U19 træner Mike Tullberg: Det handler om at vinde

Skrevet den 12. juli 2017 - 14:54 af

Mike Tullberg har i en ung alder præsteret enormt godt som træner i en mindre klub i Tyskland, hvor han har formået at få et U19 hold i Bundesligaen, og det er en stor præstation. Nu skal han for alvor kommer i gang med AGFs U19. Og han lover at der vil blive arbejdet hårdt. 

Til AGFs egen TV kanal beskriver Mike Tullberg hvordan han vil arbejde med det kommende U19 hold. Han anerkender og roser det gamle U17 som vandt det danske mesterskab, i den forgange sæson, men siger også det kan ikke sammenlignes med U19. Der er langt større konkurrence i U19 ligaen.

“U17 lavede et fantastisk stykke arbejde, men det er ikke det samme som u19. Vi skal have blandet årgang 99 og 00 (Dem der vandt U17 i den forgangne sæson red.) sammen. Det er ikke det samme. Vi kan kigge rundt omkring i de andre klubber. de henter spillere ind fra andre danske klubber og udlændinge. Vi kommer til at have det yngste hold i sæsonen. Der er ingen 98’er der kan hjælpe til. Få 99’er og mange 00’er” siger Tullberg til AGF TV.

Ambitionen for Tullbergs U19 hold er at udvikle flest mulig spillere til A-truppen. “Det handler om de skal have lov til at spille selvom de er unge” siger Tullberg.

“Målet er altid at vinde – til træning og i kamp. Man spiller ikke om op og nedrykning i U19, så man skal passe på med ikke at fjerne hvad det egentlig handler om, nemlig at vinde. Og det kommer de til at mærke, især til træningen”.

 

Kommentarer

Skriv et svar