Tullberg får chancen fra start

1

Efter at have varmet bænken i de første kampe i forårssæsonen, får Mike Tullberg i dag chancen fra start, når topkampen mellem SønderjyskE og AGF fløjtes i gang klokken 13.00. Eftersom Peter Graulund har karantæne, vælger træner Ove Pedersen formentligt at stille med en helt ny angrebsduo i form af Tullberg og amerikaneren Jeremiah White. Den rutinerede Peter Sand bliver i stedet flyttet ned på den centrale midtbane.

Den tidligere Grenå-spiller ser frem til at skulle starte inde i dagens fodboldbrag på Haderslev Stadion. “Det bliver fantastisk at få chancen fra første fløjt i så vigtig en kamp. Der skal nok blive knald på i en fin kulisse“, siger Tullberg til Århus Stiftstidende.

AGFs start på foråret har været af lidt svingende karakter, men Mike Tullberg håber på, at holdet kan finde takterne fra de vellykkede træningskampe frem. Her opnåede man flere sejre takket være et godt fundament, og står de hvidblusede ligeså godt på banen i dag, så er der rigtig gode muligheder for point.

For så er jeg sikker på, at vi vil holde nullet. Og i den anden ende af banen kan vi ikke undgå at komme til chancer, og så handler det bare om at sende dem i kassen“, siger angriberen til Århus Stiftstidende.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
flere bolde i feltet
15 år siden

det var jo så en mægtig fin idé[jump]