Indretning med spejle: sådan gør du

1

Et spejl er en praktisk anordning, der giver dig mulighed for at få styr på håret og påklædningen, inden du skal på arbejde eller på stadion for at se en fodboldkamp. Men spejle er faktisk meget mere end det, for de kan bruges som et effektivt middel i indretningen, hvor de kan tjene mange formål. 

 

Derfor bør du altid overveje dine muligheder for at købe nogle lækre spejle som eksempelvis et flot Ferm Living spejl, når du indretter et rum i din bolig. 

Få større og lysere rum med spejle 

Hvis du bor i en lille lejlighed, eller hvis du bare synes, der er lidt for småt i stuen, kan et eller flere spejle være en løsning. Ved at hænge et stort spejl op på væggen i eksempelvis din stue, skaber du en fornemmelse af, at der er mere plads, end der egentlig er. 

 

Et stort spejl vil genspejle hele stuen, så det kommer til at ligne, at den er dobbelt så stor, og det er derfor værd at overveje et godt spejl til væggen i forlængelse af din indretning. 

 

Af samme grund vil et spejl også få dine rum til at virke lysere. Hvis du gerne vil skrue lidt ned for elregningen, kan du med fordel placeres spejle i de rum i boligen, der ikke får så meget naturligt lys. Spejlet vil nemlig reflektere lyset og kaste det videre ud i de mørke kroge, så du ikke behøver at tænde for lyset. 

 

Derfor kan spejle gøre underværker for ethvert rum, og da du i dag har mange muligheder for at finde flotte og stilrene spejle, kan du sagtens gøre et spejl til en elegant del af din indretning i både stuen, på badeværelset, i entréen og så videre. 

1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
davidmagnus
1 år siden