Truppen til sæsonpremieren

Skrevet den 13. juli 2018 - 16:34 af
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Lørdag starter AGF den nye superligasæson med et besøg hos de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Til den opgave har David Nielsen haft næsten frit valg på alle hylder med hensyn til kamptruppen. Således er kun Mustafa Amini fraværende på grund af en skade.

David Nielsen har udtaget følgende 18 spillere til kampen:

Aleksandar Jovanovic                                                                                                      Oscar Whalley
Dino Mikanovic
Niklas Backman
Björn Daniél Sverrisson
Jakob Ankersen
Kasper Junker
Martin Spelmann
Tobias Sana
Jens Stage
Casper Højer Nielsen
Adama Guira
Jesper Juelsgård
Mustapha Bundu
André Riel
Pierre Kanstrup
Bror Blume
Magnus Kaastrup

Dermed er der altså mulighed for debut til Oscar Whalley, ligesom der er mulighed for comeback til Tobias Sana som sluttede sidste sæson på skadeslisten. Ligeledes er Stage, Højer, Spelman og Bundu altså tilbage fra skader.

Der er kampstart Lørdag kl. 19.00 på MCH arena i Herning. Skulle man være forhindret i at deltage live så vises kampen på Canal 9.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Dejligt at så mange skadede er på vej tilbage, men at Sverri hos flere skulle være med i start 11 viser desværre, at truppen er for tynd. Sverri var i sidste sæson udlejet til en 1. divisionsklub og kunne ikke spille sig ind på holdet som stamspiller. Det er da bekymrende.

  1. @ Di Stefano

   Det viser vel bare at vi har haft flere spillere til den position ude med skader, og derfor ikke er klar, eller ikke i form til at starte inde.
   Og så må man gå ud fra at DN, der trods alt har mest styr på truppen, mener at han pt. er bedre end Hvidt eller Bugge.

   Nu kan jeg ikke lige huske, hvor stærk Sverrisson er i luftspillet, men kunne være pga. det, hvis han bliver valgt. FCM er jo notorisk farlige på dødbolde, og med tilgangen af Okosun er de bestemt ikke blevet mindre farlige i luften.
   Så vi skal være meget opmærksomme, og disciplinerende ved dødboldssituationerne, hvis vi skal ha’ point med hjem i dag!

  1. Kan simpelthen ikke forestille mig at Sverrison starter, manden er med på yderste mandat og Amini erstatter ham ganske sikkert i næste weekend.

  1. Nej! Vi ved vel ikke mere, end om vi har været heldige/dygtige at få point på udebane mod mestrene, eller om det blev et forventeligt nederlag.
   Uanset hvad, så kommer det ikke til at sige noget om, hvordan sæsonen kommer til at gå.

   Husker f.eks. et år, hvor vi lagde stærkt ud, og efter 7 runder lå nr. 1, bl.a. efter sejr på udebane over de forsvarende mestre. Og i den sæson endte vi med at rykke ned!

Skriv et svar