TV2-kommentar: Sloth og Aron koster hver omkring 5 millioner kr.

19

TV2s Thomas Færch Kvist har skrevet et kommentarindlæg om Superligaens største salgsobjekter.

I den forbindelse har den tidligere chefredaktør for Tipsbladet gættet på spillernes priser. AGF skal i følge journalisten ikke regne med at få mere end 5-7 millioner kroner for Casper Sloth eller Aron Johannsson.

Andreas Cornelius, FC København
Værdi: Enkelte rygter har sagt op mod 30 millioner kroner.

Jores Okore, FC Nordsjælland
15 millioner kroner.

Nicklas Helenius, AaB
Værdi: cirka 10 millioner kroner

Simon Makienok Christoffersen, Brøndby
Værdi: Otte-ti millioner kroner

Mads Albæk, FC Midtjylland
Værdi : Fem-syv millioner kroner

Casper Sloth, AGF
Værdi: fem-syv millioner kroner

Rasmus Falk, OB.
Værdi: Cirka fem millioner kroner

Marvin Pourie, Silkeborg.
Værdi: Fire-fem millioner kroner

10. Aron Jóhannsson, AGF
Værdi: Fire-fem millioner kroner.

6. Daniel Høgh, OB
Værdi: Cirka fire-fem millioner kroner

Kilde

Få notifikation
Notifikation ved
19 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Khaki
10 år siden

Men Cornelius er 30 millioner værd, samme målscore, på flere minutters spilletid, på førerholdet.. Jada.

Men er Aron og Sloth kun 5 millioner værd er de da langt mere værd at beholde, de to kan betyde stor forskel næste gang der deles TV penge ud

Dichio
10 år siden

Det er jo altid svært at sætte et pris-skilt, hvilket BSN også fortæller i denne uges interview i AGF tv. Det afhænger jo af hvilken køber der melder sig og hvor desperat køberen er. Men også af hvor lang tid spilleren har til kontraktudløb, aktuel form, spillerens udviklingspotentiale – også som investering (hvilket jo er noget subjektivt). Det afhænger også af om der er tale om brandudsalg, eller om en klub slet ikke vil af med spilleren, men får et tilbud der ikke kan siges nej til. Det afhænger også af om spilleren selv vil af sted. Det nyttede jo… Læs mere »

Lester Burnham
10 år siden

Thomas Kvist bør slutte sig til Danske Banks direktør, sige undskyld og æde en hundelort: http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2012/12/21/141816

vieri
10 år siden

Thomas Kvist er til grin for at skrive en så værdiløs artikel . Niklas Helenius 1 mål pr 208 min Aron 1 mål pr 86 min Jamen selvfølgelig er Helenius så dobbelt så meget værd …. Jeg giver absolut intet for den liste og jeg tør godt garantere for at en evt salgspris på Aron eller Sloth ligger i lejet 15-20 mill kr @ Dichio . Det var Lazio der bød 22 mill kr for JP og de var ikke desperate . Vi fik derefter ca 10 mill kr af FCM for JP . AGF er ikke presset til at… Læs mere »

whatslife
10 år siden

Thomas Færch Kvist har alle dage været en talentløs popjournalist det er utroligt svært at tage seriøst
Cornelius har haf én god sæson i en meget ung alder hvor han ret beset har leveret nada i de fleste kampe at hans pris skulle være så høj er til grin, hvis han holder sit scorings gennemsnit en tand højere over en -to sæsonner mere kan han da snige sig op mod de 15

Dichio
10 år siden

@ Vieri – nå ja det er rigtigt at det var Lazio 🙂 fik vi ikke kun 5 mio + klausul? Ja ud fra den statistik ligger Aron vel også over Helenius, nok skal ned i 8 mio

Ja Cornelius er noget af en joker, da det kun er på en ½ sæson, derfor kan prisen også gå begge veje alt efter om man foventer han så bliver endnu bedre – eller ikke kan følge op på det, når forsvarerne lærer ham bedre at kende.

TB
TB
10 år siden

dybt useriøs. manden er jo dum

Replay
10 år siden

Makienok over Aron? HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sputnik
10 år siden

Prøv nu lige at lægge de hvide briller på hylden en gang. Der er vel seriøst ikke nogen herinde der ikke godt kan se at Cornelius har langt større potentiale end Aron?
Aron er god for AGF og vil med tiden måske kunne gøre sig i midter/bundklubber ude i Europa. Cornelius er på alle områder en mere komplet angriber og kan med den rette coaching/udvikling bliver rigtig stor og så er han altså 2½ år yngre, hvilket vel også siger en del når det hedder 19½ og 22 år.

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]Sputnik[/b], det er svært at sammenligne de 2 angribere for de er forskellige typer. Cornelius virker mere som Søren Larsen end som Aron, Aron er mere som en offensiv midtbane/ wing.

