Jens Jønsson: Vi kan ende i TOP 6

13
foto: agf.dk

Jens Jønsson håber og tror på, at AGF i næste sæson kan komme med i TOP 6, som ifølge den nye turneringsstruktur er mesterskabsslutspillet.

AGF-mandskabet endte på tiendepladsen i Alka Superliga-sæsonen 15/16 med 10 point op til TOP 6 og følge Jens Jønsson, så er det realistisk, at man kan hente de 10 point ekstra i den kommende sæson.

”Det tror jeg helt sikkert, at vi kan. Vi sluttede sæsonen af på en gode måde, og vi har vist en ballast og et fundament, som vi kan bygge videre på”, udtaler Jens Jønsson til TV3 SPORT og fortsætter:

”Formår vi at gøre det, kan vi helt sikkert komme i top-seks i næste sæson, men det er lettere sagt end gjort. Det ved vi godt. Der er stadig lang vej og meget hårdt arbejde foran os. ”

Til den kommende sæson har AGF indtil videre hentet den 23-årige målmand Aleksandar Jovanovic.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Leon IS the king
8 år siden

Vi har også hentet ham angriberen fra Randers 🙂

grind88
8 år siden

Champions league, here er come

Kosmiske_maane
8 år siden

Tjaaa… Det kunne være rart bare at starte med en ydmyg sejr på udebane.

kaagaard
8 år siden

Ja det kan vi. Men stort set alt andet kan også ske. Men et godt resultat kræver:

– At vi ikke skifter træner i sæsonen.
– At der ikke kommer for store udskiftninger, men blot et par gode.
– At der ikke kommer stor ballade i truppen, mellem træner og ledelse eller i trænerens privatliv.
– At der ikke kommer for mange skader til vigtige spillere.
– At stabiliteten og bundniveauet bliver bedre, som de sidste kampe tyder på. Men helt stole på dem kan man ikke.

Christian Mosgaard
8 år siden


De sidste kampe tyder vel kun på at topniveauet er fint nok. Det siger ikke meget om bundniveauet. Der skal man kigge på resten af halvåret.

AGF har i mine øjne et meget lavere bundniveau end de hold vi kommer til at konkurrere med i midten. Og det kan sætte os i nedrykningsfare… Igen igen igen.

Howard
8 år siden

Åh nej, vil vanviddet ikke snart stoppe. Jeg kan ikke mere.

Howard
8 år siden

Jeg mener storhedsvanviddet. Vi skal overleve næste sæson, det må være målsætningen, i hvert fald som udgangspunkt. Med mindre vi køber stort og bredt ind.

Henze05
8 år siden
Reply to  Howard

Langt fra enig – Vi skiller os af med spillere, der ikke var i start-11’eren, og vi henter ny profiler ind. Randers spilleren, som nok mest er udvikling/bænk, derudover har vi hentet en ny keeper. Mon ikke også der kommer 3 spillere ind, som er tiltænkt næsten at skulle gå direkte i startopstillingen? Vi har spillet 6 kampe, 5 uden nederlag og et enkelt ærgerligt nederlag i Parken, hvor vi ellers spillede god fodbold. I næste sæson bør vi være bedre end mindst. Esbjerg, Silkeborg, Horsens, Lyngby, derudover har jeg en forventning om, at vi med lidt flere spillere og… Læs mere »

Di Stefano
8 år siden

Hvis man ser på de udskiftninger der kommer til at ske i mange andre trupper, er det kun FCK og FCM der er helt uden for rækkevidde. Der sker rigtigt meget i både Brøndby, AaB og OB, så det kan let blive en liga, hvor alle igen kan slå alle. Så med en 3-4 forstærkninger hos os, kan det blive en sjov sæson. Vi har jo allerede noget, der kan ligne en stamme.

T-Knogle
8 år siden

Man skal vel score omkring 50 mål på en sæson og lukke under 40 ind for at komme i top 6. Vi endte på 47 og 49 imod, så der er ikke langt igen. Desværre har vi skilt os af med de 6 af målene (Kim Aabech) og Mate Vadsatze er tilsyneladende også på vej væk med sine 5 mål. Hvis vores center forward scorer ca 15, kanterne tilsammen scorer omkring 12 og de to offensive midtbanepladser kan scorer 12 så skal den sidste del af holdet kunne scorer de resterende 10-12. Problemet er at vores kanter ikke scorer nok… Læs mere »

T-Knogle
8 år siden
Reply to  T-Knogle

Rettelse vi har scoret 43 mål, vi fik 3 mål foræret mod Hobro og så scorede Tim Sparv selvmål imod os.

gffan17
8 år siden

Havde vi stadig spillet med den gamle turneringsstruktur ville jeg sige top 8 havde været fint for mig. Men når det pludselig hedder medalje slutspil og nedryknings playoff, så vil jeg sige målet for de første 22 runder er at komme i top 6 også vil alt derefter være bonus. Hvis vi skulle misse top 6 (god sandsynlighed for at vi gør), så må ambitionen justeres derefter, formentlig bare at undgå nedrykning. Men ligger man på en 7. plads i runde 20 så skal man selvfølgelig satse i nogen kampe for at snige sig med i slutspillet! Placerings ambitioner er… Læs mere »

lurifax
8 år siden

Skulle vi ikke også kunne tage Sønderjyske? Eller tror folk, at de har bidt sig fast i toppen?