Om More Than A Club

Morethanaclub.dk blev stiftet tilbage i 2006, hvor den gik forinden gik under navnet ForeverAGF.dk – Siden dengang, er MTAC, som siden kaldes blandt AGFs fans, vokset sig til at blive Danmarks Største AGF fan-side, og fansenes foretrukne tilflugtssted.

Målsætningen:

Vores målsætning på Morethanaclub.dk, har siden overtagelsen i sommeren 2015, været at være det foretrukne samlingsted for alle AGF fans i Danmark og udlandet, som ønsker at læse nyheder, debatere med ligesindede fans eller blot holde sig opdateret om, hvad der rør på sig i klubben. Foruden dette har vi en stærk målsætning om at bidrage økonomisk til fanscenen, da vi mener, at fansene er vejen frem til et stærkere AGF! Opdateres: I øjeblikket har Morethanaclub.dk doneret: 17.029 kr. til TIFO-gruppen i AGF.

Redaktionen:

Redaktionen på Morethanaclub.dk administreres af Emil Just som kan kontaktes på redaktor(a)morethanaclub.dk Har du en skribent i maven, og kunne du tænke dig at blive en del af Morethanaclub.dk’s redaktion, så send en mail til redaktor(at)morethanaclub.dk.

Andre medier:

Når Morethanaclub.dk benytter sig af materiale fra andre nyhedssider, sker dette altid med korrekt kildehenvisning. Morethanaclub ønsker ligeledes kildehenvisning, hvis citater bliver benyttet fra vores egne artikler.

Kontakt:

Har du brug for at komme i kontakt med os, så kan du sende en mail til info(at)morethanaclub.dk. Eller sende os en besked på vores Facebook