Vi går en stor fodbold-sommer i møde, med mange gode kampe på programmet

0

Selvom superligaen er gået ind i sin afgørende fase, og AGF sammen med de øvrige superligamandskaber kæmper en brav kamp for at slutte så højt som muligt i tabellen, skal de mange sports- og fodboldelskere ikke frygte en sommer uden en masse god bold på programmet. Foran os venter nemlig en sommer med flere store internationale turneringer, hvor også flere danske spillere, og måske endda en GF´er kan komme i aktion.

EM på dansk jord

Den absolutte største begivenhed inden for fodbold denne sommer, er utvivlsomt A-landsholdets EM slutrunde, som i år bliver delvist afholdt på den danske hjemmebane i Parken. På spilxperten kan skabe dig et overblik over sommerens helt store kampe, og læse om de bedste EM fodbold odds. Slutrunden som vil køre fra den 11. juni og godt en måned frem, vil blandt andet byde på seværdige kampe som Danmark-Belgien, England-Kroatien, Frankrig-Tyskland og Spanien-Polen, hvor Danmark foruden de belgiske superstjerner også er trukket i en gruppe med Finland og Rusland., hvor du kan spille på både de enkelte kampe samt de endelige vindere af turneringen. 

Hausner i aktion for U21-landsholdet?

Sammen med det øvrige U21-landshold formåede den unge og talentfulde centerback fra AGF, Sebastian Hausner, at spille Danmark videre fra den indledende runde ved 21-EM slutrunden i marts, efter sejre over Island, Rusland og de franske storfavoritter. Den 31. maj går det løs igen, hvor Tyskland denne gang venter i kvartfinalen, hvor en samlet dansk sejr kun kræver tre danske sejre, og hvor Sebastian Hausner forhåbentligt endnu engang bliver udtaget af den danske landstræner Albert Capellas.

OL fodbold – dog uden dansk deltagelse

Ligesom A-landsholdets EM-slutrunde blev også de olympiske lege udskudt et år, hvilket betyder, at vi i år også kan se frem til flere spændende fodboldkampe mellem de kvalificerede landes  U23-landshold. Selvom Danmark ikke er repræsenteret, er flere store nationer som Frankrig, Spanien, Argentina, Tyskland og Brasilien kvalificeret, hvorefter der skulle være garanti for en masse god og spændende fodbold under dette års OL-slutrunde i fodbold, som afholdes i Japan. OL-slutrunden spilles fra den 21 juli til 7. august, hvorefter det atter er ved at være tid til, at de Hviie skal i aktion igen. 

Sommeren byder med andre ord på mange timers god fodbold-underholdning i fjernsynet, hvortil du lige netop burde kunne holde fodbold abstinenserne i ro, indtil starten på den nye sæson i superligaen. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments