Fodboldgale julegaver

0

Så er vi her igen. December måned. Superligaen holder pause, der er nisser over det hele og din mor spørger efter en ønskeliste. Men hvad skal du lige ønske dig? Mest af alt, så ønsker vi os jo, at David Nielsen får vendt skuden hos AGF, men det er nok tvivlsomt, at hun kan pakke det ind og lægge det ind under træet d. 24. december. Vi må derfor tænke ud af boksen, så vi ikke ender med at pakke et par hjemmestrikkede strømper op, og skal sidde der med et falsk smil. Igen. Vi har derfor gjort arbejdet for dig, og her kommer tre gode bud på, hvad du kan ønske dig til jul.

Fodboldstøvler med mål i

For hver dag der går, kommer vi tættere på sæsonstart. Det gælder både for de hvide fra Fredensvang, men det gælder også for dig og gutterne på Serie 3. Du bliver derfor nødt til at blive klar, så du fortsat kan være den ubestridte topscorer. Og her mener vi ikke, at du skal gå i intensiv træningslejr, for det ved vi nok alle godt, at det ikke er det, der kommer til at ske. Nej, du skal i stedet have styr på støvlerne. Det er derfor oplagt, at du ønsker dig et par nye af slagsen, nu hvor du har muligheden. Vi anbefaler derfor, at du tager et kig på fitmagasinet.dk, som har samlet en række gode tilbud på fodboldstøvler. Så bliver du igen klar til, at sparke holdet til tops.

Så længe bolden er rund…

Vi hørte engang nogen snakke om, hvad der var det bedste stadion i verdenen. Der blev budt ind med Bernabeu, Old Trafford og Camp Nou. Men pludselig blev der nævnt et stadion, som ikke stod til diskussion. Baghaven. Stadionet hvor alle drømme starter. Men for at kunne spille fodbold i baghaven, så er der én vigtig ting du skal have. En fodbold. Ønsk dig en fodbold i julegave, og bliv klar til at drømme om, at du er spiller på et af de helt store stadions.

AGF på kroppen

Man skulle næsten fristes til at tro det, men med denne overskrift mener vi ikke en tatovering. Selvom at det kan du selvfølgelig også. Vi mener i stedet en AGF trøje. Gaven der aldrig går af mode. Du kan ønske dig den hvert år, og du kan selv vælge, hvilken spiller der skal være på ryggen. Skal det være Mortensen, Grønbæk eller måske dit eget navn?

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments