More Than a Club – En AGF Fanpodcast

Her kan afspille vores podcastafsnit direkte på hjemmesiden eller I kan finde dem på Spotify, Apple Podcast eller Soundcloud.

God lytning!

Afsnit 4 – Transfertalks m. Sture Sandø og Rasmus Thomsen

Her i afsnit 4 giver jeres værter – Jonas Roulund og Ahmed Omar – sammen med Medianos Sture Sandø og vores egen transferekspert Rasmus Thomsen jer overblikket over det igangværende transfervindue. Så få en dybdegående gennemgang af den nuværende trup samt bud på emner til AGF her:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 3

Her får I afsnit 3 af fan-podcasten, hvor tidligere GF’er Jens Gjesing er gæst og fortæller lidt om både før og efter karrieren. Derudover er der en update fra AGF-legende Peter Graulund:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 2

Her i andet afsnit af fanpodcasten har vi Fatah (AGF U-19-træner) med i studiet til en snak om ungdomsudviklingen og bl.a. hvordan han var med til at hærde Albert Grønbæk. I kan i afsnittet også hører fra tidligere AGF’er, men stadig GF’er i hjertet, Stephan Petersen, der ærligt deler ud om hans karriereforløb og tiden i AGF:

More Than a Club – En AGF fanpodcast – Legendespecial med Steffen Rasmussen

Her får I vores snak med legenden Steffen Rasmussen, som fortæller om tiden i AGF, tiden efter, samt gør os klogere på livet som professionel fodboldspiller. Og så deler Staff ud af en anekdote eller to:

More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 1

Her får I afsnit 1 af fan-podcasten, hvor AGF-fanclub-formand Anja Beikes er inde til en snak om at være AGF-fan i en Corona-tid: