VM 2022: Alt du skal vide om VM 2022 og det officielle VM kampprogram 2022

0

Dette indhold er sponsoreret

VM 2022 afholdes i Qatar, og det bliver første gang, at et VM afholdes i Mellemøsten. VM i fodbold afholdes normalt hvert 4. år, og derfor er der ekstra stor spænding i luften, når VM skal afholdes. 

Det endelige vm 2022 kampprogram er endelig faldet helt på plads, og dermed kan du allerede nu se, hvornår alle kampene skal spilles. Det er også allerede blevet offentliggjort, hvilke stadions, der skal bruges under VM. Der vil være 8 stadions spredt ud over hele Qatar: Al Bayt Stadium (Al Khor), Al Janoub Stadium (Al Wakrah), Education City Stadium (Doha), Jassim Bin Hamad Stadium (Doha), Khalifa International Stadium (Doha), Lusail Iconic Stadium (Lusail), Ras Abu Aboud Stadium (Doha) og Sports City Stadium (Doha). 

De fleste kampe vil blive spillet om aftenen eller natten på grund af den varme sommertemperatur i Qatar, så man kan godt forvente at se nogle meget sene aftenkampe eller natkampe under VM 2022!

Hvor og hvornår finder VM 2022 sted?

VM i fodbold 2022 finder sted i Qatar fra den 21. november til den 18. december 2022.

Hvad indeholder kampprogrammet for VM 2022 og hvad er Danmarks chancer for at vinde VM 2022?

Alle kampene til årets VM i fodbold er endelig blevet fastlagt. Disse kommer til at finde sted mellem d. 21. november og 18. december 2022. 

Danmark har aldrig vundet VM, og Danmark har ikke vundet EM siden 1992. Derfor er det svært at spå om Danmarks chancer for at vinde VM i 2022. Danmark har dog en lille chance for at komme til finalen, da Danmark er et rigtig godt fodboldland.

Holdet, træneren og fansenes forventninger til Danmarks indsats ved VM 2022

Danmarks fodboldlandshold er et af de bedste hold i verden, og derfor har fansene også høje forventninger til, hvordan holdet klarer sig ved VM 2022. De fleste forventer, at Danmark muligvis kan nå langt, og nogle har endda en forhåbning om, at Danmark vinder VM. 

Men det er ikke sikkert, at det bliver let. Danmark skal nemlig spille mod nogle af verdens bedste hold, og derfor kan det blive en udfordring. Træneren forventer dog, at holdet vil klare sig godt, og at de vil gøre alt for at vinde VM.

Der er stadig god tid til at forberede sig på VM 2022, men derfor kan du allerede nu gå ind og se det fulde kampprogram for VM 2022 i Qatar, så du kan blive VM klar.