Voldsomt amputeret AGF-mandskab drager til Aalborg

Skrevet den 16. april 2017 - 15:07 af
AGF.dk

De ukampdygtige spillere er i overtal på Fredensvang i øjeblikket. Dette skyldes dels en solid håndfuld skader, og dels to karantæner. Og netop de to faktorer har bevirket, at det imorgen er et yderst amputeret AGF-mandskab, der må drager til Aalborg Portland Park.

Foruden de mange skadede spillere, er nemlig de to sædvanlige forsvarsstartere, Dzhamaldin Khodzhaniyazov og Dino Mikanovic nemlig sendt i skammekrogen med karantæne, og det gør, at i særdeles de bagerste geledder byder på meget få alternativer.

På positivsiden skal det dog nævnes, at godstoget Kasper Junker, igen er med efter karantæne i sidste kamp mod Silkeborg IF.

Truppen ser således ud:

26. Aleksandar Jovanovic
1. Steffen Rasmussen

4. Daniel A. Pedersen
6. Björn Daniél Sverrisson
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Danny Olsen
13. Morten ‘Duncan’ Rasmussen
14. Jens Stage
16. Christopher Ikonomidis
18. Jesper Juelsgård
19. Mustapha Bundu
20. Elmar Bjarnason
21. Thomas Juel-Nielsen
22. Benjamin Hvidt
24. Emil Christensen
44. Magnus Kaastrup

Kommentarer

 1. Forsvaret bliver nok: Stage, Juel-Nielsen, DAP, og Juelsgård.
  Personligt ville jeg nu hellere se Emil Christensen på venstre back, eller alternativt at man havde prøvet en Daniel Thøgersen eller lign.

  Midtbane: Danny*, Elmar, Sverrisson, og Spelmann
  *Er Danny ikke klar til at starte inde ovenpå sin skade må Amini ind.
  Alternativt kunne Hvidt prøves i stedet for Sverrisson. Han gjorde god figur, og virkede meget uimponeret overfor FCK i pokalen.

  I angrebet er jeg egentlig ret ligeglad med, hvem der vælges mellem Duncan, Junker, og Bundu, men vil fortrække, hvis Bundu bliver den ene, da han i større grad virker til at kunne skabe noget på egen hånd.

  Havde også tænkt i noget 4-1-4-1, eller rettere: 4-3-3 med Junker og Bundu på kanterne, men valgte at forsøge med en mere kontrollerende midtbane, og forhåbentlig et mere forsigtigt forsvar. Og så lade de 2 i front koncentrere sig om at skabe ravage i angrebet.

Skriv et svar