A-kasse til professionelle fodboldspillere

0

Når man er professionel fodboldspiller, afhænger ens løn af de præstationer man leverer på banen, samt den pågældende klubs succes. Man kan ofte blive solgt eller købt af forskellige klubber gennem tiden, og dermed skifte fodboldklub, og altså arbejdsplads mange gange i løbet af sin fodboldkarriere. Derudover skal man også opretholde et højt niveau, så den klub man spiller i ønsker at forlænge ens kontrakt. Men udover de nævnte ting, så er man bare ekstra udsat for at få skader, når man spiller professionel fodbold, fremfor hvis man arbejder på et kontor, hvor der ikke er den samme fysiske belastning af kroppen gennem arbejdsugen. Derfor er det vigtigt at være medlem af en god A-kasse, så man kan sikre sig selv, hvis uheldet skulle være ude. Læs med her, og se hvilke fordele man som fodboldspiller kan få ved at være medlem af en god A-kasse. 

Husk at forsikre din krop 

Man husker at forsikre sit hus og sine biler med diverse forsikringsaftaler, så man kan sikre sig, hvis uheldet skulle være ude – men hvad med den krop, der skaber indkomsten? Som professionel fodboldspiller er man dybt afhængig af sin krop, da det er kroppens præstationer, der skaber ens indtjening. Netop derfor er det en rigtig god idé at forsikre sig selv og sin krop, lige så godt som man forsikrer hus og bil – hvilket man kan gøre ved at finde en god A-kasse. Derudover er det heller ingen hemmelighed, at fodboldspillere ikke kan fortsætte med at være på fodboldbanen til den almene pensionsalder, hvilket altså betyder, at mange fodboldspillere går tidligt på pension. Nogle fodboldspillere vælger også at starte en ny uddannelse sent i deres liv, hvis de ikke ønsker at gå på pension tidligt. At være medlem af en god A-kasse er derfor en fordel, når man er professionel fodboldspiller, da pension, forsikringer og videreuddannelser er i højsædet hos den rette A-kasse. Det er bare om at undersøge markedet, og finde en A-kasse, der imødekommer de forventninger, man har. 

Når uheldet er ude 

Det er måske ikke nemt at forholde sig til, hvis man ikke er i situationen, men som fodboldspiller er man udsat for fysiske belastninger, og man ved derfor aldrig, hvornår uheldet er ude. Hvis man desværre bliver ramt af en skade, eller man er tvunget til at skifte klub, så er det heldigvis muligt at finde hjælp hos en god A-kasse. Derudover har mange A-kasser også tilbud om hjælp til CV-skrivning, hvis man ønsker at skifte karriere, hvilket kan være en fordel, hvis man ikke har andet erfaring på arbejdsmarkedet end at være fodboldspiller. Den rette A-kasse vil have eksperter, der kan rådgive dig i alle de ovenstående situationer, hvilket vil gøre det nemmere for dig at komme tilbage på banen eller arbejdsmarkedet igen. Det er altså en oplagt mulighed for at koncentrere sig om udfordringerne på fodboldbanen, når man har en god A-kasse, som man ved kan hjælpe en, uanset hvilken situation man står i. 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved