Tre gode grunde til et nyt stadion til AGF

0

Dette er sponsoreret indhold

I de sidste 10 år er snakken vedrørende AGF’s dårlige fodboldstadion kun blevet tydeligere. AGF selv prioriterer det efterhånden rigtig højt, og flere politiske tiltag om at få et nyt stadion til Aarhus har gjort århusianerne mere og mere optimistiske. De fleste AGF fans har ellers efterhånden vænnet sig til tanken om, at de vil få brug for en bedemand, før AGF får sig et nyt stadion at spille fodbold på. Hvis det er tilfældet, kan bedemænd århus hjælpe trofaste AGF fans og selvfølgelig også andre fra Aarhusområdet. 

En af landets mest loyale fangrupper har fortjent bedre

AGF har i over 20 år nu kontinuerligt skuffede de mange tusinde fans, der hver eneste weekend tropper talstærkt op for at støtte holdet og på ny håber på bedre resultater. Selvom AGF i indeværende sæson måske endelig er ved at indfri nogle af de store forventninger, der er til klubben, kan man ikke komme uden om, at AGF’s tilhængere har måtte stå på mål til lidt af hvert – heriblandt tre nedrykninger inden for otte år. Derfor har AGF fans om nogen fortjent at få et stadion, der kan leve op til det høje niveau, de selv leverer på tribunerne. På udebane overdøver århusianerne nemlig gang på gang hjemmeholdets fans, men ofte har man svært ved for alvor at høre dem på hjemmebanen i Aarhus. Løbebanen og det meget lidt intime stadion gør nemlig, at lyden ikke bliver holdt inde på Ceres Park. 

Mere attraktiv for koncerter og begivenheder 

I FCK har de i mange år tjent rigtig mange penge på at lægge hus til diverse koncerter, begivenheder og landskampe. Selvom AGF næppe vil få et stadion, der størrelsesmæssigt kan måle sig med Telia Parken, vil de helt sikkert med et ægte fodboldstadion i stedet for et atletikstadion være mere konkurrencedygtige på det plan. Det skal siges, at Ceres Park også jævnligt lægger græs til koncerter og venskabelige landskampe, men der kan ikke herske nogen tvivl om, at et mere intimt fodboldstadion vil gøre dem mere attraktive. Når politikere og andre forretningsfolk, der ikke kun kigger på fodboldoplevelsen, men også på økonomien, skal tilsidesætte penge til et sådant projekt, er det selvfølgelig et plus, at stadionet kan bruges til andet end bare fodbold. 

Enhver topklub har brug for en ordentlig hjemmebane

Det er som sagt ikke nogen hemmelighed, at AGF har leveret jammerlige resultater i et par årtier nu. Efterhånden kan der dog argumenteres for, at klubben har prøvet nærmest alt for at vende skuden i form af nye trænere, sportsdirektører og rigtig mange spillerkøb. En ting de ikke har prøvet endnu er et nyt fodboldstadion. Når man ser på de sidste mange Superligavindere som FCK, FCM, AAB og BIF har de alle haft det til fælles, at de har intime fodboldstadions, hvor tribunerne er tæt på banen. På den måde er det også meget lettere at skabe en bedre stemning på stadionet, hvilket AGF fansene bestemt ikke vil have noget problem med, hvis de havde et ægte fodboldstadion.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments