Steffen Rasmussen: Ingen har patent på at spille

14

I lørdags offentliggjorde AGF, at de havde hentet den 23-årige landsholdsmålmand Aleksandar Jovanovic, som ifølge cheftræner, Glen Riddersholm er blevet købt ind som førstekeeper.

Den 33-årige målmand og anfører, Steffen Rasmussen mener, at det er naturligt, at AGF tænker fremadrettet.

”Ingen har patent på at spille. Det har jeg heller ikke haft, og det får han heller ikke, selv om han er hentet som førstevalg. Jeg har et år tilbage af min aftale, og det er kun naturligt, at klubben tænker i de baner”, udtaler Steffen Rasmussen til Jyllandsposten og fortsætter:

”Det ændrer ikke på min situation, og jeg skal ikke ud og finde en ny klub. Jeg har en aftale med klubben, og den fuldfører jeg naturligvis, og så tager jeg kampen op med en god målmand. Han skal så også være god. ”

Steffen Rasmussen har et år tilbage af sin kontrakt i AGF, hvor han indtil videre har spillet over 400 kampe.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Arctic
8 år siden

Forhåbentligt slår han ikke John Stampe`s 444 kampe i AGF. Dansk mester, pokal vinder, medaljer og en super ambitiøs anfører. Det skal han ikke.

Ays
Ays
8 år siden
Reply to  Arctic

..ikke?

Jeg ville da blive svært glad for en pokaltitel og et mesterskab, men det er måske bare mig? Jeg ved da godt det er pissetræls at en målmand ikke kan spille uden forsvar i godt 14 år og så ikke holde nullet i mindst 75% af kampene, men kunne man ikke give ham bare en lille smule respekt for, trods alt, at slå alle indkøbte “førstevalg” af pinden!?

lurifax
8 år siden

@Arctic, jeg havde det på samme måde, da Jon Dahl overhalede Preben Elkjær på landsholdets topscorerliste (ikke at Elkjær var nummer et, han var bare nummer et af dem, der i min daværende optik ikke tilhørte fodboldens stenalder). Og jeg vil have det på samme måde, hvis eksempelvis Novak Djokovic snupper Federers Grand Slam-rekord. Men det ER jo lidt barnligt at have det på den måde. Snupper folk en rekord, så fortjener de den selvfølgelig, uagtet de sym- og antipatier man måtte have for de pågældende. Og uagtet at det træder på en øm nostalgisk tå. Og Steffen vil selvfølgelig… Læs mere »

letager
8 år siden

Nu kan Stampe og Steffens antal kampe måske heller ikke 100 procent sammenlignes? Spillede de ikke færre kampe pr. sæson i Stampes tid, end de gør nu? Og alle Stampes kampe var vel i den bedst mulige række dengang, der har Steffen jo lige 3 sæsoner i den næstebedste, som ikke ligefrem trækker op af på legendestatus barometeret. Når det er så er sagt, så har Steffen jo rekorden, hvis han får rekorden. Sådan er det. Så har han jo spillet flest kampe, og stor respekt for det. Lige meget hvilken træner han har haft, ja så han har altså… Læs mere »

Keano16
8 år siden

Der er sagt og skrevet meget om Staff, men det er sgu god stil det der! Absolut den rigtige holdning og generelt har/ er Staff – i mine øjne – en skide sympatisk og dygtig ambassadør for GF.
Selvfølgelig skal der være kamp om alle pladser på et top-prof-hold!
God kamp:-)

Norden
8 år siden

Det er også “lettere” for en målmand at få mange kampe… Dels er de skadet i langt mindre omfang end markspillere, de har stort set aldrig karantæne, de har yderst sjældent behov for at blive sparet og de kan spille til de er langt oppe i 30erne…

Se bare på Casillas, Buffon, Schmeichel, Seaman, Shilton m.fl.

AltidHvid
8 år siden

Ja, Stampe havde i hvert fald én længerevarende skadespause – mener rent faktisk der derudover var flere ” pæne ” skadespauser….

historiskgf
8 år siden

Indspark fra en gammel gubbe:-) Stampe var legendarisk. Hård hund, der højlydt dirigerede rundt med sit forsvar og altid gik forrest – og alligevel kun havde få skader i karrieren. Slår SR rekorden er det naturligvis helt OK og han skal anerkendes derfor. Statusmæssigt er han dog meget, meget langt fra John Stampe!

dengamle
8 år siden

Jo men husk at det hver gang var Stampe der selv satte holdet

Frejensvang
8 år siden

God indstilling, Staff … mon ikke også han har indset at løbet er kørt og præstationerne generelt har været for dårlige.

Kongebold
8 år siden

I min optik, uagtet at jeg til tider har bandet af manden, i høj grad “mr. GF”!
Når holdet har fucket op (nedrykninger), har han ikke stukket halen mellem benene. Tværtimod har han taget en stor del af ansvaret, og er til stadighed en af de største kulturbærer vi har til rådighed i klubben. For mig, vil det sgu være mærkeligt at se Staff rende rundt i en SIF eller VFF trøje.

jj
jj
8 år siden

Nu er det jo kun Rune P der kan sige at være hentet som første målmand. Men det er jo også en præstation, at klubben ikke har gået i byen efter en afløser før nu.

Den aldrende
8 år siden

Lad mig starte med at slå fast, at jeg hverken er venner med, i familie med eller arbejder sammen med Staff ☺ Jeg har bare en kæmpe respekt for en mand, som ikke bare slår op i banen ved den mindste modgang – nedrykninger, dårlige kampe, konkurrence om pladsen eller fans, som hellere så, at man rykkede til en anden klub eller hen hvor peberet gror. Manden har igennem tiden “overlevet” en masse chefer (som sjovt nok alle valgte ham som nummer 1 til pladsen) og han har taget det sure med det søde. Alligevel skal han til stadighed svines… Læs mere »

AltidHvid
8 år siden

Jeg har stor respekt for Jer i denne tråd, der udtrykker stor respekt og anerkendelse for/af Staff’ præstationer og tilgang til tingene. Dejligt at se….