Tre forskellige fodboldrejser til enhver fodboldfan

0

Dette indhold er sponsoreret

Fodbold er følelser. Det er et klassisk citat som, ‘hele Danmarks Hjemmebane’, TV2 brugte som slogan tilbage i tiden. Man kan ikke komme uden om at fodbold er følelser, og for mange er fodbolden omdrejningspunktet for deres fritidsliv. Man tager hjem fra arbejde for at tage til træning i den lokale fodboldklub, hvor man derefter dribler hjem for at se ens favorithold. Fodbold fylder meget i danskernes hverdag, og mange danskere drømmer om at rejse ud i verden og se en masse fodbold på det største stadioner i verden. 

Denne artikel ønsker at beskrive hvordan tre forskellige fodboldrejser, som man kan bruge som inspiration, så man kun skal tage på Ceres Park for at se fodbold. For mange er Ceres Park det bedste sted at tage hen og se fodbold, fordi det er lokalt og billigt, men det behøver ikke være dyrt at tage på en fodboldrejse med billige lån fra Morebanker

Verdens bedste liga – Premier League 

Den største liga i verden målt på reklame og transferpenge. Premier League er den største liga i verden og i ligaen er nogle af de største hold i verden. Det er svært at komme udenom, at Premier League er drømmeligaen for størstedelen af fodboldfans. Nogle af de største stjerner i verden spiller i den store liga i England. Hvis man overvejer at tage turen til England og se fodbold, skal man overveje nøje hvordan man får mest ud af sin tur. Det perfekte ved Premier League er at man kan tage flere kampe på en weekend, og hvis turen flasker sig helt perfekt, vil man kunne fange fire kampe bare i London. 

Det bedste sted at tage hen for at fange flest mulige fodboldkampe er London. Chelsea, Arsenal, Tottenham og flere hold holder til i London. Hvis man kan finde en weekend, hvor holdene ikke møder hinanden vil man kunne fange en kamp både fredag, lørdag, søndag og måske endda også mandag. Det betyder, at man på en enkelt forlænget weekend kan fange fire Premier League kampe. Hvordan lyder det ikke som den bedste fodboldrejse nogensinde? 

Serie A – to måder at angribe italiensk fodbold 

Når det kommer til en liga som serie A, vil mange mene, at man skal vælge specifikke hold, for at få en god oplevelse. Der er to byer, som man ikke kan komme udenom, når man taler om italiensk fodbold. Milano og Torino. 

Milano er byen for to af de historisk bedste italienske hold – AC Milan og Inter Milan. Over de sidste tyve år har begge hold været relevante i international fodbold og i den hjemlige liga er de altid god for en rigtig kamp. Der er mange fordele ved netop at besøge milano, og det er ikke kun fodbolden. Byen er fryd for øjet og der er mange andre ting man kan opleve på en forlænget weekend. 

Torino er en anden by, der er værd at besøge, hvis man er fan af italiensk fodbold. Det er svært at komme uden om mastodonten Juventus, som holder til i Torino. Juventus, eller Den Gamle Dame, som de kaldes er ikonisk for Serie A. 

LA Liga – ned til den sydlige varme

Er man Real Madrid fan, tager man til Madrid, og hvis man er FC Barcelona fan, tager man til Barcelona. Det er meget simpelt på det punkt. Et sted, som man kan overveje, hvis man bare gerne vil se noget solidt og hyggeligt Spansk fodbold, er at tage til Valencia. Valencia er god for noget godt og direkte fodbold, hvor byen også er stærkt undervurderet i Spanien. 

Men Madrid har altid en fordel i kampen om de internationale fodboldfans, da man vil kunne opleve Atletico Madrid og Real Madrid i samme by. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments