VFF opruster inden mødet med AGF

6

I går aftes ved midnat, lukkede transfervinduet i for denne omgang, men inden da, nåede dagens modstander fra VFF, at sikre sig to nye angribere.

Viborg FF har indgået en lejeaftale med OB, omkring den montenegrinske målmager Srdjan Radonjic, der indtil nu, har optrådt 22 gange for OB og fundet vej til netmaskerne seks gange.

Srdjan Radonjic kan allerede få debut for sin nye klub i eftermiddag, når AGF møder Viborg FF i et ægte bundopgør, hvor tre vitale point står på spil.

Viborg nåede også at hente brasilianske Luiz Carlos, der har fået en kontrakt gældende frem til nytår hos de grønblusede.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny
15 år siden

Det sgu sjældent man giver en spiller mere en 5 min., når han ikke engang har været på træningsbanen endnu

Beikes
15 år siden

Hvordan helvede kan Viborg score Radonjic?? Ja ved godt det er på leje, men mon ikke med option? Nej, han vil sgu da ikke spille for dem!

Helved! Hvorfor var han ikke på BSNs indkøbsliste? Han ville have scoret 30 pr.sæson for AGF! [censored]

Nå, men så må vi jo bare købe ham af Viborg om et års tid 😐

White by nature
15 år siden

Er det sikkert at de er spilleberettiget i dag, hvis de begge er købt/lejet igår, så kan de vil ikke nå at få tilladelserne i orden. ville heller ikke give dem meget spilletid inden jeg havde set dem på træningsbanen

Flanhardt
15 år siden

OB'eren har jo tilladelserne i orden til den danske liga, og det kan vel ikke være så svært at få spillercertifikatet fra odense… og sådan som Viborg spiller er det jo ligegyldigt om han kender taktikken…

Werk
15 år siden

Han er dygtig men doven… Godt lån!

Lars Elstrup
15 år siden


Hvorfor i alverden sku vi da hente ham!? Manden slår aldrig igennem i DK!