Ny assistent offentliggjort af AGF

5

AGF har i dag sendt en pressemeddelelse ud. Klubben har nu sat navn på David Nielsens assistent. I fremtiden får cheftræner David Nielsen spansk selskab på bænken og på trænerkontoret på Fredensvang, når den 34-årige spanske træner Rubén Sellés fra den 1. januar 2018 tiltræder.

Klubben skriver følgende i en pressemeddelse:

“Rubén Sellés kommer fra en stilling som assistenttræner i den aserbajdsjanske klub FK Qarabag, der er blevet national mester de sidste fire år. Klubben deltager i dette efterår i gruppespillet i Champions League, og de regnes generelt for en af de helt store klubber i Aserbajdsjan. Her har Sellés siden sommeren 2015 været assistent for Gurban Gurbanov, der for nylig er blevet landstræner for Aserbajdsjan. Før sin tid i Qarabag var Rubén Sellés assistent for David Nielsen i den norske klub Strømsgodset. Nu genforenes de to trænere på Fredensvang.

– Da muligheden for at komme til AGF – og dermed også genoptage samarbejdet med David – bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle jeg. Vi har arbejdet godt sammen tidligere og har vist, at vi kan gøre en forskel for et fodboldhold, og jeg ser frem til at bidrage til udviklingen af holdet, siger Rubén Sellés, der allerede som 25-årig tog UEFA’s Pro trænerlicens. Han er tillige uddannet ved universitetet i Valencia, hvorfra han har en mastergrad i sport og fysiologi”.

“Sellés startede sin trænerkarriere i Valencia CF, hvor han var akademitræner. Udover Strømsgodset og FK Qarabag har han blandt andet også arbejdet i Villareal og i FC Baku. Nu gælder det så AGF.

– David har talt varmt om klubben, spillerne, organisationen og ikke mindst om de fantastiske tilhængere. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Aarhus og komme i gang med arbejdet, tilføjer Sellés, der planlægger at flytte med sin familie til Aarhus snarest muligt.”

Her fra MTAC skal der lyde et kæmpe stort velkommen!

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
6 år siden

Welcome home, Ruben:)

zcml
6 år siden

Havde håbet på Priske, ikke mindst fordi jeg mener hans kompetencer dækker noget klubben virkeligt har manglet længe.

Sellés kender jeg intet til, men håber han kommer med en stærk defensiv viden. Og kan formå at forklare spillerene, hvordan de skal, og absolut IKKE skal, agere i defensiven, og ikke mindst ved dødbolde!

Aarhus8260
6 år siden

Havde håbet på Priske, men kender ikke Ruben Selles. Sportsligt landet jo ikke blive værre, så velkommen til.

Groggster
6 år siden

Tja, tjo… Kender intet til manden, men imponerende CV, må man sige. Det kan blive spændende. 🙂 Omvendt var det jo ikke ligefrem sådan, at Strømsgodset bragede igennem under vores trænerduo.

nicpedersen
6 år siden

Men bruger på bold.dk skriver følgende om spanieren: “Kilder fra Valencia og selvfølgelig personen selv. En utrolig analytisk og reflekterende assistent. God sparring til temperamentsfulde David N. Havde fornøjelsen af at snakke med Rubén Sellés nede i hans hjemby Valencia, og han er i øvrigt stor fan af byens største klub. Stille og rolig fyr. Udover spansk snakkede han flydende engelsk og lidt norsk, da han jo kender David N. fra Strømsgodset, så der er ikke de store kulturelle barrierer. Sellés startede trænergerningen i 2008 som assistent for græske Aris Saloniki, hvor han i øvrigt senere kom tilbage efter en… Læs mere »