Wichmann er klar hvis AGF ringer

17

Der har her på morethanaclub.dk været en del snak i forummet angående Køges back Kristoffer Wichmann. Midt under kampen mellem Køge og AGF torsdag den 24. maj, skulle Kristoffer Wichmann angiveligt i forbindelse med udførelsen af et indkast have råbt følgende ud til flere tilhængere bag banderne:

“Jeg er hvid næste år.”

Derfor har morethanaclub.dk naturligvis ringet hovedpersonen op for at høre, om der er noget om snakken.

Der er flere tilhængere, der mener at have hørt dig sige, at du var hvid næste år. Kan du be- eller afkræfte det?

“Jeg kan afkræfte, at jeg er hvid næste år, men jeg bekræfte, at jeg sagde, de skulle støtte mig i stedet for at råbe af mig?”

Hvorfor sagde du egentlig det?

“Det var bare fordi, de sagde nogle sjove ting til mig inde på banen, og så gav jeg bare lidt gas tilbage, men i samme øjemed kan jeg da sige, at hvis AGF er interesseret, så er jeg også interesseret,” fastslår Kristoffer Wichmann.

Kristoffer Wichmann, der gennem syv år har spillet førstedivision, arbejder til dagligt for Danskespil, og der skal der være gode muligheder for at prøve noget nyt og hæve niveauet, hvis han skal skifte klub.

Han har dog en meget attraktiv klausul i sin kontrakt lige nu.

“Jeg har faktisk et år tilbage af min kontrakt i Køge, men jeg kan inden for de næste 14 dage sige den op, hvis der er nogle interessante klubber, der vil skrive kontrakt med mig. Lige nu er der flere jyske klubber, der har spurgt på mig, men jeg er nået der til, at der skal være nogle udviklingsmuligheder i det for mig. Jeg har fast arbejde og bor jo på Sjælland,” siger Wichmann, der dog ikke frygter den nuværende konkurrence på højrebackpladsen i AGF.

“Jamen jeg ved, at Brian Steen har udtalt, at AGF går efter spillere med landsholdserfaring, så det kan da godt være, jeg ikke lige passer ind der. Men uden at forklejne de to spillere, kan jeg godt sige, at hvis jeg skal konkurrere med Jimmi Høyer og Frederik Krabbe, så er jeg klar til det!”

Han fortæller desuden overfor morethanaclub.dk, at han ikke var på tilskuerpladserne søndag eftermiddag til opgøret imellem Næstved og AGF.

Kristoffer Wichmann, der fylder 26 år på lørdag, har tidligere spillet i Hvidovre, HIK og Skjold samt for AaB i sine ungdomsår

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Allan Nielsen
Bruger

Dejligt med noget opsøgende journalistik 🙂

Godt gået !

El Mundo
Bruger

Kanon artikel :k

Når det så er sagt, så har jeg set en del af Køges kampe i denne sæson, og er ikke et sekund i tvivl om at han ville slå Krabbe og Høyer af uden de store problemer.

Allanhyl
Bruger

Virker som en meget gennemtænkt plan udført til UG af Wichmann – virkeligt smart at sælge sig selv på den måde. I hvertfald at blive hørt.

Tror sku også på, at han kommer til GF.

Djarnis
Bruger

:k fantastisk stykke arbejde i gør på morethanaclub !!! De båtnakker som brokker sig herinde over denne side skulle skamme sig [think] Vi ses til kamp i aften drenge [cheers]

RuneGL
Bruger

[quote]
Han [b]afkræfter[/b] desuden overfor morethanaclub.dk, at han [b]ikke[/b] var på tilskuerpladserne søndag eftermiddag til opgøret imellem Næstved og AGF,
[/quote]

Vil det så sige at han faktisk var der??? Forstår ikke helt den sætning…

Helt
Bruger

Han afkræfter desuden overfor morethanaclub.dk, at han ikke var på tilskuerpladserne søndag eftermiddag til opgøret imellem Næstved og AGF,

Den er lidt tricky, var han der eller ej?[think]

FanSiden1960
Bruger

Nej det kan der være noget om … og hvem spillede højre back i Næstved-kampen .. det gjorde Krabbe og Højer (ikke et ord om Sarr). Hmm .. han kunne selvfølgelig have set kampen i TV , men alligevel. Han spillede iøvrigt rigtigt godt mod GF på Køge stadion.;)

tussefar
Bruger

"Han afkræfter desuden overfor morethanaclub.dk, at han ikke var på tilskuerpladserne søndag eftermiddag til opgøret imellem Næstved og AGF"

Ok, jeg var ikke så hurtig som Rune og Helt ,men jeg forstår den heller ikke helt[think]
Det bliver en stor aften tonight…
Vi kvaser Ã~lstykke totalt[jump]

Harboe
Bruger

Det kunne være en god spiller at få til klubben, behøver heller ikke kun være med landsholdserfaring, sålænge han er god nok!

Spinner
Bruger

Synes også at M-Krogh skal have masser af ros for sådan en artikel!

Det er bare så fedt, når siden herinde kommer med noget nyskabelse!

stainboy
Bruger

Sådan skal artikler til fans researches og skæres…. Good job!

bernhard
Bruger

Sætningen betyder sådan set sådan som den står der (ha kan selv skrive mærkelige sætninger) at han var tilstæde i århus….. Men lur mig om det ikke skulle betyde at han ikke var der….
Super artikkel…. Og held og lykke i aften drenge….
VI SKAL I SUPERLIGAEN IGEN!!!!! 😀

Just
Bruger

Godt arbejde med den artikel.. Og uden at have kendskab til mandens evner som backspiller, forstår jeg godt hvis han ikke mener at konkurrenter på højreback, eller for den sags skyld venstre back er skræmmende!

Rammu_870
Bruger

hehe fedet nok hehe

darius16691
Bruger

x [URL=http://couplesex.bicdsdrjrn.info/fotosdesexogratis/bondageslaves.html]Bondage Slaves[/URL] x [B][URL=http://nakedladiesbabes.bicdsdrjrn.info/adultcheck/spankingschoolgirls.html]Spanking Schoolgirls[/URL][/B] x [URL=http://womanfuckinghugecocks.bicdsdrjrn.info/eroticadulttoys/lesbianclips.html]Lesbian Clips[/URL] x [URL=http://femalemasturbatingorgasm.csgzmczj.info/explicitsexacts/asianfuck.php3]Asian Fuck[/URL] x [URL=http://gothicfucking.cxtgiejskn.info/hotlatinogirls/partyfucking.php3]Party Fucking[/URL] x [URL=http://largepenispictures.cxtgiejskn.info/tawneestonesex/animalsfuckingwomen.php3]Animals Fucking Women[/URL] x [URL=http://naughtygirls.fbjlkacy.info/ginaatsapphicerotica.htm]Gina At Sapphic Erotica[/URL] x [URL=http://younglesbiansex.gpydadtvt.info/redneckgirl/allporn.htm]All Porn[/URL] x [URL=http://playboypicturesofsexyfashionmodels.gpydadtvt.info/hotteengirls/supergirlfuck.htm]Supergirl Fuck[/URL] x [URL=http://womenwithdicks.gpydadtvt.info/freepornmovies/]Halloween Adult Costumes[/URL] x [I][URL=http://gaybutts.ikkzaymi.info/freegaysexvideo/olderladyliterotica.html]Older Lady Literotica[/URL][/I] x [URL=http://canadasextoys.lbwautlcj.info/freaksex/freeideepthroatpassword.htm]Free Ideepthroat Password[/URL] x [URL=http://eyecandygirls.lqgdgxvog.info/upskirtgallery/womenwettingtheirpanties.html]Women Wetting Their Panties[/URL] x [B][URL=http://blacknude.lqgdgxvog.info/cumshotclips/pepboysauto.html]Pep Boys Auto[/URL][/B] x [URL=http://pussyslut.lqgdgxvog.info/freecumshotvideoclips/schoolspanking.html]School Spanking[/URL] x [URL=http://sexypornstars.lqgdgxvog.info/freecollegegirlpornopics/freepicsofsex.html]Free Pics Of Sex[/URL] x [B][URL=http://lucyliunaked.lsmxmyjvq.info/gayblowjobsvideoclips/freefuckgalleries.php]Free Fuck Galleries[/URL][/B] x [URL=http://babessex.mqaxjyogl.info/sheerunderwear/originofnames.htm]Origin Of Names[/URL] x [B][URL=http://hardcoresexclubs.mqaxjyogl.info/britishporn/filipinoporn.htm]Filipino Porn[/URL][/B] x [URL=http://masturbationillustrated.ohgwjasmpf.info/]Masturbation Illustrated[/URL] x [B][URL=http://guyteenunderwear.ohgwjasmpf.info/hardcoresexcomics/nudepakistaniwomen.htm]Nude Pakistani Women[/URL][/B] x [URL=http://howtogiveablowjob.othinhpmm.info/countryboy.php3]Country Boy[/URL] x [URL=http://triciahelfernude.qonuxocstz.info/bigcunthairyold.php3]Big Cunt Hairy Old[/URL] x [I][B][URL=http://cowpussy.qonuxocstz.info/freeredheadpussy/lesbiansquirting.php3]Lesbian Squirting[/URL][/B][/I] x [URL=http://cowpussy.qonuxocstz.info/sexualsimpsons/avrillavignebuttnaked.php3]Avril Lavigne Butt Naked[/URL] x [URL=http://nakedoldgrandmas.qonuxocstz.info/leatherguitarstraps/bigdickshemales.php3]Big Dick Shemales[/URL] x [I][B][URL=http://lilostitchhentai.rlxqbszmmm.info/wetlesbianpussy.htm]Wet Lesbian… Læs mere »

Duncan-p
Bruger

han kan ikke bruges i AGF ! [think]

baster
Bruger

[url=http://www.foxwatches.com/Swiss-Rolex.html]rolex mlgauss[/url] [url=http://www.foxwatches.com/Swiss-Rolex.html]rolex mlgauss[/url] [url=http://www.foxwatches.com/Montblanc.html]montblanc[/url] [url=http://foxwatches.com/Montblanc.html]montblanc chronograph[/url] [url=http://www.foxwatches.com/Swiss-Rolex.html]mens rolex watches[/url] B Sunny Park. BOOKs Till December 12 at Crossword: Penguin Book Festival. A flat 20 per cent discount on the bestselling Penguin titles. An additional five per cent off for Crossword members. PHOTOGRAPHS Till December 12 (except Monday) at Victoria M Wichmann er klar hvis AGF ringer Morethanaclub dk