Tvivlsom Tingager til MTAC: Alt er fint

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Af Rasmus Thomsen

Forsvarsprofilen Frederik Tingager spillede alle 90 minutter i gårsdagens 0-0 kamp mod Vejle Boldklub. Tingager var ellers meldt tvivlsom i dagene op til kampen.  

AGF åbnede forårssæsonen med en halvkedelig 0-0 kamp i Vejle. Noget af det positive ved gårsdagens kamp var, at AGF-defensiven holdt stand og sikrede sig et ”clean-sheet”. Forsvarsstyrmanden Frederik Tingager spillede en god kamp, hvor han bl.a. pillede pynten af det 17-årige stortalent Wahid Faghir.

Inden kampen i går var flere spillere meldt tvivlsomme på grund af småskavanker. Én af dem var Frederik Tingager. Tingager endte dog med at spille alle 90 minutter, hvilket var en positiv overraskelse for hovedpersonen selv, der ikke mærkede meget til de små problemer.

”Jeg synes faktisk, at jeg var overrasket over hvor godt, jeg fysisk var med i dag. Men det er klart, jeg har ikke haft den bedste opstart”

”Men når kampen går i gang, så er jeg der. Og jeg føler, at jeg bliver bedre hver eneste dag. Så jeg var overrasket over, hvor meget overskud jeg egentlig havde”

 

Da Frederik Tingager mødte MTAC og resten af pressen efter Vejle-kampen, var det ene ben bundet godt op med en ispose. AGF spiller allerede igen på søndag, og foråret byder i det hele taget på et tætpakket kampprogram.

Forsvarsspilleren nedtonede skaderne og meldte ”alt er fint” frem mod de kommende kampe.

”Jeg må se, hvordan det reagerer. Men der har ikke været noget galt, som sådan. Ikke noget alvorligt. Det har bare været lidt overbelastning, fordi jeg ikke har kunnet træne så meget i ferien”

”Derfor hang jeg lidt efter og så blev jeg lidt for ivrig og ville for hurtigt tilbage. Så det fik jeg en lille regning for. Men alt er fint”

 

AGF spiller næste kamp på søndag, når Lyngby BK gæster Ceres Park.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments