Stig Inge Bjørnebye er med i nyt podastafsnit!

0

Jonas Roulund og Ahmed Omar har fået foretræde for sportschefen i AGF, Stig Inge Bjørnebye, som gennem en lille time besvare værternes og MTAC’s følgeres spørgsmål om alt fra kontraktforlængelser og transfers til scoutingstrategi og filosofi.

I 21. afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast åbner den norske sportschef blandt andet op omkring eventuelle salg og udlejninger af spillere i vinterpausen, mens vi også kommer omkring talentarbejde, scouting, samarbejdet med David og Jacob Nielsen og meget andet.

51-årige Stig Inge Bjørnebye har selv en flot karriere bag sig som professionel fodboldspiller i klubber som Blackburn, Liverpool og Brøndby, mens han nåede 75 landskampe for Norge.

Han kom til AGF i april efter at have ageret sportschef i Rosenborg i en årrække og fortæller i podcasten, at han nyder det store pres, der ligger i hvervet i Aarhus.

Så smut en tur ind på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts, hent det seneste afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast, og nyd en lille times fodboldsnak med Stig Inge Bjørnebye, Ahmed Omar og Jonas Roulund.

Husk desuden at abonnere på podcasten og send hellere end gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

 

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments