Nu kickstartes den afgørende fase af sæsonen

0

Det var en stor skuffelse for alle i og omkring AGF, da man tilbage i marts måtte erkende, at klubben ikke blev en del af dette års mesterskabsslutspil. Siden da har tonen dog været en anden: Holdet har sprudlet og vundet fire ud af fem kampe, hvilket har resulteret i, at David Nielsen og co. er placeret på en sikker førsteplads i nedrykningsgruppe 1. Selvom sæsonen stille og roligt går på hæld, er der masser at se frem til forud for de kommende uger, når det skal afgøres, om AGF til næste år skal have mulighed for at komme ud i Europa og gøre de hvide farver ære.

Det er nu, du skal bruge dine penge på at se AGF

Vi nærmer os det punkt på sæsonen, hvor det virkelig spidser til. AGF skal i de kommende uger møde andenpladsen fra den anden nedrykningsgruppe for at finde ud af, hvilket af disse hold der skal spille sig videre i kampen om at deltage i europæisk fodbold i den kommende sæson. Vinder holdet denne kamp, er der kun to hold mere, der skal slås på vejen mod at kunne deltage i kvalifikation til europæisk fodbold for første gang siden 2012. Derfor har spillerne brug for al den hjælp, de kan få, når de skal gøre sig forhåbninger om at skabe historie. Har du brugt dine penge på andet end at se fodbold på Ceres Park? Frygt ej. Santander kan give dig et privatlån til en fordelagtig pris, således at du alligevel kan komme ud og se AGF skabe historie i løbet af den kommende periode. Se mere om denne mulighed her.

Knockoutkampe lever sit eget liv

Som følge af den nye Superliga-struktur er der masser af intense kampe i vente. Dette fik AGF senest at føle i forrige sæson, da de, gennem nedrykningsslutspillet, spillede sig helt frem til den afgørende playoff-kamp mod FC København. Vinderen af denne kamp ville som bekendt sikre sig deltagelse til europæisk kvalifikation. Her trak FC København det længste strå, men det vil alligevel være en kamp, som de fleste AGF-fans sent vil glemme. Der er nemlig noget specielt over de kampe, der skal have fundet en vinder på dagen: Stemningen bliver en anden, og intensiteten får et ekstra nøk opad. Det er også på disse dage, man som fan rykker ekstra tæt sammen i bussen, synger for spillerne og giver den en ekstra skalle for at vinde de små marginaler, der kan blive afgørende efter en hård og lang sæson.

Holdet bliver ved med at udvikle sig

AGF kæmper i denne sæson om det samme, som de gjorde i sidste sæson: At sikre europæisk deltagelse gennem nedrykningsslutspillet. Dette betyder dog ikke, at holdet ikke har udviklet sig. Der har været masser af positive ting at tage med fra denne sæson, som kan blive guld værd, når superligaholdene efter sommerferien nulstiller tabellen og igen skal kæmpe om at blive en del af mesterskabs- eller nedrykningsslutspillet. For eksempel har bestyrelsen hentet en notorisk målscorer i Patrick Mortensen, der allerede på et halvt år har bevist sit værd. Derudover banker de unge spillere på for en endnu mere central plads på holdet. Sidst men ikke mindst er holdets bundniveau blevet hævet, og hvis denne udvikling fortsætter, er der endnu større chance for, at målet om top 6 kan blive realiseret i den kommende sæson.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments