More Than a Club – En AGF Fanpodcast

Her kan du afspille vores podcastafsnit direkte på hjemmesiden og ellers kan de også findes på Spotify, Apple Podcast eller Soundcloud.

God lytning!

#9 Opsamling på grundspillet m. Morten Karlsen og Lukas Voergaard Jepsen

I niende afsnit af vores podcast – More Than a Club – En AGF-fanpodcast – har vi besøg af AGF’s assistenttræner, Morten Karlsen, og vores egen journalist, Lukas Voergaard Jepsen. Vi samler op på Superligaens grundspil, ser frem mod slutspillet og hører, hvilke tanker trænerstaben har gjort sig siden Karlsens ankomst til klubben i august 2020.

Værter: Jonas Roulund og Ahmed Omar.

#8 Brøndby+Randers special m. Jonas Kamper og Mikkel Frey

Jonas Kamper, tidligere spiller hos bl.a Brøndby IF, Randers FC og det danske landshold, gæster podcasten sammen med Mikkel Frey Damgaard, TV-vært hos DR, forfatter og Brøndby-fan, som optakt til De Hviiies næste to kampe. Det blev til en god, lang og passioneret snak om rivaliseringen AGF har til BIF og RFC, hvad disse kampe betyder for spillerne, og går man egentlig op i hestene fra Kronjylland i Aarhus?

#7 Paneldebat: FCK-AGF optakt -Jøden, Dan Rachlin og Pelle Peter Jencel:

Radioværterne Dan Rachlin og Pelle Peter Jencel gæstede i går More than a club – en AGF fanpodcast. De er FCK-fans, hvilket i sig selv er lidt vildt. Samtidig er Jøden igen på besøg for at støtte Ahmed Omar i det, der bliver en intens og dybdegående diskussion om klubbernes nuværende situation og magtforhold.

Legendespecial med Brian Steen Nielsen

Vi havde Brian Steen Nielsen i studiet til en snak om hans spillerkarriere og de 9 år i klubben som sportschef, hvortil der knyttede sig historier om nedrykninger, store transfers, trænerfyringer, samt en meget speciel ledelse.

Afsnit 6 – Farvel til Lars Friis

More than a clubs fanpodcast er ude med sjette afsnit, hvor vores tidligere assistenttræner, den gode Lars Friis, kiggede forbi til en snak om hans karriereudvikling, fodboldtanker, tiden i Brentford og en spændende evaluering af tiden hos De Hviie.

Afsnit 5 – Besøg af Michael Jøden til en snak om transfers, træningskampe og tredjepladsen

I femte afsnit af More than a club – En AGF fanpodcast, har værten – Ahmed Omar –  besøg af rapper Michael Jøden og for anden gang i træk, Rasmus Meldgaard Thomsen som er journalist på Morethanaclub.dk, til en hyggelig snak om højdepunkterne i efterårssæsonen, om Sanneh og Bundu’s udlejning til henholdsvis AGF og FCK, og om hvilken betydning træningskampe egentlig har.

Legende-special med Peter Graulund

Vi havde selveste Peter Graulund i studiet til en snak om hans karriere, tiden efter og mange af de spændende historier, der knytter sig til hele Aarhus’ nr. 11. Så gi’ Graulund et lyt og giv os gerne din feedback enten som en anmeldelse eller en kommentar, der hvor du lytter til denne podcast. God lytning!

 

Afsnit 4 – Transfertalks m. Sture Sandø og Rasmus Thomsen

Her i afsnit 4 giver jeres værter – Jonas Roulund og Ahmed Omar – sammen med Medianos Sture Sandø og vores egen transferekspert Rasmus Thomsen jer overblikket over det igangværende transfervindue. Så få en dybdegående gennemgang af den nuværende trup samt bud på emner til AGF her:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 3

Her får I afsnit 3 af fan-podcasten, hvor tidligere GF’er Jens Gjesing er gæst og fortæller lidt om både før og efter karrieren. Derudover er der en update fra AGF-legende Peter Graulund:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 2

Her i andet afsnit af fanpodcasten har vi Fatah (AGF U-19-træner) med i studiet til en snak om ungdomsudviklingen og bl.a. hvordan han var med til at hærde Albert Grønbæk. I kan i afsnittet også hører fra tidligere AGF’er, men stadig GF’er i hjertet, Stephan Petersen, der ærligt deler ud om hans karriereforløb og tiden i AGF:

More Than a Club – En AGF fanpodcast – Legendespecial med Steffen Rasmussen

Her får I vores snak med legenden Steffen Rasmussen, som fortæller om tiden i AGF, tiden efter, samt gør os klogere på livet som professionel fodboldspiller. Og så deler Staff ud af en anekdote eller to:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 1

Her får I afsnit 1 af fan-podcasten, hvor AGF-fanclub-formand Anja Beikes er inde til en snak om at være AGF-fan i en Corona-tid: