder er afviklet, vil det hold der ligger bedst placeret blive kåret til danske mestre, mens holdene på hhv. 2- og 3. pladsen vil få overrakt sølv- og bronzemedaljerne.

Top fire i Danmark vil ligeledes have mulighed for at kvalificere sig til Europæiske turneringer, enten Champions League eller Europa League. 5-6 pladsen kan i nogle specielle tilfælde også give adgang til det fine selskab, hvis Danmark kommer længere op på ranglisten i Europa, samt hvis Superligaen bliver tilkendt en plads i Europa for Fair-Play.

De to hold, der er placeret på hhv. 11- og 12. pladsen når sæsonen slutter, vil rykke ned i Danmarks næstbedste række, 1. Divisionen.

Efterårssæson – Forårssæson

Superligaen bliver afviklet over en sæson, som strækker sig over to halvdele på et år. Superligaen starter op i juli måned, hvor holdene spiller indtil december måned, hvor de går på vinterpause. Vinterpausen i Danmark er en af de længste i Europa, og der bliver holdt pause fra fodbolden i helt op over 3 måneder. Heldigvis arrangerer klubberne træningskampe samt træningslejre, og dermed er der fortsat fodbold på programmet, selvom Superligaen står stille.

Når vinterpausen er overstået begynder forårssæsonen, og den løber indtil juni måned, hvor de sidste kampe i Superligaen afvikles. Her plejer der ofte at være masser af spænding, da flere af holdene har masser på spil. Det kan være mesterskabet, det kan være kampen og de europæiske pladser, eller det kan være kampen for overlevelse i Danmarks bedste række.

En nedrykning til 1. Division koster rundt regnet klubberne 20 mio. kr. i indtægter fra TV, dertil kommer også manglende indtægter fra sponsorer samt indtægter fra de mange publikummer, der pludselig ikke møder op.