More Than a Club – En AGF Fanpodcast

Her kan du afspille vores podcastafsnit direkte på hjemmesiden og ellers kan de også findes på Spotify, Apple Podcast eller Soundcloud.

God lytning!

#22 – Sidste afsnit af MTAC-podcast

Det er et lettere vemodigt afsnit vi i denne ellers glædelig tid kan byde på. Det bliver nemlig sidste udgave af MTAC’s podcast i denne omgang, og derfor går vi selvfølgelig også ud med et brag.

Ahmed Omar, Jonas Roulund og Lukas Jepsen diskuterer en turbulent efterårssæson, udpeger både højde- og lavpunkter og kigger ligeledes frem mod det kommende transfervindue i januar.

Vi håber du vil nyde den, og ellers er der bare at sige; glædelig jul og godt nytår!

#21 – Stig Inge Bjørnebye gæster podcasten!

Jonas Roulund og Ahmed Omar har fået foretræde for sportschefen i AGF, Stig Inge Bjørnebye, som gennem en lille time besvare værternes og MTAC’s følgeres spørgsmål om alt fra kontraktforlængelser og transfers til scoutingstrategi og filosofi.

#20 – SIF optakt og tilbageblik med Daniel “DAP” Pedersen

Vinterpausen nærmer sig med hastige skridt. Der resterer kun én kamp af efterårssæsonen 2021. På fredag spilles en direkte duel om 6. pladsen i Aarhus, når Silkeborg IF gæster AGF og Ceres Park. Fire point skiller de to hold i tabellen inden fredagens kamp. I dette afsnit varmer vi op til efterårets sidste kamp, AGF-Silkeborg IF!

#19 – FCK optakt med Jøden og FCK-fansene Dan Rachlin og Kasper Larsen fra Kvart i Bold.

Hvordan har københavnerne det med at møde AGF netop nu? Og hvad skal der til, for at de rigtige hviie trækker sig sejrrigt ud af opgøret? Vi har inviteret to udefans og en gammel kending i studiet for at få styr på det hele inden weekendens opgør!

 

#18 – Optakt til AAB-opgøret med Lasse Yde Hegnet. 

Vi lader op til AGF – AaB-kampen med en stor snak om styrkeforhold, fanforbindelser, og om hvem der er tættest på at tage tronen tilbage fra FCM som Jyllands førende klub. Jonas Roulund og Ahmed Omar har inviteret noget så skørt som en AaB-fan på besøg, så der kommer gang i drillerierne undervejs!

#17 – Superliga-ekspert og AGF-fan Sture Sandø diskuterer sommerens transfervindue og den skuffende start på den nye sæson.

Ahmed Omar og Lukas Jepsen har været i studiet med journalist og AGF-fan, Sture Sandø, og sammen giver de en grundig gennemgang af transfervinduet, og hvad vi kan forvente os af de forskellige nye tilføjelser.

 

#16 – Tidligere AGF-træner Erik Rasmussen gæster podcasten

I dette afsnit har vi fanget vores tidligere træner, Erik Rasmussen, over en telefonlinje, og han deler gladelig ud af anekdoter fra tiden i AGF, spillerforhold og sin egen spillerkarriere, der bød på en rockstar-tilværelse i USA!

#15 – Michael “Jøden” om sæsonstart, forhåbninger og status efter sommerpausen

Jonas Roulund og Ahmed Omar har i 15. afsnit af More than a club – En AGF fanpodcast fået besøg af rapperen, podcasteren, AGF-fanen, myten, legenden – Michael Jøden – som med sædvanlig knivskarp tone fører os igennem sæsonstarten, forhåbningerne for fremtiden, reflekterer over de første tre spillede kampe og tager temperaturen på Stig Inge Bjørnebyes arbejde indtil nu.

Legendespecial med Stig Tøfting

I det nyeste afsnit af More than a club – en AGF fanpodcast har vi fået fornemt besøg. Legenden, Stig Tøfting, betræder nemlig vores ærefulde studie, og det blev til en spændende snak om alt fra Café Ketchup, livet som professionel, Per Thune, vinderinstinktet og meget mere.

#14 – En update på Jens Jønsson og en snak om det missede EM, AGFs situation og nyt fra det spanske

Her i afsnit 14 har jeres værter – Jonas Roulund og Rasmus Thomsen – taget en skøn snak med den nuværende La Liga-mand, Jens Jønsson, som under sydens sol gladeligt deler ud af sine erfaringer, anekdoter og sit syn på AGF’s nuværende situation. Derudover, så fortæller Jønsson blandt andet om knivkast i Konyaspor, utilfredsheden med Morten Wieghorst og forsvarspositionen, de store oplevelser til OL i Rio, skuffelsen over at blive vraget til EM og meget andet.

#13 – Transfertalks med Daniel Ortved

Her i afsnit 13 giver jeres værter – Jonas Roulund og Ahmed Omar – sammen med TV 3’s Daniel Ortved og vores egen transferekspert Rasmus Thomsen jer overblikket over denne sommers transfervindue. Få en skøn gennemgang af AGF’s muligheder og udfordringer samt bud på emner til AGF her. Værter: Ahmed Omar og Jonas Roulund

#12 – På sportsbar til den store sæsonevaluering

Spillet på og uden for banen, resultaterne, fremtidsperspektiver og transfers bliver diskuteret af de fire MTAC-skribenter, Jonas Roulund, Ahmed Omar, Rasmus Thomsen og Lukas Jepsen, som overværede AGF’s sidste kamp i sæsonen 2020/2021 med en vis blanding af apati, pessimisme og forhåbninger.

For kan vi være tilfredse med fjerdepladsen? Er der håb forude? Og hvordan har man det som AGF’er, når Brøndby vinder guld?

Alt det runder vi i 12. afsnit af podcasten, hvor Panenkas pissoirer også får et stort shout-out med på vejen fra de fire fodboldentusiaster. Hør hvorfor og find podcasten i Apple Podcast, Spotify, Castbox eller der, hvor du ellers plejer at finde dine podcasts.

#11 – Med Jesper Lange og snak om spiller-fans forhold

Jesper Lange havde en speciel plads hos GF fansenes hjerter, da han tørnet ud i hvidt, og har det stadig hos MTAC. Derfor tog vi i en snak med ham, om hans turbulente tid I klubben, og om der er nogle grænser for, hvad fans kan tillade sig at sige og gør på tribunerne, som er en snak der kommer i kølvandet på de senesre intense kampe mod FCK.

Værter: Rasmus & Ahmed Omar

 

#10 – Med Jens Jønsson & Jacob Nielsen + snak om ny sportschef

I 10 afsnit af MTAC’s podcast, får gutterne en snak med både Jens Jønsson fra Cadiz og direktør Jacob Nielsen. Derudover drejer snakken sig omkring AGF’s nye sportschef, Stig Inge Bjørnebye, og stimen af dårlige resultater i både ligaen og pokalen. Er der grund til panik, eller har man lykkeligt glemt, at det engang har set værre ud, end at De Hviee ligger nr.4 i nuværende øjeblik?

Værter: Ahmed Omar, Jonas Roulund og Rasmus Thomsen

#9 – Opsamling på grundspillet m. Morten Karlsen og Lukas Voergaard Jepsen

I niende afsnit af vores podcast – More Than a Club – En AGF-fanpodcast – har vi besøg af AGF’s assistenttræner, Morten Karlsen, og vores egen journalist, Lukas Voergaard Jepsen. Vi samler op på Superligaens grundspil, ser frem mod slutspillet og hører, hvilke tanker trænerstaben har gjort sig siden Karlsens ankomst til klubben i august 2020.

Værter: Jonas Roulund og Ahmed Omar.

#8 Brøndby+Randers special m. Jonas Kamper og Mikkel Frey

Jonas Kamper, tidligere spiller hos bl.a Brøndby IF, Randers FC og det danske landshold, gæster podcasten sammen med Mikkel Frey Damgaard, TV-vært hos DR, forfatter og Brøndby-fan, som optakt til De Hviiies næste to kampe. Det blev til en god, lang og passioneret snak om rivaliseringen AGF har til BIF og RFC, hvad disse kampe betyder for spillerne, og går man egentlig op i hestene fra Kronjylland i Aarhus?

#7 Paneldebat: FCK-AGF optakt -Jøden, Dan Rachlin og Pelle Peter Jencel:

Radioværterne Dan Rachlin og Pelle Peter Jencel gæstede i går More than a club – en AGF fanpodcast. De er FCK-fans, hvilket i sig selv er lidt vildt. Samtidig er Jøden igen på besøg for at støtte Ahmed Omar i det, der bliver en intens og dybdegående diskussion om klubbernes nuværende situation og magtforhold.

Legendespecial med Brian Steen Nielsen

Vi havde Brian Steen Nielsen i studiet til en snak om hans spillerkarriere og de 9 år i klubben som sportschef, hvortil der knyttede sig historier om nedrykninger, store transfers, trænerfyringer, samt en meget speciel ledelse.

#6 – Farvel til Lars Friis

More than a clubs fanpodcast er ude med sjette afsnit, hvor vores tidligere assistenttræner, den gode Lars Friis, kiggede forbi til en snak om hans karriereudvikling, fodboldtanker, tiden i Brentford og en spændende evaluering af tiden hos De Hviie.

#5 – Besøg af Michael Jøden til en snak om transfers, træningskampe og tredjepladsen

I femte afsnit af More than a club – En AGF fanpodcast, har værten – Ahmed Omar –  besøg af rapper Michael Jøden og for anden gang i træk, Rasmus Meldgaard Thomsen som er journalist på Morethanaclub.dk, til en hyggelig snak om højdepunkterne i efterårssæsonen, om Sanneh og Bundu’s udlejning til henholdsvis AGF og FCK, og om hvilken betydning træningskampe egentlig har.

Legende-special med Peter Graulund

Vi havde selveste Peter Graulund i studiet til en snak om hans karriere, tiden efter og mange af de spændende historier, der knytter sig til hele Aarhus’ nr. 11. Så gi’ Graulund et lyt og giv os gerne din feedback enten som en anmeldelse eller en kommentar, der hvor du lytter til denne podcast. God lytning!

 

#4 – Transfertalks m. Sture Sandø og Rasmus Thomsen

Her i afsnit 4 giver jeres værter – Jonas Roulund og Ahmed Omar – sammen med Medianos Sture Sandø og vores egen transferekspert Rasmus Thomsen jer overblikket over det igangværende transfervindue. Så få en dybdegående gennemgang af den nuværende trup samt bud på emner til AGF her:

#3 – Besøg af Gjesing og en snak med Graulund

Her får I afsnit 3 af fan-podcasten, hvor tidligere GF’er Jens Gjesing er gæst og fortæller lidt om både før og efter karrieren. Derudover er der en update fra AGF-legende Peter Graulund:

#2 – En snak med U-19 træner Fatah om talentudvikling og Grønbæk, samt et genhør med Stephan Petersen

Her i andet afsnit af fanpodcasten har vi Fatah (AGF U-19-træner) med i studiet til en snak om ungdomsudviklingen og bl.a. hvordan han var med til at hærde Albert Grønbæk. I kan i afsnittet også hører fra tidligere AGF’er, men stadig GF’er i hjertet, Stephan Petersen, der ærligt deler ud om hans karriereforløb og tiden i AGF:

Legendespecial med Steffen Rasmussen

Her får I vores snak med legenden Steffen Rasmussen, som fortæller om tiden i AGF, tiden efter, samt gør os klogere på livet som professionel fodboldspiller. Og så deler Staff ud af en anekdote eller to:

#1 – En snak med AGF-fanclub-formand Anja Beikes om at være AGF-fan i en Corona-tid

Her får I afsnit 1 af fan-podcasten, hvor AGF-fanclub-formand Anja Beikes er inde til en snak om at være AGF-fan i en Corona-tid: