Viborg keeper: Rask bliver savnet i forsvaret

Skrevet den 20. december 2016 - 10:11 af
AGF.dk

Mikkel Rask er den nyeste spiller i AGF truppen, og den første spiller, som Peter “PC” Christiansen kunne hente ind efter han blev ansat som sportschef i klubben.

Mikkel Rasks kontrakt med Viborg FF udløber her til vinter, og det betyder, at han kunne bytte den grønne trøje ud med den hvide helt kvit og frit for AGFs vedkommende.

I Viborg bliver anføreren og generalen i forsvaret dog savnet, det fortæller Viborgs keeper Peter Friis Jensen til Bold.dk.

“Det er en stor personlighed at miste, og det skal klubben forsøge at gå ud at erstatte. Vi har flere store personligheder i truppen, men Mikkel er ikke en, man bare lige erstatter”, udtaler Peter Friis Jensen og fortsætter:

“Samtidig har vi været tyndt besat i midterforsvaret i en periode, og det er vigtigt, der kommer en ind, som har noget rutine og kan tage styringen med de øvrige forsvarsspillere, som Mikkel kunne”, lyder det fra Viborg keeperen.

I AGF er der blandt fansene meget delte meninger omkring signingen af Rask. Flertallet virker dog positivt stemte over at få en rutineret midtstopper ind, mens andre ikke er tilfredse grundet forsvarsspillerens alder.

Hvordan det kommer til at gå Mikkel Rask, finder vi ud af fra d. 5. januar og frem, hvor den nye AGF spiller har første arbejdsdag.

Kommentarer

Skriv et svar