Tre kendte AGF-profiler igennem tiden

0

Dette indhold er sponsoreret

Der er intet som et gyldent sportsøjeblik, der kan sætte gang i stuen såvel som stadion. Dette kan især siges om fodbold, hvor den ene intelligente aflevering bliver efterfulgt af det næste eksplosive skud på mål, der skaber fodboldhistorie gang på gang. Er du typen, der skal følge med i det hele? Fra Superligaen til Champions League og Europa League. Du går ikke glip af noget. Måske er du også typen, der ynder at sætte lidt ektra spændning på højkant og spejder efter de bedste bonus på odds hos henvisningskode.net? Så er der ingen tvivl om, at fodbold er i dit hjerte. Er du fra Aarhus eller omegn, så kan det måske også være, at dit hjerte bløder for AGF. AGF, GF eller “de hviiie”. Kært barn har mange navne, men én ting er sikkert. AGF har haft sin bedste sæson i over to årtier. Det giver selvfølgelig anledning til fejring og drømme om fremtiden, men det er også et godt tidspunkt at kigge en smule tilbage. Flere danske profiler igennem tiden har nemlig været forbi AGF og har haft Ceres Park som deres hjemmebane. Har du brug for at få genopfrisket hukommelsen og mærke historiens vingesus? Så kommer her en ganske kort liste med tre kendte AGF-profiler igennem tiden. 

Patrick Mortensen

En nutidig profil, der er aldeles flittig med målene for AGF er Patrick Mortensen. 31 år gammel og oprindelig fra Amager, er Patrick Mortensen et ganske nyt ansigt i AGF-regi. I januar 2019 satte han sine kruseduller på en fireårig kontrakt med klubben fra smilets by. Men Patrick Mortensen er allerede blevet et populært ansigt i klubben. Foruden at være en del af AGF’s mest succesfulde sæson i evigheder, så er han også særdeles farlig foran målet. Med 18 mål i 35 kampe i 19/20-sæsonen, så er det ikke sjældent at se Patrick Mortensen på tavlen. Og han er da heller ikke upopulær i Aarhus gader i skrivende stund.

Jakob Poulsen

En kendt dansk profil, der måske ikke er mest forbundet med AGF, er Jakob Poulsen. Jakob Poulsen blev født i 1983 i Varde. Fra 2008 til 2010 lagde han vejen forbi AGF’s superliga-trup, hvor han bestemt ikke klarede sig dårligt. 53 kampe, 10 mål og 11 oplæg, blev det til for sydvestjyden. Det landede ham da også kåringen som årets profil i superligaen i 2009. Med 35 landskampe i rygsækken er Jakob Poulsen en kendt dansk profil, der også fik æren af et par sæsoner i smilets by.

Stig Tøfting 

En af de måske mest legendariske AGF-profiler må siges at være plæneklipperen bedre kendt som Stig Tøfting. Stig Tøfting har af flere omgange spillet for AGF siden 1987, og han har da også været assisterende træner for klubben i en periode fra 2010 til 2011. Som en landsholdsprofil med 41 kampe på CV’et er Stig Tøfting et af de navne, der ofte forbindes med AGF.

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments