VM forbandelsen er brudt

11
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Efter et meget solidt forår som foreløbigt har resulteret i 5 sejre og 4 uafgjorte i 10 kampe har AGF nu endegyldigt sikret sig nok en sæson i superligaen.

Ved indgangen til foråret så det ud til at AGF nok engang kunne risikere at rykket ned i et VM år. Efter nedrykningerne i 2006, 2010 og 2014 lykkedes det dog for AGF at sikre eksistensen allerede 3 runder inde i gruppespillet. 3 sejre i 3 kampe, kombineret med 3 nederlag til Silkeborg i 3 kampe sikrede således definitivt eksistensen Mandag aften.

Hermed skal AGF nu bruge de sidste 3 kampe i gruppespillet til at sikre 1-pladsen i konkurrence med Hobro. Vinderen af puljen skal møde 2-eren i gruppe 2.

Bliver man nr. 1 i sin pulje får man hjemmebane i returkampen i play-off semifinalen. AGF’s modstander bliver her enten OB eller SønderjyskE.

I superligaens grundspil har AGF spillet 0-0 hjemme og vundet 1-0 ude mod OB. Mens man tabte 0-3 ude mod SønderjyskE og spillede 0-0 hjemme.

Hvem mener i det vil være bedst at møde i semifinalen? Samt en eventuel finale?

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
grind88
Bruger

OB og FCN

henoch
Bruger

Sønderjyske og Hobro og så FCN

henoch
Bruger

Men tror det bliver Sønderjyske og OB og så er vi ude

jj
Bruger

Det kaldes altså
kvartfinale: Sønderjyske
semifinale: Hobro
Finale: FCN

dengamle
Bruger

Ro på – var den nye taktik ikke:
En kamp af gangen…..

Bobbe78
Bruger

Nu kommer alle de “øv”-kommentarer som medierne elsker at koge suppe på.. Fordi vi er sikret er vi stadigvæk milevidt fra finalekampen selvom det lyder her at vi stryger ligerne igennem.. Nu skal vi lige vinde 3 kampe før vi får 1. Pladsen medmindre Ho ro taber 1 mere og mindre sejre kan gøre det..

Som den gamle siger: en kamp af gangen…

wellop
Bruger

Man er jo sikret på at spille i de kampe, så hvorfor skulle det ikke være relevant for fansene(!) at diskutere?
Om man tager 1. pladsen eller 2. pladsen anser jeg som ret ligegyldigt.

Klubben og holdet skal tænke på en kamp af gangen, men jeg forstår altså ikke ideen bag fansene skulle gøre det samme!

Steen6372
Bruger

Første delmål må være at vinde puljen. Dermed sikrer man sig hjemmekamp i returopgøret i kvartfinalen, hvilket er klart den sjoveste kamp. Om det så helst skal være mod Sønderjyske eller OB er svært at sige. Nok ca. lige svært. Det er noget pjat, at man ikke må diskutere mulighederne fremadrettet for resten af sæsonen. Der er jo kun den EL-playoff kamp at spille for som målsætning nu, så selvfølgelig er det den det nu handler om. Jeg vil dog ikke have noget imod at misse den EL-kval -kvalifikation (En “finalekamp” i parken kunne dog være fed nok). Jeg har… Læs mere »

zcml
Bruger

Tror og håber vi tager 1. pladsen i gruppen, og skal møde SønderjyskE i første kamp om 7. pladsen. Skulle vi ende i “finalen” om Europacup-pladsen, så ville jeg nok helst møde AaB (Horsens ser pt. svagere ud, men de har været trælse for os at møde i denne sæson), men det er nok ikke sandsynligt, så håber i stedet for at det bliver FCN.