Tyrkisk klub havde aftale på plads med Jovanovic inden AGF-skifte

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Jovanovic’ comeback til AGF blev taget i mod med åbne arme og stor glæde, men det var lige ved og næsten, at serberen var havnet andetsteds. 

PC lavede en sand genistreg da Eskelinen blev skadet. Få dage efter var der en aftale på bordet med Jovanovic, mens man i den tyrkiske klub, Ankaragücü, stod tilbage med en lang næse.

Ankaragücü havde alt på plads og en aftale var indgået. Det obligatoriske lægetjek var endda overstået. Men fejl i papirarbejdet og en ubetalt regning for en spiller havde givet klubben transferforbud, og så måtte Jova på udkig efter en ny klub.

– Jeg var dér i syv dage og kunne lide, hvad jeg så. Jeg gennemgik endda lægetjek og skrev under på kontrakten, men klubben kunne ikke gennemføre skiftet, fordi de var underlagt et transferforbud, da de manglede at betale for en tidligere spiller, fortæller han til BT.

Jova fortæller også, at hans tidligere klub, Huesca, helst havde set ham drage afsted til Malaga, men et gyldent telefonopkald fra AGF sendte ham alligevel retur til Danmark. Om den serbiske keeper bliver i AGF efter nytår er en gåde, og selv har han langt fra et svar:

– Det er også derfor, at jeg har så svært ved at snakke om, hvorvidt jeg bliver i Aarhus efter nytår. Jeg forstår godt den store interesse i at finde ud af, hvad der skal ske, for det er jeg jo også selv spændt på, men denne her oplevelse har bare gjort, at jeg har sagt til min agent, at han ikke engang skal ringe til mig i den næste halvanden måned, selv om der er interesserede klubber, lyder det fra Jovanovic.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
PG
Bruger