Wieghorst spår overlevelse

3

FC Nordsjælland har i løbet af forårssæsonen mødt såvel Viborg og AGF, og FCN-træneren Morten Wieghorst er ikke i tvivl om hvem der rykker ned:

– Det bliver Lyngby og Viborg, der rykker ned, og det er ikke kun fordi, at AGF er seks point foran. Der er mere substans over AGF end over Viborg. Det så vi også i dag, hvor AGF kom flot igen og evnede at slå tilbage, selv om holdet endda var i undertal. Det vidner om et hold, der tror på projektet, fortæller Morten Wieghorst til Århus Stifstidende.

AGF havde indtil kampen i Farum kun lukket tre mål ind, men den scorer blev fordoblet i går. Alligevel mener Wieghorst at AGFs defensiv ser stærk ud:

– AGF har hidtil vist, at holdet har en fin defensiv, og det er afgørende når man er bundhold, at man ikke skal score alt for mange mål for at få point. Så jeg er overbevist om, at AGF nok skal redde sig, fortæller Wieghorst.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
-eLGen-
14 år siden

Han er helt svær at kende uden en bandage om knolden! [think]

Saibot
14 år siden

Sidst FCN og Viborg mødte hinanden kom Viborg nu også godt tilbage i kampen efter at være bagud [think]

johnhelt
14 år siden

Fin defensiv? Med alle de slag Wieghorst har fået i hovedet i sin karriere kan det ikke udelukkes at manden har en mindre neglekt. 😀