Udlev alle dine drømme og fantasier

0

Mennesket er et eventyrlystent og nysgerrigt væsen, som konstant skaber nye drømme og fantasier, der kunne være fedt at opnå. Drømmene kan komme til udtryk i form af konkrete mål i livet eller utopiske forestillinger, der måske aldrig går i opfyldelse, og fantasierne kan stritte i alle mulige, interessante retninger, som kan være med til at ændre ens liv. Drømme og fantasier er bestemt noget, man skal tage seriøst, og hvis man ikke går efter sine drømme, så kommer man ingen vegne her i livet. Derfor handler det om at udleve sine drømme og fantasier, mens man stadig er i stand til det.

Ingen drøm er uopnåelig

Når man spørger folk, hvilke drømme og tanker de har omkring deres liv, så kan mange blive helt triste, fordi de erkender for dem selv, at de aldrig kan opnå det, de drømmer om. Dette er den forkerte attitude at have i en verden, hvor mulighederne er uendelige – og man skal altid huske på, at alle drømme kan blive til virkelighed, hvis man er villig til at arbejde for at opnå dem. Mange danskere sparker deres drømme til hjørnespark, selvom der er en reel chance for at sparke bolden hele vejen i mål, og hvis du kender én, der skal have et spark i den rigtige retning, så gør det med det samme. Opbakning er et vigtigt skridt på vejen mod at opnå sine drømme, og her skal man bakke op om både sig selv og alle andre.

Fantasier er ingen skam – uanset hvor mærkelige, de måtte være

Mennesket er velsignet med en fantasi til at forestille sig ting, der er helt ud over det sædvanlige, og mange af disse fantasier har været med til at skabe banebrydende resultater indenfor videnskaben, fodbolden eller noget helt tredje. Selvfølgelig er det ikke alle fantasier, der rækker helt mod stjernerne, men det er utrolig vigtigt, at man ikke undertrykker sine fantasier, fordi det er med til at holde hjernen kreativ og med på noderne.

Fantasier kan favne vidt og bredt, og stort set alle punkter i ens liv kan få tankerne til at flyve. Det kan f.eks. være til fodbold, hvor man lige pludselig får en tanke eller visualisering af, hvordan man skal løse et problem på arbejdet, eller det kan være en fantasi omkring sexlegetøj til mænd, der måske ikke tåler dagens lys. Her bør man aldrig skamme sig over, hvilke fantasier man render rundt med – man er helt sikkert ikke den eneste, der fantaserer omkring mange forskellige aspekter af ens liv.

Prioritér din tid og brug den på at udleve din drøm

Hvis man har opnået én af sine mange drømme i livet, så kan man meget hurtigt komme til at tænke mere på den næste drøm på listen end på det faktum, at man skal udleve den drøm, man har opnået. Dette er en klassisk fejl, som mange begår på daglig basis, og her er det vigtigt, at man er bevidst om at være til stede i nuet, når drømmen endelig går i opfyldelse. Der er masser af tid til at tænke over, hvordan den næste drøm skal opnås, så der er ingen grund til at lade øjeblikket passere uden at være til stede.

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments