TV2Sport sætter fokus på AGF

5

TV2Sport.dk skriver flg:

“Henover sommeren havde træner Erik Rasmussen gentagne gange advaret om, hvor stærkt et hold, han mente AGF havde frem mod denne sæson til alle der ville lytte seriøst til ham. Indtil videre tyder meget på, at han havde ret i sin påstand – men hvor langt kan det egentlig bære for de selvtillidsfyldte århusianere? – Fodbold Forspil kigger på sagen.

Du kan også se et portræt af SAS Ligaens måske varmeste navn lige nu, AGF’s landsholdsspiller Jakob Poulsen.

Vi kigger også i den anden ende af tabellen, hvor krisen kradser i Randers. Jacob Nielsen, direktør i Randers FC, er med direkte til en vurdering af sæsonstarten og betydningen af mandagskampen mod OB.

Netop OB er i kamp torsdag aften på TV 2 SPORT, når vi sender fynboernes vigtige Europa League-opgør mod Genoa LIVE fra kl. 20.40. Forinden kan du dog i Fodbold Forspil se ‘italieneren’ Thomas Helvegs vurdering af kampen.”

Fodbold Forspil begynder klokken 20.10 i aften på TV2Sport.

Programmet genudsendes på flg. tidspunkter på TV2Sport:
Fredag klokken 00:15
Fredag klokken 09:00
Fredag klokken 12.00
Fredag klokken 17.30

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Beikes
Bruger

Genudsendelse Fredag kl.0015 passer i hvert fald ikke. Jeg var lige inde for at tjekke om jeg kunne se det i nat, men nej der kommer Fodboldmagasinet Gooooaal

Men imorgen tidlig kl.09:00 skulle være god nok

zcml
Bruger

Du skulle vist ha' set lidt bedre efter? For både text-tv og tv-oversigten på deres hjemmeside "siger" at der kommer ,,Fodbold Forspil" kl. 00:15

Beikes
Bruger

WTF?

T-Knogle
Bruger

Du kan også se det her:

[url]http://tv2sport.dk/node/38267[/url]

lige når du har lyst.