VFF – AGF: Medierne skriver

7

Ekstra Bladet skriver:Dermed fik Anders Linderoths tropper rejst sig efter en skidt, skidt uge, hvor det først blev til et ydmygende 0-4-nederlag til FC Nordsjælland. Siden kom en endnu større ydmygelse, da Jetsmark sendte Viborg ud af pokalturneringen onsdag.

Jyllands Posten skriver:Hverken Viborg eller især AGF viste evner, der berettiger til at spille med i landets bedste række. I en kamp af stor vigtighed var det et fåtal af de nogle og tyve spillere, der magtede spillets grundlæggende facetter.

Århus Stiftstidende skriver:
“En på alle måder elendig præstation. Det var, hvad AGFs Superligahold leverede på Viborg Stadion i går eftermiddag. Intet fungerede hos en flok tamme århusianerne, der helt fortjent blev sendt hjem til Festugen med et klart 0-2 nederlag.”

ViborgFF.dk skriver:“Værd at notere sig var dog også, at sejren kom i hus på en forbilledlig holdindsats, hvor der kampen igennem var fin sammenhæng mellem de tre kæder fra forsvaret og helt frem til angriberne. Og så hører det retfærdigvis også med blandt nuancerne, at AGF ikke én eneste gang tilspillede sig en 100 pct. chance foran Viborg-målet. Ikke mindst i kraft af modigt og forudseende forsvarsspil af Balog, Sennels, Tengstedt og Popkahdze samt en uhyre sikker sidsteskanse i John Alvbåge.”

Bold.dk skriver:Der var vigtige point på spil i lørdagens bundbrag mellem Viborg og AGF i den danske SAS Liga. Og i kampens indledning så det også ud til, at begge mandskaber var præget af nervøsitet med fejlafleveringer og mistimede aktioner til følge.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Hypla
15 år siden

Uden på nogen måde at have set kampen, må jeg tilkendegive min dybeste utilfredshed med en slap og utilfredsstillende indsats.
Det kunne jeg sgu ha' gjort bedre… Lad os håbe at de nye medlemmer af klubben kan tilføre lidt vilje til de kommende kampe.
KOM SÃ. DE HVIIEE!!!
Og kom nu i gang Graulund.

kanovi
15 år siden

kun lumb og lindkvist kan være deres indsats bekendt. jeg har aldrig set agf være så stive.
Vores allesammens graulund var smpelthen så ringe at det var til at knække sig over.
Utrolig at de kan spille så dårlig med den KÃ?MPE support de fik på stadion.
Jeg er utrolig skuffet,

Meloveyou
15 år siden

Snakkede i aftes med min kusines kæreste, han fra Randers og siger så længe vi spiller Drillo-bold, kommer vi ikke op i rækken, men samtidig mener han vi har klassen i forhold til fx Viborg, Lyngby og Horsens.. Sjovt høre en uden hvide eller grønne briller.[cheers]vi kommer igen

Hypla, sagligt indlæg, måske du skulle se kampen før den svines i bund

Only White_870
15 år siden

Meloveyou… Hvad usagligt er der i hans indlæg??? Passer det ikke hvad han skriver at vi var håbløs ringe??? Var Graulund ikke håbløs ringe??? Skal vi ikke håbe de to nye kan tilføje noget nyt??? Og mon ikke selv en AGF fans fra serie 6 kunne vise en smule mere vilje end de 11 spillere viste igår??? Og lad så være med at være så håbløs naiv, og tro bare for din kusines fætters kærestes bror som ovenikøbet er Randers fans (som om de skulle være de klogeste fans) siger at vi har klassen i forhold til Viborg, Horsens og… Læs mere »

jj
jj
15 år siden

Jeg såmænd bare at Meloveyou mener at Hypla skal have set kampen før han/hun siger at indsatsen er utilfredsstillende. Det er vel en fair nok holdning.
Rart at høre andre "tror" på os, men det hjælper bare ikke så meget.

Meloveyou
15 år siden

Only White, læs dog hvad man skriver!! Han sagde at kampen og spillerne var elendige uden have set det.. Jo alle har holdninger til Gf, siger ikke han har ret, men jeg frygter ikke Lyngby.. Horsens går i stå, tror jeg os Randers gør

Hypla
15 år siden

Så så!
Skrev det i en brandert og ser ingen grund til at i bryder jeres hoveder mere med det! Om jeg har set kampen eller ej ændrer dog ikke ved at jeg er/var utilfreds.
Hypla – over and out![cheers]