Det er dog påfaldende at Cornelius ikke kan score i kampe hvor Nicolai Jørgensen ikke er med i, så Cornelius skal nok arbejde lidt mere med at skabe chancerne selv fremfor at rende rundt og vente på at andre gør det for ham. Men det kan være sådan Ariel har valgt at fordele opgaverne på holdet.

Sputnik
10 år siden

PVM, for så vidt meget enig, og i det lys er det selvfølgelig imponerende et en off. midt/wing er i stand til at score 13 mål, men i ude i den store verden er det oftest striker-typer som netop Cornelius, der bliver handlet for store bucks fra sekunda ligaerne og derfor også det højere prisskilt + at han spiller i FCK og har fået debut på landsholdet.
Aron er lidt af det hele, hvorimod Cornelius har åbenlyse spidskompetancer

Peder Vendelbo Mikkelsen

Jeg glemte at skrive at jeg ikke ved hvad han skal have af prislap. men han bliver dælme svær at erstatte og derfor skal det være rigeligt højt.

Vatsadze eller Skhirtladze kan sikkert få et lignende målgennembrud når de engang har spillet en længere periode med holdet uden afbrydelser og med samme antal chancer som Aron fik, men Arons salgspris må godt kunne finansiere AGFs drift indtil de bomber.

letager
10 år siden

Det er totalt ligegyldigt hvilken type en angriber er, så længe han scorer mål! Fakta er at Aron er den angriber der har scoret flest mål, i superligaen i 2012! Og det er endda på færre kampe end nummer to, Helenius. Helenius er dygtig, og der hersker ingen tvivl om et stort potentiale, som nok skal bringe ham til en større liga på et tidspunkt. Men Helenius svinger altså en del i niveau, og er ikke kampafgørende nok (endnu). Noget som jeg virkelig synes at Aron har udviklet sig til at være. Senest bevist ved hans comeback fra lyskeskaden. Det… Læs mere »

Sputnik
10 år siden

Det sidste er vi enige i Letager, hen er mere end 5 mio. værd for AGF, og er det prisen bør vi beholde ham

Dichio
10 år siden

Altid svært at sammenligne. En måde er at tænke om man vil bytte Aron for en af de angribere – umiddelbart vil jeg ikke, selvom de alle er dygtige på hver sin måde. Sloth vil jeg heller ikke bytte for Albæk som ellers er god, og ikke mindst målfarlig, men ikke så kreativ. Jeg vil helt klart hellere beholde Arons mål og Sloths kreative spil end have de nævnte beløb, men klart nok vil nogen smide hhv. 20 og 15 mio så må de gerne sælges. Alt under det halve vil være røverkøb for køber efter min mening. Jeg er… Læs mere »

meb
meb
10 år siden

Kvist holder et meget lavt bud på de fleste spillere – med undtagelse af FCKs unge angriber.. Jeg med giver Cornelius er meget talentfuld. Men 5-6 gange mere værd er ikke seriøst. Aron bør ligge omkring 12-15 mill. mindst. 20 mål i kalenderåret 2012 taler for sig selv. Hvis vi kun kan få mellem 5 og 7 mill for de to spillere er det bedre at beholde dem – det har været tydeligt når de ikke har været på holdet i efteråret. Hold nu fast AGF og sælg ikke for pebernødder… Hvem er klar til at tage over? Larsen? nej… Læs mere »

vieri
10 år siden

Som jeg har skrevet et par gange før så kender jeg personligt en en fyr der tidligere har arbejdet som spilleragent vis sin profession som advokat . Han har bekræftet mig i at en salgspris på 15-20 mill kr for Aron bestemt ikke er urealistisk . Så derfor er journalisten vurdering på 4-5 mill kr helt og komplet til grin. Sloth vurderer jeg også til at ligge i nogenlunde det prisleje . Og kunne BSN forhandle en købspris på 22 mill kr for JP , så kan vi også få mere end de 5-7 mill kr Sloth i artiklen bliver… Læs mere »

jj
jj
10 år siden

Pris er relativ.Ville vi sælge Aron for 4 m så vi kunne købe vadtze for 3 m, næppe 🙂 Men de hvide briller virker nu ganske fastpåsyet herinde. Hvad tror I udlandet helst vil købe: 19 årig striker der i løbet af kort tid er blevet fast spiller og har slået igennem for FCK og allerede er landsholdsspiller 22 årig offensiv spiller, der har brugt 2 år på at slå igennem for AGF og nu er fast angriber for klubben Alle kan blomstre en halvsæson, det gælder dem begge. Men at tro at man kun ser på antal min pr… Læs mere »

Ceres
10 år siden

[b]Thomas Færch Kvist[/b] aner ikke hvad han taler om…. det er dog rigtigt, at [b]Andreas Cornelius[/b] nok er Superligaens dyreste talent lige nu, men det handler mere om, at han spiller for den absolutte topklub og slet ikke er til salg for en realistisk pris… [b]Jores Okore[/b] er som minimum 30 mio. kr. værd, men ryger nok til en Engelsk PL klub hvilket nok vil bringe prisen op i 40-60 mio. kr.
.