AGF tester tidligere Ajax back

Skrevet den 5. december 2017 - 10:44 af
Fotograf: Jesper Zacho

Det er ikke nogen hemmelighed, at der har manglet kvalitet over det meste af AGF mandskabet i dette efterår.

Kvaliteten kan dog være på vej, da AGF netop nu har den tidligere Ajax spiller, Ruben Ligeon på prøvetræning.

Den hollandske back har senest tørnet ud for Slovan Bratislava i den bedste slovakiske liga. Ligeon har tidligere spillet sammen med Tobias Sana i Holland, og det var bl.a. Sana, der var med til at få Ligeon til Aarhus, da han fandt ud af, at hollænderen stod uden kontrakt.

Ruben Ligeon valgte selv at ophæve sin kontrakt med Slovan Bratislava grundet nedskæringer .

“I sommer gik jeg ud af min aftale med Slovan Bratislava, og siden har jeg trænet med reserverne i Ajax Amsterdam for at holde min kondition ved lige. Så ringede Tobias Sana og inviterede mig til Aarhus. Og nu er jeg her i en uges tid, og så må vi se, hvad der skal ske”, lyder det fra Ruben Ligeon ifølge Jyllands-posten.dk.

Ruben Ligeon er højre back, men kan også spille på den venstre og på midten.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Hvad jeg lige kan se har han scoret 1 mål som senior-spiller, og 6 som junior.
   Nu er han godt nok forsvarsspiller, men gode backs kommer af og til med frem og scorer. Eks. har AJA scoret 7 mål for os fordelt over 3 ligasæsoner (Det blev ikke til nogen i 1. div.).
   Til sammenligning har Dino kun scoret i Pokalen mod Rishøj, og stadig sit første ligamål til gode (han havde også kun scoret ét inden han skiftede til AGF). Ikke at jeg som sådan vil kalde Dino en dårlig back, men det er en facet han mangler for rigtigt at kunne kaldes en profil.

   Jeg er heller ikke så lun på endnu en spiller, der ikke har spillet i flere måneder.
   Ruben Ligeon virker dog umiddelbart til at kunne være en udmærket spiller, men da han ikke rigtigt byder ind med mål, så skal han min. være skarp på assists; og det synes jeg heller ikke er voldsomt imponerende, ok. men ikke noget specielt.

 1. Undskyld pessimismen, men jeg kan simpelthen ikke tænke andet end at han bliver et flop..agf kører bare videre i samme spor som altid hvis de henter ham, en spiller uden kamptræning og selvtillid som tillige skal forvente at hans niveau daler med 30% når han kommer til agf ligesom alle andre spilleres

 2. Hvis ikke han har bedre kvalitet end Sana, så skal vi ikke have ham. Vi har en al for lang historie med at købe spillere, der ikke er væsentlig bedre end vores talenter og stjæler pladsen for vores egne talenter.

Skriv et svar