gffan17

 • Per Leth@ Finnborgasson er en fin spiller, han har scoret omkring 10 mål hvert år de sidste 3 sæsoner. Jeg ville nu hellere beholde Pusic, hvis valget stod mellem de 2.
  Syntes FinnB er et lidt kedelig valg, han er også 31 år, så hans formkurve bør kun gå nedad herfra.
  Den helt store grund til at signe ham er fordi han tog guldet fra Brøndby…[Læs mere]

 • Alt der er dybdegående er for mig interessant læsning. Sjove artikler der går tæt på nogle spillere eller emner man ikke hører så meget om. Dengang Jeremiah White spillede her lavede han et video interview hvor han viste rundt nede på træningslejren i Portugal.
  Ting som det, eller artikler om hvordan det er at komme til som balkan dreng (Dino, J…[Læs mere]

 • gffan17 svarede til emnet Uacceptabel sang? i forummet AGF 6 år, 2 måneder siden

  Det er lige på grænsen at synge “slå Cornelius/Keller ihjel”, det er fodbold og der skal være plads til en hård tone.

  Men det er de sange jeg nyder mindst som fan, vil langt hellere høre noget humoristisk der passer på den enkelte spiller eller klub. Som Keller der knepper uden om eller Cornelius er en Toyoata.
  Endnu bedre bare sange om eget h…[Læs mere]

 • Helt igennem opløftende kamp, vi står virkelig godt sammen som hold og udover Dinos hjerneblødning af et indkast giver vi nærmest ikke chancer væk, Kroons mål kan man ikke gøre så meget ved.

  Jovanović har flere sikre indgreb + hans feberredning på Bachmann, ser meget lovende ud.

  Amini som MoM, han har bare et fantastisk touch på bolden, tr…[Læs mere]

 • @Zinn:
  Selvfølgelig skal man score mål for at vinde fodboldkampe, men det er lidt forsimplet bare at tælle antal forventede mål for hver spiller, også regne placeringen ud fra det.
  DAP er kåret til årets spiller, men har som midtbanespiller scoret hvad 0-1 mål? Derfor er han jo stadig en værdifuld spiller.

  Vores offensiv og evne til at score ha…[Læs mere]

 • @Zinn:
  Selvfølgelig skal man score mål for at vinde fodboldkampe, men det er lidt forsimplet bare at tælle antal forventede mål for hver spiller, også regne placeringen ud fra det.
  DAP er kåret til årets spiller, men har som midtbanespiller scoret hvad 0-1 mål? Derfor er han jo stadig en værdifuld spiller.

  Vores offensiv og evne til at score ha…[Læs mere]

 • Syntes godt nok det er en sjov måde mange af jer vurdere vores hold på. Man kan da ikke vurdere hvor mange mål de forskellige spillere score, også få vores slutplacering ud fra det? Men hey “what ever floats your boat” ikk 🙂

 • @Dichio: Hvis vi ender på en 10. Plads så kan sæsonen ikke godkendes, syntes der er mange der er over pessimistiske. Slutningen af foråret, samt den hylde vi handler ind på for tiden (Duncan) (Backmann) (Jovanović) vidner for mig om at vi har en trup der bestemt ikke ser sig tilfreds med “bare at overleve”.

 • Fedt med en god lang tråd der berør alle holdene!

  Er egentlig enig i de fleste hold, tvivler dog på at SønderjyskE skulle være så sikre på en topplacering. Det er second season efter en kæmpe succes og med evt europæisk gruppespil kan de godt få problemer. Deres helt store styrke er at arbejde hårdere end modstanderen, men det kan godt blive svær…[Læs mere]

 • Hvis vi antager Staf bliver bænket og mister anførerbindet. Så vil jeg mene der er 4 kandidater til at overtage.

  Backmann
  Plussiden: Han er den fødte leder, han har rutine og er sikker starter
  Negativ: Ikke dansk, dog hellere en svensker end en østeuropæer, har kontrakt udløb om 1 år hvis han ikke har tænkt sig at forlænge bør man vælge en a…[Læs mere]

 • Vil vurdere det er vigtigere at have 8’ere der kan løbe frem og tilbage end at have nogen der kan score mål. Ellers kunne vi bare have spillet med Aabech.
  Vi har jo også Danny Olsen der gerne rammer et pænt antal mål.
  Det er langt vigtigere at få nogen kanter der kan score mål.
  Men gad da godt se os hente en lidt mere fremadrettet spiller til mi…[Læs mere]

 • @T-knogle: Jønnson ser jeg nu langt hellere som 8’er end 6’er, han er for udisciplineret og stresser for meget til at spille defensiv midt. Men han har motoren til at spille 8’er, så mange mål behøver man heller ikke at lave for at spille der.

 • Har god tiltro til at vi kan få et slagkraftigt hold med få indkøb, så længe vi får de rigtige. Den eneste position vi virkelig halter efter på er kanterne, her mangler vi så også seriøs konkurrence til Stephan. Bjarnason kan tildels også bruges, men han mangler fart til at udfordre og ser ham helst centralt.
  Håber på vi henter 2 fløje, vigti…[Læs mere]