Gratis bold og mulighed for at skrive historie

0

Det er længe siden, at GF-fans har været vidner til en sejr på Ceres Park. 7. november 2021, for at være helt præcis. Men den sejr kan man øjne, når AGF’s kvinder indtager Ceres Park på lørdag. Det er den sidste kamp der bliver spillet på Ceres Park inden sommerferien, og klubben går efter at sætte ny dansk tilskuerrekord for en kvindeligakamp.

AGF’s kvindehold får besøg af sidstepladsen Odense Q, og kan sikre sig en ny sæson i den bedste kvindelige række – Gjensidige Kvindeligaen. Derfor er der meget på spil for AGF, og dertil kan de bruge al den opbakning de kan få. Derfor vil der være GRATIS entré til Ceres Park.

AGF håber på, at de kan sætte ny tilskuerrekord for den danske kvindeliga, som lyder på 1.248 tilskuere. AGF-kvindernes personlige rekord ligger på 1.014 tilskuere.

Vi trænger til nogle positive historier omkring AGF, efter et rigtig hårdt forår på herresiden. Derfor kunne det være fedt, hvis Aarhus og AGF viser sig fra sin bedste side og støtter klubben. Der kan nemlig skrives dansk fodboldhistorie, hvilket altid er tiltalende.

Der vil som nævnt være gratis entré, og dertil er AL Bank Fanzonen også åben, hvor der bliver sørget for underholdning for både store og små.

Kampstart er på lørdag kl. 14.00, billetterne er gratis og de kan hentes her.

KSDH, lad os skabe positive Aarhus-historier og få en anderledes fodboldoplevelse!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments