Favoritterne og outsiderne til at tage EM-guldet

0

Om mindre end en måned går det løs igen, når det afgøres hvem der skal være de nye europamestre. I 2016 vandt Portugal efter en dramatisk finale mod Frankrig, i en kamp som blev afgjort af Eder på et flot skud fra distancen 11 minutter før slutfløjtet. Begge lande betegnes af bookmakerne også som sandsynlige vindere, hvor du kan læse her, hvilke hold vi bør have de største forventninger til. Ønsker du et større overblik over de mange EM tips 2021 odds, kan besøge sportsbonuskode.dk, hvor du kan læse nærmere om de mange kvalificerede lande. 

Favoritterne – Frankrig, England og Belgien

Som forsvarende verdensmestre og finalist ved den seneste EM-slutrunde, kan det næppe komme bag på nogen, at Frankrig er de helt store favoritter. Frankrig tromlede også sig igennem deres kvalifikationsgruppe, hvor de blot tabte en enkelt kamp.

Sammen med Belgien og England udgør de storfavoritterne til denne EM-slutrunde. Begge kvalificerede sig uden problemer, hvor Belgien vandt samtlige af deres kvalifikationskampe, men England blot indkasserede et enkelt nederlag. Begge er de yderst formstærke, med en trup bestående af både unge talentfulde samt rutinerede verdensstjerner, hvortil begge landshold er gode bud på en kommende EM-vinder.  

De sandsynlige – Tyskland, Spanien og Portugal

Mens Tyskland og Spanien vandt deres kvalifikationsgrupper, måtte Portugal affinde sig med en 2. plads bag Ukraine. Sejren ved det seneste EM, såvel som verdensstjernen Cristiano Ronaldo gør det Portugal til en meget sandsynlig vinder denne sommer. Kun Spanien har dog tidligere formået at genvinde en EM-titel, ligesom at alderen på flere af de portugisiske stjerner er ved at være ret høj. Tyskland og Spanien er begge lande med store resultater bag sig, hvor begge har vundet verdensmesterskaberne inden for nyere tid. Begge har de skuffet ved de seneste to slutrunder, hvor der dog atter lader til at være kommet styr på trupperne efter en tid præget af et generationsskifte. Både Tyskland, Spanien og Portugal er derfor af bookmakerne givet gode chancer for at vinde EM.

Outsiderne – Italien, Holland, Kroatien og DANMARK

Italien vandt verdensmesterskaberne i 2006, Holland var i finalen i 2010, Kroatien var i finalen i 2018 og Danmark vandt EM i 1992. At Italien, Kroatien og Holland betragtes af bookmakerne som outsidere til EM-titlen kan næppe komme bag på nogen, taget de seneste års resultater i betragtning. Men at Danmark  betragtes som en mere sandsynlig vinder end både Polen, Schweiz og Tyrkiet, er nok for nogle noget mere overraskende. Gode resultater de seneste år, hvor både Hjulmand og Hareide kun har indkasseret meget få nederlag har fået bookmakernes syn op for Danmark. En trup bestående af spillere fra FC Barcelona, Inter, Chelsea, AC Milan, Leicester og Tottenham bevidner også om en trup med megen kvalitet, som på de rette dage kan spille lige op med selv de bedste. Større sensationer er set, end at disse fire outsidere vinder EM. Portugal 2016, Grækenland 2004 og Danmark 1992.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments