Tullberg: Jeg føler mig privilegeret

13

De seneste uger har været hektiske for 21-årige Mike Tullberg. Og i sidste weekend tog det ekstra til, da han blev matchvinder på Brøndby Stadion, herefter kom det frem, at den italienske klub Reggina skulle være interesseret i at hente ham til italiensk fodbold.

Men forud for dette, har den unge angriber måtte læse i diverse medier, at han ikke en gang var en etableret første divisionsspiller, nogen han selv tager helt roligt:

“Jeg havde et møde med Ove Pedersen og her fortalte han mig, at årsagen til at han sagde det, var for at tage presset af mig og det er efterfølgende blevet noget misforstået i pressen” siger Mike Tullberg til morethanaclub.dk

Siden det kom frem, at den italienske Serie A klub Reggina var interesseret i, at betale AGF 7,5 million for at få ham til Italien, har hans telefon været rødglødende, da både dansk og italiensk presse har været meget ivrige for, at høre om der var hold i rygterne:

“Jeg har været nødsaget til at slukke min telefon, der har været så mange der har villet have fat i mig, det er først her til aften, at jeg er begyndt at tjekke mine beskeder igen” siger den unge angriber der er glad for, at kæresten er bosat langt væk fra det hele:

“Min kæreste bor heldigvis i en meget lille by udenfor Esbjerg og her er det blevet til mange og lange gåture de seneste dage, hvor jeg virkelig har kunnet slappe af”

Spørgsmålet er, om den unge angriber, der på rekordtid er blevet en meget ombejlet herre, overhovedet kan holde fokus på aftenens kamp imod Lyngby:

“Det har ikke været svært for mig, at bevare fokus til dagens kamp. Det er en vigtig kamp for AGF og klubben. Jeg føler mig privilegeret, hver gang jeg trækker den hvide trøje over hovedet” siger en meget rolig Mike Tullberg, der samtidig sender anerkendende ord imod AGFS tilhængere:

“Det er fedt at spille for fansene, de findes ikke bedre andre steder. Det er skønt. Jeg er rigtig glad for den opbakning, de giver holdet”, siger unge Mike Tullberg.

Om det så også bliver sidste gang, at han oplever stemningen på NRGI Park er hovedpersonen selv ikke så meget for at snakke om, men forholder sig til situationen som den er lige nu:

“Jeg er AGF spiller og mere kan jeg desværre ikke sige til det lige nu” slutter Mike Tullberg af overfor morethanaclub.dk

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Faetter_BR
14 år siden

Ung mand på 21 år – uden den store rutine, som måske er på vej til at få ændret sit liv fuldstændigt – fra lovende talent i en dansk provinsby til lovende talent i Italien – altså Italien som i Serie A!!!

Hvis han ikke kan holde fokus i aften, så er det vel forståeligt nok 🙂

Replay
14 år siden

"Jeg føler mig privilegeret, hver gang jeg trækker den hvide trøje over hovedetâ?

:k

peter7005
14 år siden

Held og lykke herfra, med tulles fighter instikt skal han nok nå langt, og går det ikke i italien er han velkommen tilbage, :k:k:k:k:k

Thomas Koudal_868
14 år siden

Han er så sygt cool. Når han score elller AGF vinder, jubler han som om han lige har vundet VM.. det er så fedt.

2white4u
14 år siden

Kan godt li' han kyssede AGF logoet efter scoringen :k

Claudinho
14 år siden

Tulle er fighterkongen, og vi vil alle begræde hans farvel i AGF… Hans altid energiske spil og stensatte vilje var der mange, der kunne lære af både i AGF og andre steder. Lad os give ham en uforglemmelig afsked på stadion i aften :k

Tak for alt i denne omgang Tulle, og du er altid velkommen i den hvide trøje igen!!

nlg
nlg
14 år siden

En ting kan man i hvertfald sige om Tullberg og det er hans fantastiske evne til netop at være fokuseret hver gang og yde hans maksimale indsats hvergang han går på banen. Han er lavet af et ganske speciel stof i den retning. Jeg er ganske sikker på, at han vil yde sin bedste indsats til dato i aften. At få succes i livet drejer sig om talent og så viljen til at yde det som der skal til for at opnå successen. Hvis du har viljen, så er der ingen grænser for hvor langt du kan nå. Tullberg har… Læs mere »

Cantona7
14 år siden

Hvis alle havde den samme indstilling som Tulle, så havde AGF aldrig nogensinde problemer med noget som helst.
Så god tur til Italien Tulle, du vil blive savnet og er altid velkommen tilbage.

Lars Elstrup
14 år siden

Han er manden der vil vinde, se bare hans ansigtsudtryk.. Den vildskab er satme i orden..

Tak for nu Tulle.. Vi ses igen!:k

Gallerne
14 år siden

Tulle bliver
De har brugt alle deres penge..

22-årige Kris Stadsgaard koster Reggina i omegnen af 11,5 millioner kroner.

LuckyStrike
14 år siden

Arh mon de gode Reggina nu ikke både har penge og brug for en stærk angriber efter de har solgt Rolando Bianchi til Man City[think]

hinge88
14 år siden

Synes sku det er trist at vi skal af med ham!!!
Den dreng er bare så meget mere end alle de andre talenter, han har mere evne end duncan og så har han mere vilje end Leon.

Forskelen på Tulle og de andre er, han kan hvad han vil, de andre vil kun hvad de kan.
Håber sku han bliver, de 7,5 får vi ikke en bedre spiller for pt.

stjernen
14 år siden

"Jeg føler mig privilegeret, hver gang jeg trækker den hvide trøje over hovedet"

Det varmer mit hjerte at høre spillere der er på vej væk fra klubben, stadig har fansne og klubben kært.

Duncan bliv på Sjælland ønsker ikke at se dit Judas fjæs i Ã.rhus !