Spilletidspunkt: Torsdag den 17. september kl. 20:15
Spillested: Mestni stadion Fazanerija, Murska Sobota (Slovenien).
Dommer: Giorgi Kruashvili
Få startopstillingen på: Twitter: @MTACnu Facebook: Morethanaclub.dk & AGFFAN.dk
Følg kampen på: TV: Canal 9 Sport Radio: DRP3 Twitter: @AGFlive Hashtag: #nsmagf

Efter en stærkt underholdende sæsonåbner i Ceres Park mandag aften, tager truppen nu turen til den lille Slovenske by Murska Sobota, for at tage kampen op med NS Mura.

Europæisk overblik

Efter en sikker 5-2 sejr over finske Honka, skal århusianerne nu op mod sidste sæsons fjerdeplads, fra den Slovenske PRVA LIGA. I denne, anden sidste kvalifikationsrunde, spidser konkurrencen til og begge hold vil sandsynligvis være kraftigt motiveret, ikke blot af muligheden for Europæisk gruppespil, men også modstanderen i sidste kvalifikationsrunde – mægtige PSV.

Torsdagens modstander, kommer dog ligesom AGF med en god oplevelse, ovenpå sidste kvalifikationsrunde. Slovenerne gennemtæskede estiske Kalju, og var foran 4-0 ved halvleg, hvilket også blev kampens resultat. Mura er ligeledes kommet godt fra land i den hjemlige liga. De ligger i skrivende stund nr. 2, og er stadig ubesejrede efter 3 kampe.

Det skal vi holde øje med

Det er nok de færreste AGF-fans der har noget dybere kendskab til Mura, og AGF bliver da også af bookmakerne betragtet som forholdsvist klare favoritter til avancement.

Men selvom GF er er favoritter, kunne Mura sagtens vise sig at blive en meget svær modstander. Holdet fra Murska Sobota har i øjeblikket, efter fire kampe, en imponerende målscore på 9-0.

Oven på den lidt sløje anden halvleg mod Vejle, må man formode at AGF kommer stormende fra starten af kampen, og spørgsmålet er, med Vejle-kampen kun 72 timer gammel, om ikke David Nielsen vil rotere lidt på en ellers indtil videre fasttømret start-11´er.

Bud på startopstilling

Et bud på en ny startopstilling kunne derfor lyde således:

Eskelinen – Munksgaard, Backman, Tingager, Højer – Olsen, Poulsen, Hvidt – Links, Mortensen, Jevtovic.

Backman, den egentlige anføre af holdet, har kun været involveret som indskifter indtil videre. En mand der stadig burde have en plads på holdet, og måske hans erfaring kunne gøre AGF gavn i Slovenien.

Benjamin Hvidt, der scorede målet til 4-2 mod Vejle, kunne også være en god mulighed for at rotere en smule, og sørge for friske ben på midtbanen.

En anden spiller der også har haft en rigtig god sæsonstart er Jevtovic. Det serbiske nyindkøb har indtil videre kun ageret indhopper, men med to assists på godt og vel 35 minutters spilletid, kunne det være interessant at se ham få en chance fra start.