Disse hold skal du holde øje med til dette års EM i fodbold hvis du oddser

0

Dette års EM bliver afholdt fra d.11 juni til d.11 juli og vi er sikre på at det bliver en uforglemmelig turnering med masser af kampgejst ovenpå sidste år, hvor man måtte aflyse mesterskaberne grundet corona. Danmark er også vedtaget til dette års EM, hvilket jo kun gør det endnu sjovere. Da København også er en af værtsbyerne er vi allerede placeret i gruppe B sammen med blandt andre Rusland. Dette betyder også at tre af vores kampe vil blive spillet på hjemmebane i Parken. 

Men hvem løber med sejren som  EM vinder 2021? I denne artikel kan du blive lidt klogere på nogle af de hold, som du kan se frem til at opleve i dette års EM og hvis vinderchancer er ret gode.

Frankrig 

en helt klar favorit blandt bookmakerne til dette års EM er Frankrig. Hvis de bliver mestre betyder det at Frankrig kommer på en delt førsteplads som et af de hold, der har vundet flest gange i EM. 

Frankrig har i lang tid klaret sig godt og er de forsvarende verdensmestre fra 2018. I den turnering gjorde Frankrig det hurtigt svært at forestille sig en anden vinder end netop dem. 

Frankrig har et stærkt offensiv bestående af  Antoine Griezmann, Thomas Lemar og Kylian Mbappé. Hvis de tre førstnævnte ikke er tilgængelige, så sidder denne stærke trekløver klar på den franske bænk: Anthony Martial, Kingsley Coman og Ousmane Dembélé. Det er altså lidt af et stjernehold Frankrig stiller op med. 

Derudover har Frankrig Didier Deschamps ved roret, så sikre en god kontinuitet og klart udtryk på banen

England

England har ellers længe leveret rigtig dårlige resultater, så det er nok overraskende og finde dem blandt årets favoritter til EM. 

Det der gør, at de er endt som favoritter til dette års EM skyldes, at deres træner Southgate har formået at samle holdet, så der ikke er samme rivalisering og dårlig stemning, som der tidligere har været. Southgate har også haft en god indflydelse på holdets strategi på banen. De spiller mere frit end hvad man har set før, hvor de har været meget fastlåste på banen. 

Belgien 

Belgien har ligesom England aldrig haft succes til at vinde EM mesterskaberne, men i år tro bookmakerne, at de har en reel chance. Ved det seneste VM viste Belgien endelig noget af det store talent, som deres hold besidder. 

Træner Roberto Martínez virker til at have godt styr på holdet, som ellers tidligere har været sine egne værste fjender. I 2021 virker Belgien til at være solide på banen og gode til at spille sammen.  

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments