Ugens staldtips: Måltørstig Kasper Junker scorer først

Skrevet den 28. juli 2018 - 21:00 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF gæster mandag aften oprykkerne fra Vejle, der allerede har vist gode takter i den bedste danske række.

Vi forsøger os med en ny serie, der op til hver kamp vil analyserer de bedste staldtips på AGF.

AGF har endnu ikke hentet en angriber. David Nielsen og PC har udtalt at målene nok skal komme, og hvorfra, kan man så spørge sig selv. For kigger man på holdkortet, så er der nærmest kun én spiller, der er en åbenlys målscorer – nemlig Kasper Junker.

Med afsked til Pusic, en skadet Sana og en opstilling, der sidste kamp bød på en slags 4-1-4-1, med Kasper Junker som spidsangriber, ja, så må målene komme fra ham.

Kasper Junker som første målscorer: Odds 6.25 her 

Målfesten kan begynde nu

AGF scorede ikke mange kasser i første halvdel af den forgangne sæson, men ligepludselig kom der gang i kedlerne, og AGF begik sig derefter på en sand målfest. Med resultater som 2-5, 3-2, 2-3, 2-2 snittede AGF langt over 3.5 mål i løbet af 4-5 kampe.

David Nielsen og co. ved, at målmaskineriet skal igang før pointene følger med, derfor må vi forvente, at AGF sætter gang i offensiven. Især mod et oprykkerhold, der godt nok har vist gode takter, men som endnu ikke har fundet fodfæste i Superligaen.

Derfor tror vi på mange mål i denne Superliga-klassiker mellem De Hviie og Vejle.

Over 2.5 mål i kampen: Odds 2.14 hos 888Sport!

Du kan også vælge den frække: AGF vinder og begge hold scorer: Odds 5.20 hos LeoVegas.

* Bemærk: Disse artikler er til for at give vores brugerne de bedste staldtips på vores hold, dertil er artiklerne også til reklameindtægter for siden da vi har brug for, at der kommer penge i kassen for at kunne udvikle siden. Annonce.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Tja, det er nok desværre noget vi må leve med, hvis ikke vi vil betale for siden. Jeg synes dog denne artikel er til at leve med (modsat den første de havde oppe for et par dage siden) da de bekender kulør allerede i overskriften og ikke forsøger at manipulere os til at tro at artiklen handler om noget andet.
  Det var at undervurdere og “skrive ned” til os. Det er det her trods alt ikke.

 2. Kære brugere,

  Først og fremmest er det dejligt med jeres feedback, noget som vi i den grad tager til os. Vi må pointere, at siden fortsat er i relativt nye hænder og balancen mellem indtjening til siden og den måde siden engang var på stadig er under opbygning.

  Siden drives fortsat af vores frivillige skribenter og en redaktør, og for at siden økonomisk skal kunne overleve, så er det (desværre) nødvendigt at tjene nogen penge.

  Dermed sagt er der i den grad udsigt til at vi fortsat vil levere originale artikler og nyheder, der ikke indeholder artikler med reklame. Eksempelvis har vi skaffet akkreditering til Superliga-kampe, kontakt direkte til klubben og har flere interviews under opsejling.

  Jeg, som redaktør, håber I fortsat vil være med til at holde siden i bedste velgående til trods for, at der er nye kræfter bag siden, der modsat tidligere, har et mere økonomisk udgangspunkt i øjemed.

  For mig, og vores skribenter handler det her site om at beskæftige sig med AGF og intet andet – og det håber vi, at I fortsat vil være med til at føre videre!

  #ksdh

 3. Gode intentioner ændrer bare ikke på det faktum, at det vi læser i øjeblikket er en tynd kop te. En kombination af slet skjult reklame for betting og et citat af noget en eller anden har læst i Stiften. Man så ofte den tidligere ejer (Henrik) på Fredensvang til en træningskamp eller en træning i færd med interviews eller hyggesnak med folk omkring klubben. Det er der, et fansite har sin eksistensberettigelse. Fint nok, at I gerne vil have akkreditering til kampene, men kampreferater kan jeg læse alle andre steder

Skriv et svar