Ny assistent offentliggjort af AGF

Skrevet den 1. december 2017 - 12:04 af
Ruben Selles - AGF

AGF har i dag sendt en pressemeddelelse ud. Klubben har nu sat navn på David Nielsens assistent. I fremtiden får cheftræner David Nielsen spansk selskab på bænken og på trænerkontoret på Fredensvang, når den 34-årige spanske træner Rubén Sellés fra den 1. januar 2018 tiltræder.

Klubben skriver følgende i en pressemeddelse:

“Rubén Sellés kommer fra en stilling som assistenttræner i den aserbajdsjanske klub FK Qarabag, der er blevet national mester de sidste fire år. Klubben deltager i dette efterår i gruppespillet i Champions League, og de regnes generelt for en af de helt store klubber i Aserbajdsjan. Her har Sellés siden sommeren 2015 været assistent for Gurban Gurbanov, der for nylig er blevet landstræner for Aserbajdsjan. Før sin tid i Qarabag var Rubén Sellés assistent for David Nielsen i den norske klub Strømsgodset. Nu genforenes de to trænere på Fredensvang.

– Da muligheden for at komme til AGF – og dermed også genoptage samarbejdet med David – bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle jeg. Vi har arbejdet godt sammen tidligere og har vist, at vi kan gøre en forskel for et fodboldhold, og jeg ser frem til at bidrage til udviklingen af holdet, siger Rubén Sellés, der allerede som 25-årig tog UEFA’s Pro trænerlicens. Han er tillige uddannet ved universitetet i Valencia, hvorfra han har en mastergrad i sport og fysiologi”.

“Sellés startede sin trænerkarriere i Valencia CF, hvor han var akademitræner. Udover Strømsgodset og FK Qarabag har han blandt andet også arbejdet i Villareal og i FC Baku. Nu gælder det så AGF.

– David har talt varmt om klubben, spillerne, organisationen og ikke mindst om de fantastiske tilhængere. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Aarhus og komme i gang med arbejdet, tilføjer Sellés, der planlægger at flytte med sin familie til Aarhus snarest muligt.”

Her fra MTAC skal der lyde et kæmpe stort velkommen!banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Havde håbet på Priske, ikke mindst fordi jeg mener hans kompetencer dækker noget klubben virkeligt har manglet længe.

  Sellés kender jeg intet til, men håber han kommer med en stærk defensiv viden. Og kan formå at forklare spillerene, hvordan de skal, og absolut IKKE skal, agere i defensiven, og ikke mindst ved dødbolde!

 2. Men bruger på bold.dk skriver følgende om spanieren:

  “Kilder fra Valencia og selvfølgelig personen selv.

  En utrolig analytisk og reflekterende assistent. God sparring til temperamentsfulde David N.

  Havde fornøjelsen af at snakke med Rubén Sellés nede i hans hjemby Valencia, og han er i øvrigt stor fan af byens største klub. Stille og rolig fyr. Udover spansk snakkede han flydende engelsk og lidt norsk, da han jo kender David N. fra Strømsgodset, så der er ikke de store kulturelle barrierer.

  Sellés startede trænergerningen i 2008 som assistent for græske Aris Saloniki, hvor han i øvrigt senere kom tilbage efter en kort afstikker hjem til Valencia CF. I 2010 gik turen til russiske Shinnik Yaroslavl, men pga. manglende løn varede det kort. Senere gik turen som bekendt til Strømsgodset – og David Nielsen. Senest lavede Sellés så også historie med CL-kvalifikation og -point til Qarabag fra Azerbaijan.

  Sellés har udtalt, at han dengang havde nemmere ved at arbejde østpå end i Norge, hvor folk er mere politisk korrekte og mindre tilbagelænede. Fankulturen og interessen omkring AGF er så også langt større end i Strømsgodset endsige de fleste norske klubber, så jeg ser det som et godt match.

  Rent fagligt er Sellés nørdet på den fede måde. Han ligger vægt på at udvikle den enkelte spiller såvel teknisk-taktisk som fysisk, fordi han har en kandidatgrad i fysiologi og sport. Intelligensen ses/høres også med flydende sprogkundskaber i spansk, engelsk, dels norsk, græsk og russisk. Sidstnævnte kan vel blive nyttigt, hvis AGF forsøger sig med flere østeuropæiske lottokuponer?

  Sellés er ikke så medievant eller højlydt som David Nielsen, men han går gerne i dybere snakke og diskussioner, hvor han har medvirket i et valenciansk fodbolddebatprogram. Ja, han giver gerne fagligt modspil og går selv med en cheftrænerdrøm.

  I må lige lære @ruben_selles om #ultratwitteragf, fordi han læser dagligt med på Twitter.”

Skriv et svar