Tre bedste fodboldspil til din Playstation 4

0

Dette er sponsoreret indhold

Når man er fodboldfan, kan en måde at holde den gode stemning i live mellem kampe være at spille fodboldspil på forskellige konsoller. Det kan være fantastisk underholdning en søndag eftermiddag, når vejret ikke tillader, at man selv tager bolden med udenfor. Derfor får du i denne artikel tre gode fodboldspil til Playstation 4, som du og dine venner kan spille, når lysten til at mærke adrenalinen sparke ind i selskab med alle jeres yndlings spillere. Du kan læs mere her for at lære mere om de forskellige typer af konsoller og spil. 

Madden NFL

Dette spil beror ikke på den typiske danske fodboldkamp. Dette er et spil, som er skabt på baggrund af The National Football League i USA. Spillet er skabt af EA Tiburon, og er blevet udgivet af Electronic Arts. Spillet går ud på, at man følger en spiller fra de tidlige år som college quarterback, som så senere bliver en del af College Football Playoff, og til sidst ender med at spille med i NFL. Spillet er skabt på baggrund af 10 forskellige college teams: Texas Tech, Texas, Oklahoma, Oregon, USC, Florida LSU, Florida State, Miami og Clemson. 

FIFA

Dette er et af de bedste og mest realistiske bud på en virtuel verden bygget om fodboldverdenen. Dette spil kommer med nye og forbedrede spil hvert eneste år, hvor du har muligheden for at sammensætte hold og være en del af teamet. Når du vælger at spille FIFA, vælger du muligheden for enten selv at træne dit hold fra starten, eller du kan vælge at spille sammen med andre internationale spillere med samme kampånd, eller helt tredje vælge at spille side om side med dine venner. Spillet udkom første gang i 1994, hvor det blev skabt hos EA Sports, og blev udgivet af Electronic Arts. De nye versioner som udkommer hvert eneste er opdateret på spillerne og udviklingen, som foregår i fodboldverdenen i både Europa, USA og Sydamerika. Dette gør spillet utroligt realistisk og spændende for fodboldfans verden over. Der er siden slutningen af 1998 blevet udgivet udgaver af spillet i de år med slutrunder, hvor de aktuelle VM og EM landsholdstrupper er inkluderet. 

Pro Evolution Soccer

Det tredje og sidste spil, som skal nævnes er PES – Pro Evolution Soccer. Dette spil er skabt af Konami, og indeholder mange detaljer og udfordringer, som du ikke finder i FIFA. Det er altså en helt anden brugeroplevelse. I dette spil er det vigtigt, at du får kendskab til spillernes position på banen, mens du samtidig har en forståelse af, hvordan dine spillere bevæger sig, og hvordan de vil bevæge sig. Du får altså et hav af helt unikke kombinationer for, hvordan dine spillere kommer til at bevæge sig og præstere i en kamp, men dette kommer også med et større tab af frihed. Du kan altså ikke altid være helt sikker på, at dine spillere følger den præcise kommando, som du kommer med. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments