Tre ting AGF skal gøre for at få bronze

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Dette indhold er sponsoreret

AGF har i virkelig mange år efterhånden forsømt at indfri det potentiale, der bør ligge i Danmarks anden største by. Gang på gang har de skuffet og i takt med, at presset derfor er steget, er spillerne blevet mere og mere tynget af det. Det samme skete for iværksætterguruen, Jonathan Løw, der gik ned med stress, hvilket du kan læse mere om her. Han ved dog, hvordan man rejser sig igen oven på sådan en nedtur. Gode råd fra Jonathan Løw kan derfor bruges af AGF til at rejse sig igen.

Hold på profilerne

AGF er endelig at finde i den sjove ende af tabellen igen, og denne her gang virker det rent faktisk som om, at det ikke bare lige er en kort og heldig periode, der snart driver over. De er nemlig utroligt solide lige nu og svære at slå. Hvis de skal fortsætte med det, er en af de allervigtigste ting AGF kan gøre i januar måned faktisk ikke at gøre noget som helst. Truppen har nemlig ikke som sådan brug for de helt store forstærkninger, men der er dog nogle spillere, de i AGF virkelig ikke vil kunne undvære, hvis de skal blive på tredjepladsen. Her er der især tale om Mustapha Bundu og Niklas Backman. Begge har netop færdiggjort et efterår på et ekstremt højt niveau, hvorfor de i den grad må have tiltrukket opmærksom fra større hold. Især Mustapha Bundu, grundet hans unge alder, kan blive svær at holde på helt til sommer. 

Behold fødderne solidt plantet i jorden

En ting, man typisk kender jyder for, er, at der skal en del til at imponere dem. Med andre ord har de ofte fødderne solidt plantet i jorden. Dette jyske varemærke har dog tilsyneladende ikke været noget, der har gjort sig gældende for AGF. Efterhånden er klubben nemlig kendt for straks at begynde at snakke om medaljer, hvis bare de vinder et par kampe i streg. Det er dog et kendetegn, som David Nielsen tydeligvist har gjort alt for at fjerne fra klubben lige fra sin begyndelse i AGF. Selv da de var inde i en stime med otte sejre i træk i efteråret, lod han sig ikke rive med og blev ved med at sige, at holdet skulle tage “en kamp af gangen”. Sådan skal de fortsætte, hvis de vil ende med medaljer. 

Arbejd på rollen som favoritter

Er der noget AGF har været gode til, selv i alle de år med skuffende resultater, så er det at hive sig op til kampe, hvor de har været underdogs. Mod FCK og Brøndby eksempelvis har de gang på gang, givet alt hvad de havde og har også en gang imellem hevet et godt resultat med hjem. Mod de mindre modstandere, hvor AGF på forhånd har været favoritter, har de til gengæld skuffede utallige gange – især mod lokalrivalerne fra Silkeborg og Randers. Selvom det er blevet bedre i efteråret, er det noget, de fortsat skal arbejde på fremadrettet.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments