Live stream fodbold

Bet365 live streaming

Udvalg af ligaer: La Liga, Bundesliga og andre store ligaer.
Pris: Gratis, du skal blot have penge på din konto eller have spillet indenfor de sidste 24 timer.
Enheder: Computer (PC og Mac), mobile enheder (iOS og Android)

Betfair live streaming

Udvalg af ligaer: La Liga, Bundesliga og andre store ligaer.
Pris: Kræver aktiv betting-konto (læs mere på betfair's hjemmeside)
Enheder: Computer (PC og Mac), mobile enheder (iOS og Android)

Viaplay live streaming

Fremhævet funktioner: Giver også adgang til meget andet sport , TV-serier m.m.
Udvalg af ligaer: La Liga, Bundesliga, Superliga, Champions League og mange andre..
Pris: 289 kr. pr. måned med adgang til meget mere end fodbold.
Enheder: Computer (PC og Mac), mobile enheder (iOS og Android), Smart-TV (Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips, Nvidia Shield), Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox One, Google Home

Strike Sport streaming

Fremhævet funktioner: Live og on-demand streaming, kommentator, Chromecast
Udvalg af ligaer: La Liga, Serie A.
Pris: 79 kr. pr. måned
Enheder: Computer (PC og Mac), mobile enheder (iOS og Android) samt TV (via Chromecast)

I dag kan man live streame alle tænkelige sportsgrene via laptop og diverse mobile enheder. Du har selvfølgelig også mulighed for at live streame fodbold, som er verdens mest populære sportsgren. Er du i humør til at se en god fodboldkamp? Så kan du blot lægge dig til rette i din sofa og nyde 90 underholdende minutter plus det løse. I princippet kan du streame fodbold uanset tid og sted.

Antallet af streamingtjenester stiger år for år. Det er der både fordele og ulemper ved. Den primære ulempe er, at det kan være svært at gennemskue, hvilken streamingtjeneste der er den bedste, når der er så mange muligheder. Denne udfordring vil vi mægtig gerne løse – derfor har vi valgt at bringe denne store guide.

At streame fodbold er en aktuel mulighed for dig, mig og alle andre. Det eneste man skal bruge er en digital enhed og adgang til internettet. I guiden vil vi præsentere dig for nogle af tidens mest populære streamingtjenester. Du vil endvidere kunne læse, hvordan du får adgang til gratis live streaming.

Stream fodbold: Derfor er det så populært

Streaming – herunder streaming af fodbold og anden sport – er mere udbredt end nogensinde før. Det hænger helt naturligt sammen med, at stort set alle har adgang til en digital enhed, hvorfra man kan streame verdens største sportsbegivenheder. Den store interesse for streaming af fodbold kommer selvfølgelig også af, at der er blevet lanceret mange nye streamingtjenester, som bruger mange ressourcer på branding og markedsføring.

Fodbold bør ses på stadion – men kan også ses online med streaming.

Der kan være forskellige grunde til, at man er forhindret i at møde op på stadion, hvorfor det er fantastisk, at det er muligt at streame den givne kamp. Denne mulighed gør ikke noget godt for tilskuertallene, men man bør ikke undervurdere fordelene ved at live streame fodbold. Du bliver herunder introduceret for de vigtigste fordele:

Enorm frihed

En af de store fordele ved live streaming handler om frihed. Du opnår nemlig stor frihed ved at live streame, idet du i princippet kan se fodbold, uanset hvor du befinder dig i verden. Det har nemlig ingen betydning, om du ligger på en bademadras i poolen eller sidder i toget på vej hjem fra skole.

Med streaming er du ikke tvunget til at møde op på stadion på et bestemt tidspunkt. Du sparer dermed en del transporttid, da du i princippet ikke behøver at forlade dit hjem for at se kampen.

Penge at spare

Du kan som udgangspunkt ikke se fodbold i tv gratis – til gengæld kan du benytte dig af gratis live streaming. Den mulighed bør du gribe, hvis du ikke ønsker at bruge urimelige summer på dyre tv-abonnementer, som du ikke får den store glæde af.

Streamer du alle kampe i stedet for at tage på stadion hver gang, så vil du kunne spare en mindre formue på både billetter, øl, snacks m.v. Du kan evt. regne lidt på, hvor mange penge du rent faktisk kan spare. Den årlige besparelse kan formentlig løbe op i flere tusinde kroner.

Trygt og varmt

At sidde klistret til et koldt og hårdt stadionsæde i mere end 90 minutter er umiddelbart ikke det mest komfortable i verden. Det er blot endnu en god grund til at live streame fodbold fra hjemmet – eller et andet sted. Her kan du sidde i ro og mag og nyde kampen uden at bekymre dig for kulde, regn og lange køer. Denne fordel vil i særdeleshed være relevant at fremhæve i vinterhalvåret.

Tæt på familien

Se live fodbold med venner og familie derhjemme fra sofaenMed live fodbold streaming kan du nu se fodbold uden at forlade familien. Dermed kan du med god samvittighed se fodbold i stuen, mens dine børn leger på deres værelser, og din kone tilbereder lækker mad i køkkenet. Det kan ganske rigtigt være svært at være nærværende, når ens favoritklub spiller, men bare dét at du er i hjemmet har en stor betydning for din familie. Hav dette in mente næste gang, du skal se fodbold og er i tvivl om, hvorvidt du skal tage på stadion eller streame kampen i hjemmet.

Underholdning på farten

Der findes efterhånden mange muligheder for at underholde sig på farten. Du kan for eksempel spille poker, læse en bog, shoppe tøj eller lytte til en lydbog. En helt femte mulighed er at streame fodbold. Sidstnævnte mulighed er især populær blandt mænd og unge fyre med en forkærlighed for fodbold.

For at undgå at skabe unødig støj i bussen eller toget råder vi dig til at tage høretelefoner med. Ikke alle er lige så glade for fodbold som dig – det skal du respektere. Langt de fleste busser og toge er i dag udstyret med wifi, hvorfor du ikke er afhængig af at have stabilt mobilnet.

Forbedret mulighed for at live oddse – Live odds er mindst lige så populært som live streaming. Det kan der efterhånden ikke herske nogen tvivl om længere. I princippet kan du oddse, uanset om du ser kamp på stadion, eller om du live streamer. Dog er det helt klart lettest at oddse fra hjemmet, hvor man har tid og ro til at tænke sine odds igennem, inden man klikker på gennemfør væddemål. Live odds og live streaming supplerer hinanden helt perfekt. Er du enig?

Live stream fodbold free – er det virkelig muligt?

For blot fem år siden var det nærmest umuligt at streame fodbold gratis, uden at det enten var ulovligt eller mangelfuldt på den ene eller anden måde. Det kan heldigvis godt lade sig gøre i dag, hvor flere selskaber tilbyder gratis live streaming af fodbold m.v. Der er vel at bemærke tale om reklamefri streaming, hvor man ikke skal forholde sig til den ene irrelevante reklame efter den anden.

Du tænker måske, at det er for godt til at være sandt, men live streaming er faktisk en reel mulighed. I dit budget behøver du altså ikke længere at sætte penge af til tv og streaming – der findes nemlig op til flere gratis tjenester.

Det næste store spørgsmål er, hvordan man får glæde af gratis live streaming. Det er der helt sikkert mange af vores læsere, som ønsker svar på, hvorfor vi naturligvis gerne vil fremlægge løsningen herpå. Følg blot nedenstående guide trin-for-trin:

 1. Opret en gratis konto hos en af de digitale bookmakere (se vores oversigt)
 2. Overfør et mindre beløb til din nyoprettede spilkonto
 3. Nyd gratis fodbold døgnet rundt

Så simpelt er det faktisk. Ovenstående kan klares på under 10 minutter, så det er altså ikke noget, du skal sætte flere dage af til. Dog skal du være opmærksom på, at ikke alle bookmakere tilbyder gratis streaming. I næste afsnit giver vi dig et indblik i, hvem der tilbyder betalingsfri streaming. Mon ikke du kender et par stykker af de udvalgte.

Det kan være gratis at streame fodbold, men du kan selvfølgelig ikke se alle kampe. Der er altså ingen garanti for, at den valgte bookmaker tilbyder streaming af alle de ønskede kampe. Du kan med fordel danne dig et overblik over deres kampoversigt for at blive klogere på, hvilke kampe der bliver vist de kommende dage. Så slipper du for at glæde dig forgæves.

Gratis fodbold streaming forudsætter i langt de fleste tilfælde, at man har oprettet en spilkonto. Det betyder dog ikke, at du absolut skal oddse. Den eneste betingelse er typisk, at du overfører et mindre beløb til din spilkonto. Dette beløb kan du sidenhen vælge at udbetale, hvis du indser, at du aldrig kommer til at oddse eller gamble på anden vis. Gambling er forbundet med stor økonomisk risiko, hvorfor det ikke er for alle og enhver.

Her får du adgang til gratis fodbold livestream

Du ved, at live streaming af fodbold er muligt, men ved du også, hvor du kan streame gratis? Ellers vil vi meget gerne fortælle dig det. Vi har nemlig undersøgt, hvor det er bedst at streame gratis fodbold med udgangspunkt i faktorer som kvalitet, udvalg og stabilitet. I den anledning stiftede vi bekendtskab med en håndfuld bookmakere, som meget gerne vil byde dig velkommen til en verden af streaming og odds.

Du er ingenlunde tvunget til at vælge en af de bookmakere, vi snart vil præsentere dig for. Dog vil vi gerne råde dig til at gå efter en bookmaker med dansk spillicens. Det er nemlig din sikkerhed for, at du kan få hjælp, hvis du bliver uretfærdigt behandlet.

Lad os komme til sagen og præsentere dig for vores foretrukne bookmakere med gratis streaming for alle.

Bet365

Bet365 er i den grad værd at fremhæve, når emnet er fodbold livestream. Denne bookmaker streamer nemlig stort set alle større kampe. Faktisk vil vi våge påstå, at bookmakeren er den bedste på markedet. Det begrunder vi med, at Bet365 har et stort udvalg af fodboldkampe og ikke går på kompromis med kvaliteten.

I skrivende stund kan du live streame kampe fra følgende fodboldrækker:

 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • Primeira Liga
 • Premier League
 • Serie A
 • La Liga

Derudover er det selvfølgelig muligt at streame Champions League og Europa League samt landskampe. I skrivende stund er det ikke muligt at streame dansk fodbold via bookmakeren. Lad os krydse fingre for, at det bliver en mulighed i fremtiden. Indtil videre må du nøjes med at nyde kampe fra resten af verden. Især Champions League og Europa League bliver streamet på livet løs. Disse kampe finder som regel sted tirsdag, onsdag og / eller torsdag.

Bet365 byder på 100 % gratis fodbold streaming – vel at bemærke i meget høj kvalitet. Udbyderen er godkendt af de danske myndigheder, hvorfor du ikke skal være rad for at oprette dig og evt. oddse lidt. Foruden at få adgang til gratis streaming kan du glæde dig over, at du lige nu kan få fingrene i en meget attraktiv velkomstbonus. Husk at bruge tid på at læse alle gældende regler og vilkår inden oprettelse.

Unibet

Unibet fortjener også ros for at forkæle os fodboldglade danskere med streaming i verdensklasse. Unibet TV er stedet, hvor du kan streame gratis fodbold fra det meste af verden. Deres udvalg er ikke lige så stort som førstnævnte udbyder. Alligevel er det værd at fremhæve denne digitale tjeneste. Via tjenesten bliver der bl.a. streamet tysk og fransk fodbold fra følgende ligaer:

 • Bundesliga
 • Serie A
 • La Liga

Unibet byder ikke kun på streaming, men også online casino, poker, bingo og meget andet. Her er du altså sikret timevis af underholdning, uanset om du foretrækker at beskæftige dig med det ene eller det andet. Besøger du deres hjemmeside, kan du med god grund besøge kampagnesiden, kampagner, hvor udbyderen har oplistet deres mest attraktive kampagner.

Unibet er ikke danskejet, men de har indhentet tilladelse til at udbyde pengespil og streaming, hvorfor du er i trygge hænder. Unibet er en af de udbydere, du vil blive henvist til, hvis du søger efter live stream fodbold free via en søgemaskine.

Stream fodbold for en fast månedlig pris

Umiddelbart virker det ikke så logisk at betale penge for at streame fodbold, når man har så mange muligheder for at streame gratis. Der er ikke desto mindre visse gode grunde til at tilmelde sig en betalt streamingtjeneste. De betalte tjenester har typisk et større udvalg og kan i øvrigt tilbyde streaming i høj kvalitet – uden afbrydelser. Ergo kan du med fordel overveje at investere et mindre beløb, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller sortiment.

Der findes en række fine streamingtjenester, som tilbyder streaming til mellem 49 og 299 kr. om måneden. Du får altså adgang til ubegrænset og reklamefri streaming for en meget overkommelig pris. I stedet for at betale til flere tjenester bør du finde én tjeneste, som kan tilbyde alt det, du er på udkig efter. Det kan for eksempel være, at du kun ønsker at se tysk fodbold, hvor det vil give mening at finde en tjeneste, som har specialiseret sig i dette. Sammenligner du gennemsnitsprisen med prisen på en almindelig tv-pakke, så vil du erfare, at du kan spare rigtig mange penge hver eneste måned. De dyreste tv-pakker koster helt op til 699 kr. om måneden.

Viaplay

Viaplay er kendt for at levere et stort udvalg af film og serier, men kan selvfølgelig også byde ind med sport, herunder fodbold, for alle. Viaplay hører til blandt de mindre aktører på verdensplan, mens de herhjemme er en af de mest populære. En af de unikke ting ved denne tjeneste er, at du kan streame dansk fodbold fra både den bedste og anden bedste række. Du vil dermed gå nogle underholdende kampe i vente, hvad enten dit favorithold hedder FCK, BIF, AGF eller AaB.

Lige nu har alle registrerede brugere med sportspakken mulighed for at se fodbold fra følgende ligaer:

 • Champions League
 • Premier League
 • Superligaen
 • Europa League
 • Ligue 1

Viaplay er uden tvivl en af de mest velfungerende tjenester overhovedet.

Tjenesten kan tilgås via enhver enhed – benyt dig enten af hjemmesiden eller den brugervenlige app. Selve app’en fungerer glimrende og er selvfølgelig helt gratis. Hvad koster tjenesten? Prisen for sportspakken starter fra 289 kr. om måneden. Den faktiske pris afhænger af forskellige faktorer. Viaplay har også en pakkeløsning, hvor sport ikke indgår. Denne pakke er betydeligt billigere, men vil næppe indfri dine behov, hvis du elsker fodbold.

Dplay

Dplay er måske ikke den første tjeneste, man kommer til at snakke om, når samtaleemnet falder på streaming af fodbold. Der bliver ikke desto mindre vist en del fodbold på denne tjeneste.

I de seneste år har brugerne kunne opleve nogle af de mest dramatiske landskampe fra både EM og VM. Ønsker du at følge det danske herrelandshold på deres næste store eventyr? Så kan du overveje at oprette dig allerede nu. Dplay viser dog ikke samtlige landskampe. Dplay streamer fodbold fra følgende turneringer og ligaer:

 • Premier League
 • Superligaen
 • Europa League
 • Landskampe (EM + VM)

Dplay er en relativ ny streamingtjeneste, som alt andet lige er ved at finde sig til rette på det danske marked. Dog får de en del kritik for deres platform, som tit er plaget af tekniske problemer. Netop tekniske problemer kan ødelægge en fodboldkamp, hvorfor det har fået mange fodboldfans til at vælge nogle af markedets øvrige tjenester. Dplay er om ikke andet værd at have med i overvejelserne.

Dplay sportspakken koster i skrivende stund 179 kr. pr. måned. Til denne pris får du ikke kun adgang til sportsstreaming, men også adgang til mange serier og reportager. Med tjenesten ved hånden kommer du aldrig til at kede dig igen. Fruen vil helt sikkert også synes godt om at få adgang til tjenesten, idet der vises masser af reality tv.

Fodbold live streaming free – betalt eller gratis?

Slutteligt vil vi gerne berøre et meget omdiskuteret emne. Der er nemlig delte holdninger til, om det er bedst at vælge en gratis tjeneste, hvor man risikerer at blive bombaderet med reklamer og i øvrigt kan opleve en del afbrydelser, eller om man skal vælge en betalt tjeneste, hvor der er styr på teknikken. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vælger, men du gør klogt i at danne dig et overblik over fordelene og ulemperne ved de to muligheder.

Ifølge os skal fodbold streames i allerhøjeste kvalitet, hvis man skal have den bedste oplevelse. Derfor kan vi under ingen omstændigheder anbefale at sætte sin lid til en suspekt streamingtjeneste uden de nødvendige sikkerhedstilladelser. Streaming kan tære hårdt på din enhed, hvis udbyderen ikke har styr på sikkerheden. Tag derfor dine forholdsregler og brug din sunde fornuft i forbindelse med valg af udbyder.

Du er sikret en god oplevelse ved at vælge en af de anbefalede tjenester fra guiden.