Annoncering på MTAC

Morethanaclub, er i december 2018 blevet overtaget af mediehuset Heymate. Det vil sige, at sitet morethanaclub.dk, hvor der er mulighed for læse interviews med spillere, kampreferater, nyheder og få andre informationer vedrørende ”de hviie”, nu bliver styret af Heymate365, hvad angår annoncering. På fansiden er der rig mulighed for fans til at debattere AGF og følge med i alt, der handler om den århusianske fodboldklub. Det er derfor en stor og vigtig side for fans af AGF og nysgerrige fodboldsjæle, der gerne vil have lidt mere bold i hverdagen.

Et lille team med stor erfaring

Heymate er et mediehus, som holder til i hjertet af Aarhus. Arbejdspladsen består af et lille team, som til gengæld har stor erfaring, når det kommer til online-branchen. Online-branchen er deres hjertebarn, hvorfor missionen er klar; de vil gøre en kæmpe indsats for, at husets kunder bliver en del af den digitale verden og får et indblik i det kæmpe potentiale, der befinder sig online.
Heymate365 er så et online markedsføringsbureau som er en underafdeling af Heymate. Heymate365 står for annonceringen på nogle af heymates egne sider, men også for mange eksterne kunder. Dette medfører den bedste løsning, der gør en forskel for kundernes og deres egen færden i den digitale verden. Det er nemlig her nutiden, men også fremtiden befinder sig. Det er derfor i denne verden, Heymate har sit fokus.

Annoncering på Morethanaclub

Heymate har månedligt over 1,5 millioner besøgende, der bevæger sig ind på et af deres mange sites eller apps. Mediehuset har derfor meget trafik og kendskab til den digitale verden. Dette kendskab tager Heymate365 med sig i deres annoncering på morethanaclub.dk, hvor de skal styre annonceringen på sitet. Annoncering er en vigtig del af online-branchen, hvorfor Heymate365 har meget fokus på dette område, da det har stor betydning for virksomheder i dag. Med overtagelsen vil Heymate derfor bruge deres store erfaring til at gøre en kæmpe indsats for Morethanaclub.

Vi arbejder bl.a. rigtig meget med linkbuilding, både for danmark og sverige, hvor der kan ses eksempler på disse her:

https://www.cleannet.se/announcement/view/107282/robotdammsugarna_intar_alltfler_hem

https://www.skog-supply.se/announcement/view/107280/de_alskade_robotgrasklipparna

https://www.dagenshandel.se/announcement/view/107279/robotarna_som_man_kanske_inte_kanner_till

Kontakt os

Ønsker du at annoncere på Morethanaclub.dk eller at købe et sponsorlogo, så skriv til nk@heymate.dk