Youssef Toutouh scorer hattrick i testkamp

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF vandt i går 7-1 over Brabrand i en træningskamp, hvor nyindkøbte Youssef Toutouh gjorde sig bemærket med et hattrick. 

Det er over år siden, at den 26-årig Youssef Toutouh spillede sin sidste Superliga kamp. Derfor er det vigtigt for spilleren at få nogle minutter i benene, så han kan komme tilbage til sit topniveau.  

Topniveauet kom frem i gårsdagens træningskamp mod Brabrand, hvor han scorede et hattrick og tilkæmpede sig til et straffespark, som Mustapha Bundu herefter satte i nettet.  

Toutouh’s tredje mål sparkede han ind direkte på frispark, og det var tydeligt at se begejstringen hos spilleren. Efter målet gik han roligt tilbage mod banens midte, men stilheden varede kun få sekunder, inden spilleren skreg af glæde med knyttede næver.  

– Om det er træning, kamp, træningskamp, pokalkamp er lige meget for mig. Jeg går efter at score og at gøre det så godt som muligt når jeg er på banen. Jeg kigger ikke på, hvilken modstander vi møder, jeg kigger på min egen præstation. Og i dag var det en af de bedre. Det tager jeg med mig, fortæller Youssef Toutouh til Stiftstidende.  

– Det går fremad og jeg er utrolig glad for, at jeg spiller kampe og fodbold igen. Der er en stor forskel på mine lunger og min selvtillid siden min første træningsdag i AGF. Det går rigtig godt hver dag. Jeg har haft et hårdt program, fordi jeg ikke var i form og min fedtprocent var for høj. Og det betalte sig i dag. Men jeg bliver ved med at arbejde hårdt og håber snart, den gamle Toutouh er tilbage. 

Til sidst spurgte Stiftstidende ind til, hvordan spillerens selvtillid var ramt.  

– Det er hårdt, når man bare sidder derhjemme og ser fodbold i fjernsynet uden selv at være en del af det og kun kan spille det på Playstation. Jeg holder utroligt meget af at spille fodbold. Hver kamp jeg får, hvert minut jeg spiller, betyder meget for mig. Det gælder bare om at gøre det så godt som muligt når man får chancen, fordi vi har rigtig mange dygtige spillere i klubben. Der er ikke noget, der bliver foræret. Der skal arbejdes og det gør kun mig bedre og jeg håber selvfølgelig at kunne gøre de andre bedre også ved at kunne give dem konkurrence. Og med tre mål i dag må de passe på, jeg kommer, slutter Youssef Toutouh med et grin. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments