Her er truppen til DBU Kvartfinalen mod FC København

Skrevet den 5. april 2017 - 16:43 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

I morgen afvikles kvartfinalen i DBU’s Pokalturnering, når FC København får besøg af almægtige AGF. Timingen af kampen er dog helt fatal, og det betyder, at cheftræner Glen Riddersholm må stille med en yderst skrabet trup, da man vurderer kampen mod Silkeborg som vigtigere.

De spillere der er blevet sparet er, Daniel A Pedersen, Mikkel Rask og Mustapha Bundu, der alle næsten lige er kommet tilbage fra skader, mens Dino Mikanovic, Jovanovic, Kasper Junker også bliver sparet. Duncan, Juel Andersen og Niklas Backman er alle fortsat skadet, og dermed heller ikke i truppen mod FC København.

Martin Spelmann, Ikonomidis og Zacho er dog alle til rådighed igen, og de er alle med i truppen mod FCK.

Truppen mod FC København er følgende:

1. Steffen Rasmussen
31. Thomas Hagelskjær
6. Björn Daniel Sverrisson
7. Stephan Petersen
8. Mustafa Amini
10. Martin Spelmann
11. Danny Olsen
14. Jens Stage
16. Chris Ikonomidis
17. Oskar Buur
18. Jesper Juelsgård
20. Elmar Bjarnason
21. Thomas Juel-Nielsen
22. Benjamin Hvidt
24. Emil Christensen
27. Michael Zacho
28. Dzhamaldin Khodzhaniiazov
34. Nimo Gribenco

Kommentarer

 1. Det må siges at være en kamp, hvor vi som fans ikke behøver at have nogen som helst forventninger. Det er en “gratis” kamp, så at sige. Taber vi kampen, er der ikke noget at gøre ved det. FCK i stærkeste mod vores mix af A og B bør 9/10 gange ende i en FCK sejr, men skulle miraklet ske, så er det jo fantastisk!

  Jeg går hvert fald ind til kampen i morgen uden forventninger om andet end, at de spillere der er på banen bare kæmper røven ud af bukserne og viser den rette indstilling. Gør de det, så er resultatet mere eller mindre “ligegyldigt” i min optik.

  Når det er sagt.

  KSDH – Tæsk de arrogante Københavnere!! 😉

 2. Præcis Henze. Og fint hvis nogen af dem, der er på vej op får lidt erfaring på den helt store scene. Der er også nogen med kontraktudløb, der snart skal til at vise noget osv. Alt at vinde og intet at tabe. Der er vel meget få fra vores a kæde de ville bytte med selv nogen fra deres b.

 3. Jeg håber vi spiller 4-4-2 igen, og forsvaret giver lidt sig selv:
  Staff
  Buur – Juel-Nielsen – Djamal – Juelsgård
  Bjarnason – Sverrisson – Olsen – Ikonomidis
  Stephan P – Gribenco

  Midtbanen er jeg mere i tvivl om, hvis Amini skal starte så skal han ud tidligt i 2. Halvleg, det kan godt være man skulle prøve Spelman på kanten istedet for Chris Ikon, og Stage i stedet for Sverrisson. Hvis Zacho er fit så kunne han også være en mulighed på en af de to forreste pladser.

 4. Det er en meget decimeret trup uden angribere, så den må vi nok desværre vinke farvel til på forhånd. Jeg tror, vi bliver dræbt. Man kan formode, det bliver Joe alene på toppen med Spelmann bagved, eller måske Zacho og Joe sammen.

  1. Det er fornuftigt med kamptræning til Staff. Bliver Jovanovic skadet er det godt at Staff har kampe i benene.

   Det er desværre ikke tidspunktet på sæsonen til at tænke meget langsigtet

 5. Man skal self. aldrig sige aldrig, men tror ikke vi har en chance med den trup vi stiller med. Så kan lige så godt prøve nogle spillere af, for at se, hvad de kan, eller ikke kan:

  – Hagelskjær
  Buur – Juel-Nielsen – Christensen – Djamal
  – Stage
  Stephan – Spelmann – Sverrisson – Ikonomidis
  – Zacho/Gribenco

  Eller alternativt:

  – Hagelskjær
  Stage – Juel-Nielsen – Christensen – Djamal
  Buur – Spelmann – Sverrisson – Ikonomidis
  – Zacho – Gribenco

  I 4-1-4-1 har jeg valgt Stage som def. midt fordi jeg simpelthen ikke synes Sverrisson passer til den position (faktisk synes jeg kun vi har DAP, der passer dertil).
  Som enlig angriber har Zacho været prøvet, men vil ikke fysisk få et ben til jorden mod FCK’s forsvar. Og synes ikke han har nok fart og antrit som eks. en Deble til at snyde dem. Så mit valg vil nok falde på Gribenco, der evt. kan bytte, eller veksle, med Stephan.

  1. Jeg synes det er ok at prøve nogle spillere, men man skal også huske på moral. De vil ikke få meget ud af, at blive spillet ud af banen. De skal have flere af de rutineret at låne sig op af. Så tror dit skud er langt fra det der kommer til at ske.

 6. [b]@zcml:[/b] – Det er måske lidt friskt at placere Buur på midtbanen og Stage i forsvaret, så spiller de begge ude af position mod Skandinaviens pt. bedste hold. Hvis man vil se hvad unge spillere kan mod en modstander af den kaliber, er det nok bedst at bruge dem på deres favoritposition, ellers gør man dem nok lidt en bjørnetjeneste.

  1. Er som sådan enig T-Knogle, men ser bare større potentiale i Buur som en mere tradition fløj, end som back.
   Nu er det dog ved at være et stykke tid siden jeg har set ham spille, så det kan være han endeligt har fået lidt mere pondus at stå imod med i forsvaret.

Skriv et svar