Tullberg: Jeg er frustreret

12

I august forlod Mike Tullberg AGF, for at drage til Reggina, dejligt placeret i det sydlige Italien. Desværre er det ikke helt forløbet som planlagt. Han har fået spilletid i 5 Serie A-kampe, men siden den 17 januar, en pokalkamp mod Inter, har han ikke været en del af Regginas hold.

Forleden kom det frem, at han ikke har modtaget løn. Det er, ifølge ham selv, meget normalt i syditalien. Nu begynder frustrationerne så at melde sig hos den tidligere AGF’er.

– Jeg har det svært. Klubben har sagt, at den har været tilfreds med mig. De kan dog godt se, at det er svært for mig, for den nye træner spiller et system, hvor jeg ikke passer ind, udtaler Tullberg til TV2 Sporten.

Mike Tullberg har dog indtil videre valgt at kæmpe for sin chance, omend han godt ved det bliver svært, når træneren ikke har planer med ham:

– Lige nu er jeg ekstremt frustreret. Hvis tingene ikke pludselig ændrer sig, må jeg jo tage situationen op med min agent, Ivan Benez, til sommer. Når man ikke spiller og så oven i købet ikke indgår i trænerens planer, så er der ingen grund til at blive i klubben.

Mike Tullberg er ikke afvisende overfor at skulle vende hjem til Danmark igen, men skulle det komme på tale, så er der ifølge ham selv kun én klub, der skal regne med at se ham i truppen:

– Der er ingen tvivl om at skal jeg spille i Danmark igen bliver det i en hvid trøje i Århus, slutter han overfor TV2 Sporten.

Det kan man kalde erklæret kærlighed til den jyske traditionsklub.

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
2006
14 år siden

Hvad er "Frustret" ???? 😮

Roy Eagle
14 år siden

Tullberg, du er for sej og du skal være velkommen i Ã.rhus igen. :k:k:k

Mon ikke BSN finder et par miller frem til sommer og køber ham hjem? Så har vi stadig tjent en fed skilling på ham.B)

nr27
14 år siden

Er ret overbevist om at Brian Steen ikke hiver et par miller op for at tullberg kan komme hjem til sommer. mne hvem ved?

mortensj
14 år siden

han er da slet ikke et par mio værd, det er helt sikkert. han er langt fra god nok, om han så fighter meget eller ej. Så hvis han skal hentes skal prisen da ligge langt lavere end et par mio.!!:o

JeppeRC
14 år siden

han er jo ikke pengene værd.. gratis eller bliv væk 🙂

dehviee holbaek
14 år siden

vil glæde mig hvis han kom tilbage…han giver sig 100% og tror han kan blive en habil superligaspillr

men det er klart, at vi ikke skal give tilnærmelsesvis så meget for ham, som vi solgte ham for;)

Fanoe
14 år siden

Der er ingen klubber der vil købe en uprøvet spiller der er hentet i en nyoprykket dansk klub, som over i købet ikke har fået særlig meget spilletid.

Så hvis endelig han ryger nogen steder hen, så blir det på free transfer.

zcml
14 år siden

Tja[think] Ved ikke, hvad han havde forventet? Self. har han troet at klubben ville bruge ham, når de var villige til at smide 7 mill. for ham, men det er jo småpenge i Serie A. Og han har da også opnået mere spilletid end jeg forventede. Klubben må dog indse, at selvom de er tilfreds med ham og stadig vil satse på ham, så hænger det ikke sammen, når træneren er af en anden opfattelse. Det er trods alt ham, der sætter holdet. Så hvis de forlænger med træneren, burde de i det mindste lade Tulle blive lejet ud. Det… Læs mere »

stjernen
14 år siden

Tullberg er 2 mill værd ! så ham gerne i den hvide trøje igen til han har fået mere hår på brystet.

Kass2k
14 år siden

Jeg elsker den mand!

ForeverAgf17
14 år siden

Enig med Kass2k! Den mand er mere hvid og fightende end sølle Dumcan.! Hvis valget stod mellem Tullberg og Dumcan, ville Tullberg vinde med flere meter.! Den mand er indbegrebet af en rigtig gf'er efter Stig Tøftings hovede.! 2 mænd der er klar til at ofre blod, sved og tårer for vores elskede hvide trøje.!:k