C: Idrætsparken i Aarhus skal sælges

4

De Konservative vil nu have byrådet i Aarhus til at tage stilling til, om idrætsparken i Aarhus skal sælges til en privat ejer.

De Konservative vil have igangsat en salgsproces af idrætsarealet på Stadion Allé, der længe har fået kritik fra både fodboldfans og politikere.

Partiets politiske leder i byrådet, 2. viceborgmester Marc Perera Christensen vil fremsætte beslutningsforslaget på en af de kommende byrådsmøder.

”Hvis man skal lave et nyt anlæg, som f.eks. et nyt fodboldstadion, er man nødt til at vide, at man har ejerskabet af stadion, så længe man kan få forrentningen hjem. Det kan man ikke med en kort tidshorisont som nu, hvor Aarhus Kommune hvert 10. år skal sende lejeaftalen i udbud”, udtaler Marc Perera Christensen til Jyllands-posten.

Hos Liberal Alliance i Aarhus er holdningen, at Aarhus kommune skal være en sparringspartner med en eventuel ny ejer af et fremtidigt fodboldstadion.

Læs hele artiklen her

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmiske_maane
7 år siden

Så har Sara Sloth og alle hende løbe venner, alertiders mulighed for at byde ind og sikre den løbebane forever. De burde snildt kunne dække udgifterne på sådan et stadion med deres 500-1000 tilskuer årligt.

Lauldaje
7 år siden
Reply to  Kosmiske_maane
AGFerNAIJS
7 år siden

Sportsmæssigt har Sara vel præsteret mere i år end nogen fra AGF har de sidste 20.
Når det er sagt så ville det være så fint hvis vi her i byen kunne skille atletik og fodbold, stadionmæssigt

Arctic
7 år siden

Jeg synes ikke man skal sparke Aarhus 1900 ud af Aarhus stadion ved at fjerne løbebanerne. Vi skal ikke ha Aarhus 1900 medlemmer og deres familie til at hade AGF og sprede deres vrede rundt i Aarhus. Vi bygger et nyt fodboldstadion ude ved motorvejen, for næste problem i fremtiden bliver parkeringen. Stadion ligger flot i skoven hvilket også, imo er det eneste plus i den nuværende løsning.