Replikboks

Vi henviser til forummet ved større emner og diskussioner 🙂 – klik her
(intet arkiv – de seneste 100 beskeder vises her)

grind88
7 mål i 29 kampe er helt okay for en person, der langsomt indlemmes i vores trup. Håber virkelig de bruger den knægt til noge fornuftigt, for de sidder altså på en guldmine der. Et gigantisk potentiale, men det var jo også derfor de skrev 5 år med ham.
grind88
7 mål i 29 kampe er helt okay, for en perspn,
grind88
@Guffe: jeg synes, de ting du siger er forkerte. Men jeg vil gerne gentage mige selv: maaee har gode førsteberøringer men mangler overblik og/ eller instinkt på touch nr 2. Hvad så nu? Du sagde een ting og jeg sagde det modsatte. Skal vi så skændes nu? Okay, du er dum!
Dichio
[link src="https://superstats.dk/mobil/spiller?spiller=3105

Bundu"] har godt nok også kun spillet 2600 min - svarer til 29 kampe. Så er 7 mål vel okay ift erfaring og alder
Dichio
Jeg forstår ikke Bundu ikke er topscorer i ligaen - synes han har alle forudsætning for at være en topangriber
Jesper Fugleknuser
@Mallingbonden:
Guffe
@grind88. Du mener at Maees førsteberøribg som regel er god. Jeg synes netop at det er hans førsteberøring der stinker. Han får mange gode bolde at arbejde med, som han simpelthen ikke formår at tage til sig. Mega frustrerende at se på. Manglende evner eller koncentration. Bundu er bedre til at få styr på kuglen.
chilli
@Mallingbonden: Det er AGF. Det må være det korte svar. thinking
Mallingbonden
Her hvor der er pause i ligaen, sidder jeg tænker over hvorfor vi er landet hvor vi er igen, når midterhold som AAB, OB, Esbjerg ,Horsens, og RFC vel ikke har flere penge at gøre med end os. Hvor er problemet hos os ?
Sylvester
@henoch
Fra twitter landsholdets side:
Mathias Jensen og Jannik Pohl er skadet og ude af U21-truppen. Billing, Bruun Larsen og Stage er heller ikke med i Spanien på grund af overbelastning. De tre er dog i spil til England-kampen. Jacob Lungi Sørensen, Alexander Bah og Alexander Munksgaard glider ind i truppen
henoch
Jens Stage sidder over i den første U-21 landskamp. Nogen, der kender grunden?
grind88
Hvor skal stage spille, hvor skal bundu spille. Er maaee god nok? Hans første touch er som regel godt, men den næste aktion løber altid ud i vandet. Tænker måske at bundu vil være en bedre løsning som spilstation.
grind88
Vi skal back to basics efter min mening. Men en beton defensiv og så klar til at spætten hakker på en kontra. Men vi søger lidt efter den endelige opstilling i midtbane og angreb. Hvor skal sana ligge, så hans off. forcer kommer til udtryk og hans def. mangler bliver undertrykt. i virkeligheden ka jeg bedre li en type som amini. Hårdt arbejde, hurtige, fremadrettede afleveringer.
Sylvester
Nogen rygter om hvilke reserve keeper der ender i AGF til januar ?
Går stærkt udfra af Roman Mysak er fortid når kontrakten udløber her den 31.12.2018
Diem87
Jeg tror DN og RS får lavet om på noget her i pausen, vi skal simpelthen bare ha nogen sejre selv om det det kan virke svært at tro på tror jeg sku vi tager sejre mod ach vb og Hobro så måske et kryds mod FCN Ønsketænkning det ved jeg.. men jeg tror sku på vores hold!! KSDH!!!!!! Troen på Davids kamp mod goliat !!
Negreanu
@Jesper Fugleknuser: Haha. Jeg er med dig.
Dichio
Svært ved at tro på at vi kan få Lasse Vibe der kostede 17 mio for et år siden og hældte mål ind - og med den hyre han får i Kina... Men man ved aldrig og får vi muligheden så ja tak til en stærk angriber der kan spiller kant også. Selvom jeg ikke er meget for spillere over 30...
Jesper Fugleknuser
@Negreanu: ok. Beklager at min humoristiske sans, forsvandt i takt med de elendige resultater.
Dichio
Haha ja måske 8-10 point optimistisk. Men jeg bliver skuffet hvis vi ikke får mellem 5-7 point i de sidste fire kampe.

Ja ligaen er stadig tæt. Vi er stadig med. Men det er nu der skal rykkes...

Top6 eller nedryk-spil? Vi skal ikke tænke på noget af det, men bare på at vinde den næste kamp.
Negreanu
@Jesper Fugleknuser: Det med Staff var en joke og en reference til hvor elendig jeg synes Højbjerg er.
Jesper Fugleknuser
desværre nok lidt for sent at begynde at investere sig til top 6. Vi skiftede ud på keeperpladsen, fik 7,5 million for vores top 6 placeringen. Tror vi må indse at løbet er kørt, og i stedet begynde at forberede os på et grumt nedrykningsspil.
Jesper Fugleknuser
@Thomas K: Det er desv
Donmiguel
@Negreanu: Man kan godt se hvorfor Højbjerg er interessant udfra de fysiske parametre. Men har han psyken? Han var virkelig nede i et hul i EFB sidst de var i suppen og rykkede ud. Men har han lært af det?
Jesper Fugleknuser
@Negreanu: Staff er vel ikke en mulighed nu, har han ikke fået nyt job ?
Negreanu
@Jesper Fugleknuser: At vi IKKE signer Højbjerg! Så vil jeg hellere have Staff tilbage.
Jesper Fugleknuser
@zcml: Det blev nævnt i en artikel i EB, at vi havde følere ud efter Højbjerg men at han sigtede på udlandet. Det var dog ikke som afløser for whalley men i stedet for Mysak som havde brækket hånden og ikke bliver klar før hans kontrakt er udløbet.
Donmiguel
@Dichio: Jeg er blevet vant til at mit forventede estimat på point skal ganges med 0,5. Hvergang jeg tænker at de kampe burde vi vinde skuffer vi. Derimod overrasker vi med flotte uafgjorte mod væsentligt bedre hold. Men det værste lige nu er ikke pointhøsten. Det er spillet. Vi spiller jammerligt dårligt.
Thomas K
Frustrerende måneds tid AGF har været igennem. Oppe 2-0 mod OB. Noget der lignede er sikker plads i top 6. Nu er det en 11. plads, OB på en flot 4. plads. Næste kamp er mod et hold der hælder bolde i feltet, og vi stiller op med en 19 årig uprøvet målmand. Håber den daglige ledelse, og Bestyrelsen, ser med alvor på den nuværende situation. Man må og skal investere sig i top 6 (i AGF).
zcml
@Jesper Fugleknuser: Hvor ser du i øvrigt det med at vi skulle være ude efter Højbjerg?
jj
@Dichio: vi er bedre med. Specielt bør han hæfte sig ved målforskellen, der er langt bedre. Det er også kun 3 points til top6. Men det vil være vigtigt at få en god pointhøst i de sidste kampe.
zcml
...Så giv lige Whalley chancen også!
zcml
@Jesper Fugleknuser: Jeg vil blive meget overrasket, hvis Kasper går ind og overtager pladsen som 1. keeper, men det kunne da være fedt, hvis han bare brager igennem. Indrømmer gerne at Whalley ikke har set for godt ud, men folk glemmer også, hvor enorme fejl Jovanovic lavede i starten. Han fik chancen for at udvikle sig, og var nok blandt de allerbedste i ligaen, da han blev solgt.
Dichio
Men vi er godt nok faretruende tæt på ikke at være kommet pointmæssigt videre på et år....
Dichio
Håber og tror på at vi kan hente 7-8 - måske 10 point. Så er vi med igen.
Dichio
Jeg kan godt li Højbjerg er ca. 195 cm og kan gå ud på høje bolde, har spillet en del kampe. han svinger lidt, men talentet er der. Ung endnu og tror han vil kunne udvikle sig yderlige.
jj
Vi skal have 4 points i de sidste fire kampe for at tangere pointhøsten fra sidste år.
jj
Sidste år på samme tid havde vi et point mindre og -10 dårligere målscore.
Jesper Fugleknuser
@Negreanu: Er sikker på at Guffe er en glimrende keeper, har desværre aldrig set ham spille, men jeg tror alligevel at Højbjerg er bedre selvom han droppede i dag. Jeg håber selvsagt at TK går ind og tar pladsen fra Whalley, men vi må jo have 3 keepere. Hvad håber du på ?
Jesper Fugleknuser
@Guffe: Ifølge EB så vil vi gerne have Højbjerg, men han sigter mod udlandet. Håber de så med derude ...wink
Negreanu
En fordel?? Vil hellere have Guffe på mål end Jeppe Højbjerg!
Jesper Fugleknuser
@Guffe: Kunne jo være en fordel for os i forhold til at hente Jeppe Højbjerg som angiveligt skulle være på blokken hos PC
Guffe
Vanvittigt drop af Højbjerg i overtiden. Øv.
chilli
@kimmolaineren1: lyder som en god ide.good
kimmolaineren1
Forbered jer nu bare på nedrykningsspillet til foråret og glem alt om top 6
Guffe
Hvis vi vinder den næste og de taber, så overhaler vi dem. Det er så tæt at alt kan ske i begge ender.
hviie1984
Er nu mere bekymret for det under os.. Fuck da om AaB får 3 point - det er efterhånden fuldstændig ligegyldigt.
AltidHvid
Også godt at ÅB ikke nappede alle 3 point som de stod til med 7 min igen....
jj
Det er i hvertfald tre spændende kamp mht hvor vi ender inden vinterpausen
jj
Horsens - Vejle - Hobro - FCN
hviie1984
@morten70: ligesom at Randers målmand stod perfekt mod os - normalt stinker han josad
morten70
Hvorfor fanden dkulle Robert skov ramme alt perfefekt mod os i da mod Aab har han dårligt sat en fod rigtigt, ville godt nok være rart hvis heldet tilsmilede os bare en smule
AltidHvid
Ja, når vi nu ikke selv kan er de 2 uafgjorte mellem ach-sdrj og rfc og fcn da det bedste der kunne hænde....
kimmolaineren1
@GFforpresi: ja det var da optimalt selvom vi nu er nede, hvor vi "hører hjemme" sad
GFforpresi
Fint med X i Randers-FCN..
Aarhus8260
Bestyrelsen har via aktionærerne sikret sig retten og muligheden for at foretage en aktieemission på op til 100 mio. kr., så konkurs går vi ikke.
Tror ikke ret mange af de unge spiller bliver løsningen her og nu. Tror sgu de knækker sammen, når det bliver udsat for pressens og tilskuernes forventninger.
PC må bruge mindre tid på kagebord og mere tid på at skaffe gode spillere til klubbe
Leon IS the king
Det er sjovt som mange tror at bare unge spillere får mange kampe så kan de sælges for mange penge.. Kasper Povlsen, Frederik Krabbe, Steffen Rasmussen osv indbragte da ikk mange mio kroner til klubkassen..
Aarhus8260
Føler mig overbevist om, at JN VIL præstere et positivt regnskab, hvilket han ikke har fået hidtil. Vi skal derfor ikke regne med, at hverken 6 eller 12 mio. kr. bliver brugt til spillerindkøb. Husk også, at vores trup i sommerpausen mistede flere formodede løntunge spillere, f.eks Rask, Juhl, Steffen og DAP, stort set uden erstatninger.
grind88
Ser i øvrigt frem til at se Kasper T. kristensen mod Horsens. Han har virkelig chancen nu.
Guffe
Hvis vi nogensinde skal flytte os ud af middelmådigheden og leverpostejen, skal det simpelthen være via et stærkt ungdomsarbejde og investeringer i det.
Guffe
Altså uhyggeligt tålmodige
grind88
Spellman, sverrison, dino, kanstrup, julle, riel. Jeg tror godt, at man tør satse på flere af de unge talenter, når de der kontrakter løber ud.
Guffe
Det er alle os der stadig er AGF fans vel smile. Og jeg er enig med dig i det sidste du skriver.
grind88
Så hellere lade perifære og rutinerede spillere løbe deres kontrakter ud, så man "tvinges" til at bruge de unge, jår de samtidig har fået lagt de sidste muskler på. Det gir mening for mig i hvert fald, men jeg har også en uhyggelig tålmodighed.
grind88
*år
grind88
Men pc har meget tydeligt sagt op til flere gange, at vi planlægger at bruge vores talenter, men at den dygtige årgang, vi skal hente fra simpelthen er for unge endnu. Det er spillere, som ikke engang har fået lagt de muskler på kroppen, som de fleste mænd først lægger på når de runder de 21 år. Og DN praktiserer en rinelig fysisk spillestil, så jeg kan godt forstå , man vil vente 1-2
Guffe
I min bog er han ca nul kroner værd på transfermarkedet.
Guffe
Lad os nu lige sælge Sana for 15 mill, før vi hylder systemet for meget.
Guffe
Ja, for vi køber primært afdankede profiler uden fodboldsult, og de er relativt billige på markedet. Til gengæld er de uforholdsmæssigt dyre i løn, når de ikke flytter sig fodboldmæssigt og derfor aldrig kan videresælges. Læg dertil at de står i vejen for at vores unge sultne talenter kan få chancen. Det er en sløj og kortsigtet strategi.
grind88
I øvrigt har der for nyligt været snak om at Sana kan sælges for 2 mio euro. Hvis det salg går igennem, så har pc solgt for knap 30 mio på 6 mdr - netop salg af forholdsvist unge spillere, som han og/eller JA selv hentede ind.
Guffe
Jeg anerkender selvfølgelig at der er brug for rutinerede spillere for at støtte de unge spillere, men ikke i den mængde vi har nu. Kigg f.eks på FCN.
grind88
Så vidt jeg ved har pc brugt under en million på spillerindkøb. Så nej, det har ikke været gejen frem. Ikke siden ubrugelige BSN smed 7,5 mio efter dioh williams tre dage efter han havde solgt mike tullberg for samme beløb.
Guffe
vi tjener aldrig en daddel på den slags spillere ligesom de aldrig løfter os højere end middelmædigheden.
Guffe
Nemlig at gå all-in på at scoote og udvikle unge talenter og rent faktisk give dem lidt spilletid. Så kommer vi givetvis ikke i top 6 de næste fem år, men det har vi jo heller ikke været de seneste ti år med den "gamle strategi" med at hente mere eller mindre rutinerede og aldrende spillere ind, som peakede inden de kom her og måske ikke har den sult eventuelle homegrown spillere har. Og v
Guffe
Men det er da også en mulighed at satse hele butikken på to nye "stjernespillere". Det har vi bare gjort mange gange før. Stjernerne falmer bare hurtigt her hos os. Derfor skulle vi måske gå en anden vej denne gang, såfremt vi skal investere i fremtiden.
Guffe
Er det vejen frem? Man kunne også vælge at investere dem i udviklingen af ungdomsspillere og scoutingsystem osv. Det tror jeg er vejen frem på længere sigt. Men som sagt er der ikke meget at investere for lige nu.
grind88
@Guffe: hvor er det fedt at vide at du er ret sikker på at jeg tager grundigt fejl. Nu har du i hvert fald overbevist mig. I øvrigt nævnte jeg ikke 12,5 mio, som opsparing. Jeg nævnte den reelle mulighed, at man bruger et beløb som fx 6 mio på 1-2 spillere, hvis man antager, at det kan give mere sportslig succes, som jo er vejen til flere penge.
Guffe
Jeg har ikke hørt nogen udtale sig specifikt om det, men hvis du tror at vi har oparbejdet et plus på 12,5 mill i forhold til at hente nye spillere, så er jeg ret sikker på at du tager grundigt fejl. Jeg kender bestyrelsen og ledelsen og de går ikke ud og satser hele butikken på investeringer i spillertruppen for måske at komme i top 6. De penge er mere eller mindre ædt op af vores store u
grind88
@Guffe: Medmindre du specifikt har hørt en officiel udtalelse om, at spillersalgene ikke får indflydelse på næste vindues indkøbspolitik. Har du hørt nogen sige dette? Jeg spørger vitterligt fordi jeg er nysgerrig.
grind88
*i top 6
grind88
Jaja. Det har vi hørt. Pengene er ædt op. Hvad så hvis vi ikke havde solgt for 12,5 mio? Var vi så tvunget til at sige farvel til 10 spillere, så vi ku få dækket underskuddet? Sådan hænger tingene ikke sammen, og insidste ende er det bestyrelsen der skal vurdere, hvordan pengene må forvaltes. En investering på fx 6 mio kan jo vise sig at at være 3 x så meget værd, hvis man kommer i t
Guffe
De penge er jo ædt op af vores underskud. Lad være at tro at vi har puttet dem alle i banken til et vanvittigt vintervindue.
grind88
Jeg tro ikke vi har set det bedste fra pc endnu. Jeg tror han og jn går meget op i at få økonomien til at gå i nul. Men folk som ankersen, guira, sana, amini, højer synes jeg er gode signinger. Hvad der skal ske med de 12,5 mio fra spillersalg må tiden vise. Men jeg tror stadig på at vi ka få lukket de huller der er på holdet. Ikke mindst udskiftninger på målmand, central forsvar og ang
martinbb
Thomas senior ingen træner kan få mere ud af vores trup end David kan vores trup er blot ikke bedre så Ham der skal væk er PC hvis nogle skal fyres
martinbb
Grind 88 enig og hvis nogle endelig skal fyres er det pc
grind88
Vi skal ikke blive ved med at fyre trænere. Det smadrer fuldstændig enhver kontinuitet. Så skal vi samtidig også ha ny assistentræner, nye spillere, nye spilkoncepter, ny sportschef, betale dobbeltløn til trænere igen igen, igennem mere opslidende mediedrama etc etc. Pc, jn, dn og rs skal bare ha tid til at udfolde deres planer nu. End of story.
Guffe
så længe og så markant, handler det nok om mere end den enkelte spiller og den enkelte træner. Men det skal både mod og lidt grundlæggende åbenhed overfor forandring i organisationen og dagligdagen til at undergå en sådan analyse. Den tror jeg ikke at fodboldfolkene på Frddensvang besidder for nuværende. Det blir business as usual.
Guffe
@Don Miguel. Der er jeg fuldstændig enig. Men nu har vi forsøgt med en række mestertrænere og højt besungne toptrænere i vores skala, uden effekt. Måske er trænerfyringer ikke løsningen på problemet med at altid at underpræstere i forhold til de ressourcer vi poster i holdet. Jeg har meget længe plæderet for en grundig kulturanslyse af tingene på Fredensvang. Når der underpræsteres
Odonten
Tror I typer som Kaastrup, Hvidt og Mogensen snart er fortid i AGF og skifter frit til og blomstrer i andre klubber, for derefter at blive solgt stort til udlandet? Håber satme AGF har en plan...
Guffe
Guardiola
Guffe
Pep Guardiols eller hvem foreslår du vi skal vælge til at køre mesterskabet hjem?
Thomas Senior
@Guffe: Desværre løser træneren den opgave meget dårligt. Det haster med at finde an anden der er bedre til opgaven.
Donmiguel
Jeg anerkender at de andre klubber altid er 10% mere tændte mod AGF men det skal gerne gøre at vi træner 10% bedre/hårdere end de andre.
Donmiguel
@Guffe: Jeg synes det er tankevækkende at andre klubber kan få mere ud af deres spillere end vores. Det er da et paradoks at vi altid underpræsterer i forhold til hvor meget økonomi som postes i holdet.
Guffe
af deres stærke sider. Det er trænerens opgave.
Guffe
At spillerne i AGF er "svingende i deres præstationer" er vel ikke en overraskelse. Det er ALLE spillere i ALLE klubber. Det handler vel mere om bund- og topniveau. Der kan jeg godt savne at kvaliteten var lidt bedre over hele linien, men udsving slipper vi aldrig for. Vi må bare anerkende at alle vores spillere hver især er dårlige på en række parametre og at det handler om at få det optim
habo95
Fugl Phønix rejs dig af flammerne - nej, den nye storhedstid for AGF blive eSport med en flok lettere overvægtige, men talentfuld coladrikkende og fastfood spisende spillere klistret til skærmen dagen lang - vi er sikkert også en del herinde, der allerede karrierer til at blive en del af e-truppen grundet en eller måske flere af førnævnte spillerkarakteristikaer.
Donmiguel
Der er nok en grund til at vi ikke har haft læderet op af lommen længe til transfer. Alle spillere er hentet på fri transfer eller lån. Andre Riel er komisk nok den seneste vi har betalt penge for at ankomme. Han har så også lænet sig tilbage i hængekøjen lige siden. Men vi snupper overskudslageret hos bedre klubber end vores og forsøger at spille dem i form. Det er nok desværre vores l
Masada
@Husted: Spelmann og Juelsgaard blev ikke hentet af PC, Mmae var helt tydeligt et sats på sidste dagen (pga Junker salg) Riel er klart et fejlkøb, de andre du nævner kan man da ikke kalde panikkøb!!!
Husted
Derudover har vi alt for mange humørspillere, som er alt for svingende i deres præstationer - Sana, Amini, Bundu, Ankersen (han er dog kommet igang)