Tre ting der kan pifte herre-lejligheden op

0

Er du en vaskeægte klassisk mand? Hvordan ser din lejlighed ud på nuværende tidspunkt? Måske har du haft travlt med at følge med i AGF’s spændende sæson? Måske optager Champions League alle dine aftener foran TV’et? Måske blev både oprydning og boligindretning sat til side så snart, du havde dine basale møbler på plads? Uden at generalisere alt for meget, så er der mange mænd, der ikke har den helt store passion for boligindretning. Besøger man hjem, hvor der kun bor mænd, vil man derfor til tider opdage, at indretningen er en smule spartansk eller måske grim. Omvendt er der selvfølgelig også mange mænd, der bruger timer og penge på god indretning. men hvis vi holder os til mænd, der ikke har den lejlighed, der tager sig bedst ud, så er der stadig ting, man kan gøre. Med få simple greb, et par timer og nogle få skillinger, kan man faktisk opgradere boligindretningen væsentligt i selv den værste herre-lejlighed. Er du en af dem, der kunne trænge til at få lidt ekstra indhold i lejligheden, så er her tre ting, der kan pifte herre-lejligheden op:

 

Indretning fra AYTM

AYTM er et dansk firma, der beskæftiger sig med Boligindretning. Brandet af startet af det danske ægtepar Kathrine og Per Gran Hartvigsen. De to har flere års erfaring i branchen og byder på et lækkert udvalg af genstande til indretningen. Tag for eksempel et lækkert CIRCUM spejl, en magasinholder eller et stilrent konsolbord. Det er genstande til indretningen, der kan passe ind i selv den mest hårdkogte herre-lejlighed og stadig give ganske god mening. Er du ude efter et lille touch af design til din lejlighed, så er AYTM altså et godt bud.

Få noget på væggen

I mange klassiske herre-hjem, så er der ikke mange billeder, malerier eller plakater at finde på væggene. At hænge den slags op kan nogle gange være en handling, der kræver lidt overskud, hvorfor nogle vælger at bruge deres tid på noget andet. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så bør du finde overskuddet til at få noget op på væggen derhjemme. Det bidrager til atmosfæren og fortæller en personlig historie om dig, og hvem du er. Frem med søm og hammer, og så er det igang. 

Nyt gear til køkkenet

Hvis dit køkken ofte er en død zone med stabler af opvask og fedtpletter på væggen, så kan det være en god ide at investere i noget nyt gear til køkkenet. Det nye fede gear vil tvinge dig til at gøre dit køkken rent, så du kan fremvise din nye lækre kaffemaskine, dine flotte nye knive eller noget helt tredje. Mænd elsker gear, og du kan helt sikkert finde noget til køkkenet, der fanger din interesse.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments